Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: AÇıkçası Sam in görüşlerini sevmesemde, silencer gibi zırvalamayıp, gayet seviyeli bir biçimde tartışabilior ve en önemlisi kendine ayar verenleri ezmeye calısırken, demagolojiyle ukalalık yaparak egosunu tatmin etmeye calısırken aklen velet oldugunu göstermek gibi bir durumuda yok. Tabi sözüm meclisten dışarı. katılıyorum. Sam'le çoğu konuda taban tabana zıt fikirlere sahip olsak da, en azından karşılıklı anlaşabilme imkanımız var. Seviyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 enginarkic cok degerli adam oldu bende geliserek degisip libos olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yoksa yoksa deden.... YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Aha viktor geldi, bodrack koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: nerede takıldığını ve ne yaptığını söylersem, 'başka bir forum üyesine hakaret' etmiş ve bu suretle kural ihlalinde bulunmuş olacağım için söylemiyorum haha. Cümleden zeka fışkırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yok abso çılgın lag vardı ve solarian deneyeceklerdi, arcane resist lazım henüz toplamadım.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer'ın üstüne varmayın.daha ilk ikinci sayfada bilgi yoksa icraat ta yoktur diyen adama bak herkese laf yetistiriyor hehe. 'herkes' dediği kitlenin başını çekenin ettiği lafa bakın, haha. tekrar dene apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben her postunu dikkatle izliyorum ama nedense ciddi bir argumana rastlamadim ya birdaha okuyayim sunlari.. bi son yazdigi adam akilli postta birseyler demis ama oda dayanaksiz birsey.. Akp liler ne kadar seriatci ise chp liler o kadar gavurdur diyerek rahatca curutebilirim.. Chp den kimsenin ustune birsey yapismis degil sadece Baykala birseyler yapisti oda haketti sayilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Silencer denicek fazla bişey yok bundan sonra senin için. herkez ne olduğunu gördü sanırsam [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:02 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Sam araya girme rencide ediyor adam bizi!! bu arada bana da mı söyledin anlamadım, öyleyse bilgi sahibi olmadan fikrimi yazdığım bir mesajımı göster dalga geçtiğimiz yerler dışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ovv critler arka arkaya *Forum users have dealed crit to forum for -10 ages* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 iste charsi nok noktayi koydu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Hani bardagın yarısı bos, yarısı dolu yerine aslıdna hepsinin dolu olması gibi bir örnegi silencer için vermek istiorum. veremiorum, çünkü boş. ama sen dolu.. hmm tüh, bardak yok ortada, haha. game over, try again? (çocuk iki saattir a winner is you mesajını bekliyor, perişan oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 arcane res item satam sana :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: veya Sam ve Silencer'in Zırvaladıkları sosyal bilimler dediğimiz şey zaten bir zırvadır, değil mi? eh insan nerd ve mühendis olunca anca bu kadar oluyor, kızmayın çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: çocuk iki saattir a winner is you mesajını bekliyor, perişan oldu) adam tutamıyor abi fışkırmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: beyler hepimiz rencide olduk mu? olduysak yeni map açıcam hahahahaa :D karnıma ağrılar girdi gülmekten X_X said: Silencer kimseye ağız payı falan verdiğin yok bunu algılaman lazım yani ortada kaldın oynuyorsun şuan bu kadar bilinçsizce yazdığın için. Bence yat uyu sabah kalk başka bi c/p topiği ile ak ortamlara. lol [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:05 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nasıl yapılıyor o cerceveli alıntı olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer, bu gece beni çok güldürdüğün için terazine fışkırdım kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: "salem'den insan manzaraları" diye değiştirebilmek mümkün olsaydı başlığı keşke.. birkaç teneke mevcut, cevap vermemek lazım, biliyorum. kaale almak dahi büyük eşeklik, ama ne yapayım, eğlenceli haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eee tabi dolu insan var boş insan var mimar sinanla herhangi bir mimarı nasıl aynı kefeye koyamıyorsan sosyal bilimcileride aynı kefeye koyamazsın. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bu iş güzelmiş ya, bu topic boyunca böyle artık. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yeterince hızlı yazarsanız silencer'a 10 sayfa fark atacaksınız. bakın adam 3-4 sayfa geriden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abso: Kopyalıyorsun önce sonra mesaj yazdan yapıştırıyorsun ardından soldaki panelde quote butonu istersen resimlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar