nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kankanız ve sevgiliniz olayı diyorum.. yaşadınız mı veya yaşasanız ne yaparsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sie go demek yeter (repler dela'ya) [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:16 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kazın ayağı diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kişisel'de yedim bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 arkadaşından değil sevgilinden kazık yemiş oluyorsun bu durumda. ayrıca, kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 olm senin bu kank, kız,kardes olaylarında bi ensestlik durumu var. Nasıl bi ortamdasın bilmiyorum ama Eline geciren takılıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 arkadaşım yei hem de çok pis ekilde... olay karışık aslında ama arkadaşım ve diğer arkadaşım (diğeri diye bahsedeceğim kazık atan) sıkıydılar. arkadaşım bi kız sevdi sınıftan. diğeriyle bu kız kanka ötesiyiler. Arkadaşımla diğerinin araları açıldı bu yüzden... Çok sıkı-fıkıydılar. Ama diğeri ve kız hep savundu kendilerini "biz arkadaşız o benim kardeşim nasıl öyle olur" diyerek. Okullar kapanana kadar böyle gitti. Okullar kapandı o gece arkadaşım dsiğerinden mesaj aldı "Biz Büşra ile çıkıyoruz" diye... Çok karmaşık birşey oldu biliyorum ama olay böyle... Pembe dizi oldu... Ve diğerinni mesajı okul kapanınca atmasının sebebi de çok pis dayak yeme korkusu. Gerçi yedi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kankam da sevgilim olsun sevgilim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hem de kazığın alasını yedim ama herşeyde bi hayır vardır, olaydan 1 hafta sonra eşimle tanıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Hem de kazığın alasını yedim ama herşeyde bi hayır vardır, olaydan 1 hafta sonra eşimle tanıştım. :) ne mutlu sana işte.. Bir reklam var sigorta reklamı mı ne kadın muz kabuğu atıyor bi el o muz kabuğnu önüne bırakıyor kadın kayıyor oklaylar falan filan bi erkeğin kollarına düşüyor en son... Çok anlamlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Deodorant reklamı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ve kadın kokuyor diye adam tekmeyi basıyor, çok yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dela'yı sahalarda görelim istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: arkadaşım yei hem de çok pis ekilde... olay karışık aslında ama arkadaşım ve diğer arkadaşım (diğeri diye bahsedeceğim kazık atan) sıkıydılar. arkadaşım bi kız sevdi sınıftan. diğeriyle bu kız kanka ötesiyiler. Arkadaşımla diğerinin araları açıldı bu yüzden... Çok sıkı-fıkıydılar. Ama diğeri ve kız hep savundu kendilerini "biz arkadaşız o benim kardeşim nasıl öyle olur" diyerek. Okullar kapanana kadar böyle gitti. Okullar kapandı o gece arkadaşım dsiğerinden mesaj aldı "Biz Büşra ile çıkıyoruz" diye... Çok karmaşık birşey oldu biliyorum ama olay böyle... Pembe dizi oldu... Ve diğerinni mesajı okul kapanınca atmasının sebebi de çok pis dayak yeme korkusu. Gerçi yedi ama... Valla kusura bakma döven arkadaş salakmış. O kızı sevmeden önce de kanka ötesiymiş diğeri ile kız. Sevdikten sonra mı batmış da araları açılmış. Arkadaşının kankasını severse olacağı budur. Dövmek ise arkadaşının ayıbı. Ha ben de kazık yedim de çok eskide kaldı hatırlamıyorum bile. Kötü bişey tabi. Edit : Typo [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:30 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 anket man sin direk yahu ama. kaç saat aralıkla su içersiniz? alkol sizin için ne ifade ediyor? cool oldum ee sonra yapacaklarım? ulan o değil ben kimim? gibi topicler bekliyorum ben senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ve patinin efsanevi topiclerınde bırı gelıyor buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ne sorunlu adamışsın sen yahu, bi çözüm üretemedik rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nukbasliklikiz ben sen mutlu bı hayat yaşa ıstıyom valla, ama olmuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yedim ake yedim alasını da yedim überini de yedim.. napalım kazıkla da mutlu olmayı öğreniyosun .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Deniz Feneri'ne başvuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Absolut oyuncunun umudusun abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 "kazığı ben yemem kız yer! ohahahah" şahin k. şaka lam şaka.. herkes kazık yemiştir elbet.. öle kanka+se'gili değil de arkadaşların yanlış yönlendirmeleri falan gibi şeyler söz konusu oldu zamanında.. elbette bundan sonra da olacaktır tabüüüü. valla her şey olacağına varır. iplememek lazım di mi abso abüüü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 böyle kankaya bı kafa karıyada neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Arkadaşımın eski hatununu yidim.. Meğersem hala seviomuş salak.. :D Baba sölese bana "abi seviom hala :S " filan, yapar mıyım?.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Arkadaşım kitap mı yazıyorsun? Ayrıca masakari o topic nedir öyle? [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:21 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar