Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben kodlamadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: yeterince hızlı yazarsanız silencer'a 10 sayfa fark atacaksınız. bakın adam 3-4 sayfa geriden geliyor said: Bone ben çıkcam sen gir oyuna :D ahaha öldüm valla gülmekten. karnım ağrıdı. resleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hayir bu kadar bilgisiz olup kendini bilgi gostermeyi deneyip hatta bazilarini kandirmayida iyi basarmis bence silencerdan ogrenmemiz gereken birseyler var gercekten.. Zeytinyagi misali 101 Yarabbi sukur 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: @silencer: maşallah çaylaklık filan ii biliorsun ekşiyi, bugun kim sana ayar verdide az daha almak için buraya geldin ha yavru? bleda sana baskın oran lazım asdasdasd sphere'a birebir npc olarak ekleyebilirim seni, scripti yazmak hiç de zor olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 YETERR SUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Neyse herkese iyi geceler iyi eğlenceler. Sanah kaldığım yerden okurum eğlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 doruk senin çömleklerde baya sağlam patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 adam cidden bombaladı. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:18 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: tamam silencer, seninle az daha kapışırsak hepimiz nirvanaya ulaşacağız, doğru yol senden geçiyor, saçmalamakta üstüne yok artık, efsane oldun, tebrik ederim. ama ağlayan çocuklar gibi hakaret etmene de dayanamıyorum çok tatlısın. sen seninle kapışmıyorum ki doruk, dalgamı geçiyorum. sen kiminle kapışıyorsun haha? ama bir dakika, doruk izmir'in en iyi üniversitesinde okuyor! OMFGZOR! ciddiye almıyorsan derhal gtfo bu başlıktan, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: ben mudkip olmaktan memnunum, rezil olmaktan iyidir. düzelteyim: hem mudkip, hem de rezil oluyorsun asdasdasdasd klavyenin düğmelerinden hangisi anneni seni gelip eve götürmesi için çağırıyor? (triumph'ı da mundar ettik ya, neyse ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 oran 2.40 a cikti hadi bastirin.. Bende yatiyorum yarismayi kaybettim.. Silencer bence itirafi yap ve sende yat.. o sosyal bilimlerden felsefeye gec sonra socrates e gec ve haykir kendi kendine "Bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Bu demek, popülarizme, şekilciliğe ve isimciliğe kurban gitmek demektir. Zira Türkiyenin en iyi matematikçisi bu okullardan hiç birinde değildir (boğaziçinde de değildir :p) hehe sosyal bilimler ama ardeth : ) hem bence türkiye'nin en iyi matematikçisi bonec. ciddiyim adasdasddfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 arkadaşlar google da gay silencer die aratığınızda resmi çıkıyor bakın!!! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahahah zaidral geberdim assdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bence silencer bi hacker gelmisti bilmemne Hackod you fuck fln yazmisti ondan sonra paticigin basina gelen en kotu sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 O değil de koptum ya gdsgds http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=84940,10,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 AHAHAH ABİ MAHMUT ABİ ŞU SİNEKCER KOVDU BENİ TOPİKTEN :'''((!!11 sus lan pantolon çaycısı, dalga geçiyormuş, bi de ciddiye mi alacaktık seni, bak bakalım kaç kişi ciddiye almış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Of adamın alttaki tüm yazıları okuyun, cem yılmaz halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: ATVde herif şeytanı vurdu film bitti. bu saatte yayınlayacakları b-movie'den iyidir burada 300 hesabı gerizekalı paratonerliği yapmak, çok daha başarılı şurada sergilediğim performans, her postlarını yapıştırıyorum. (görebilecekleri bir yerlerine tabii fesat olmayın adasdasdafasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Benim icin silencer devri kapanmistir artik fps lerde bile gormek istemiyorum silenceri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 lol charsi, gay yakıştırması yapmak çok yaratıcı oldu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 AHAHAHHA BU NEDİR http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=85041,10,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Bence silencer bi hacker gelmisti bilmemne Hackod you fuck fln yazmisti ondan sonra paticigin basina gelen en kotu sey.. hahaha neden öyle olsun ki. gülüyoruz işte oturmuş. adam mesajları okurken uzun uzun düşünüyor, geç kaldı çok gerilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 zaten charsi silencerdan sonra bu topicin en kotu seyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar