Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
zaten insanlarimiz siyaset bilimcisi sosyolog cart curt olsaydi.. Sag partilerin yaptiklari yuzunden sol partilerin yapamadiklari ve sag partilerin yaptiklari yuzunden yargilandigini bilirlerdi..

AKp nin oyu artiyor chp suclu
Asker muhtira veriyor chp suclu
Meclisin 2/3 u ellerinde olanlara karsi duzgun muhalefet yapamamakla suclaniyorlar

Sonra halk garip diyince nasil halki suclarlar diyorlar..

Ulan findik cok pahali satamiyoruz yaktin bizi hukumet diyorsun %50 oy veriyorsun memleketinde..
Tarim oldu diyorsun butun tarim bolgelerinde akp acik ara onde...

Bunu hangi sosyolog hangi siyaset bilimci aciklayacak bir siyaset bilimci olarak ben aciklayamiyorum kusura bakmayin.. Bunu ben insanlarin sig gorusleri dusunme fakirligi ile acikliyorum..

Bence sığ görüşleri düşünme fakirliği olan insanların üzerine de CHP'nin üzerindeki stigmaları eklemek lazım.

Belki değerlendirme yapan seçmenin olan biten konusunda hafızası zayıf, ancak partilerin üzerine yapışan stigmalar bence kuşaktan kuşağa geçiyor seçmenler nezdinde. Yani CHP'nin 50 yıl önceki manevraları halen daha imajı ile birleşik durumda, akıllara yerleşik, her ne kadar bunun işaretleri rasyonalite dahilinde gösterilmese de seçmenler tarafından.

CHP delegesini, ya da ne bileyim, vekilini görünce "gavura bak" diyen insanlar var, bu şaka filan da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok ben uzaylıların buraya şeriat yaymak için yerleştirdikleri yeni bir türüm. x-files'da filan da işlenmişti bu hatta.

bastırın silencer'a, artık yaralandı bir yere kaçamaz!

said:
Kanıyorsa ölür hesabımı sam ?

said:
Sam'e bastırın asıl boss o. Onu öldürürsek summon ettiği yaratıklar da gidiyo

allah cezanızı verecek.
hahahaha.
bu ne lan.
hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silencer, ciddi ciddi iq seviyen 80 in altındamı, ezildigini/haksız oldugunu görmezden gelmemek için çok mu kasıorsun, yoksa sadece testis mi geçiorsun çözemedim? Ama bir şeyden eminim ki ciddiye alınmıorsun biz seni forumtr ye alalım yada KO bölümüne.

Bleda, rencide edilince 'ciddiye alınmıyorsun' demeni son derece normal karşılıyorum. Sen gömmeye devam et kafanı kuma. Terazine tıkladım, haha.

(Madem ciddiye almıyorsun, mesaj atma bu başlığa? Ama tabii sen şamar yiyorsun teneke zevat gibi, yoksa 'ciddiye alınmıyorsun' demek değil derdin.)

Bu arada, BoneC bir kenarda ciddiye alınmak için hazır bekliyor. Lütfen BoneC'yi ciddiye al.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır adminlere üzülüyorum, muhtemelen online değiller ve muhtemelen konuda şikayet oldu. Dolayısıyla sabah geldiklerinde okumaları gereken 20-25 sayfalık bir konu olacak. Hiç mi insafınız yok? Bu kadar boş bir mahalle kavgası yüzünden adminlerin vaktini harcayacaksınız heh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@silencer geç yatıp erken yatmak çocukluk konusuysa dedenin erken yatması onun çocuk anlamına geliyor herhalde ?

dedem bildiğim kadarıyla evde takılmıyor, nerede takıldığını ve ne yaptığını söylersem, 'başka bir forum üyesine hakaret' etmiş ve bu suretle kural ihlalinde bulunmuş olacağım için söylemiyorum haha.
Sosyal ağlarda paylaş

heh doğrusu silencer'la karşıt bir görüşte olmak istemezdim çünkü bilgisi var, paticik'te nadir görüyorum fikrini ciddi bir argüman kurup destekleyebilen. bunu kabul etmeyenler bile içten içe farketmiş olsa gerek.

lakin ben karşımdakine bazı arkadaşlar gibi doğrudan "cahilsin sen cahiiiiiiiiiillllllllllll" demek yerine gidip biraz araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü internet cidden bambaşka artık. 2002'deki gibi değil, şurada tartışmada gördüğüm bir konuya hemen ayrı bir tab açıp aratıp, en azından giriş seviyesinde bile olsa bilgiye hemen erişebiliyorum. laf olsun, cevap vereyim de altta kalmayayım endişesiyle atılmadan önce mesaj için elimdeki malzemeyi tartma imkanım oluyor.

tavsiye ederim ve ciddiyim, dalga geçmiyorum ya da gizlice aşağılama yapmıyorum. her tartışmacıya doğrudan veya dolaylı faydası olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sen öyle sanabilirsin nasılsa hayattaki tek mutlulugun cahilligin onuda elinden almayalım.

Birde silencer reenkarne olucak olsam seninle aynı türü evmem, kedi filan olurum hayatın keyfini bizdne ii cıkarıor serefsizler.

kedi değil de.. korkarım çoktan reenkarne oldun, ve hatta bu primatlar dahilinde bile değil.

nicetrythxby.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...