Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya abi kız konusunda, arkadaşınızdan kazık yedinizmi ??

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım yei hem de çok pis ekilde... olay karışık aslında ama arkadaşım ve diğer arkadaşım (diğeri diye bahsedeceğim kazık atan) sıkıydılar. arkadaşım bi kız sevdi sınıftan. diğeriyle bu kız kanka ötesiyiler. Arkadaşımla diğerinin araları açıldı bu yüzden... Çok sıkı-fıkıydılar. Ama diğeri ve kız hep savundu kendilerini "biz arkadaşız o benim kardeşim nasıl öyle olur" diyerek. Okullar kapanana kadar böyle gitti. Okullar kapandı o gece arkadaşım dsiğerinden mesaj aldı "Biz Büşra ile çıkıyoruz" diye... Çok karmaşık birşey oldu biliyorum ama olay böyle... Pembe dizi oldu...

Ve diğerinni mesajı okul kapanınca atmasının sebebi de çok pis dayak yeme korkusu. Gerçi yedi ama...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hem de kazığın alasını yedim ama herşeyde bi hayır vardır, olaydan 1 hafta sonra eşimle tanıştım. :)

ne mutlu sana işte.. Bir reklam var sigorta reklamı mı ne kadın muz kabuğu atıyor bi el o muz kabuğnu önüne bırakıyor kadın kayıyor oklaylar falan filan bi erkeğin kollarına düşüyor en son... Çok anlamlı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaşım yei hem de çok pis ekilde... olay karışık aslında ama arkadaşım ve diğer arkadaşım (diğeri diye bahsedeceğim kazık atan) sıkıydılar. arkadaşım bi kız sevdi sınıftan. diğeriyle bu kız kanka ötesiyiler. Arkadaşımla diğerinin araları açıldı bu yüzden... Çok sıkı-fıkıydılar. Ama diğeri ve kız hep savundu kendilerini "biz arkadaşız o benim kardeşim nasıl öyle olur" diyerek. Okullar kapanana kadar böyle gitti. Okullar kapandı o gece arkadaşım dsiğerinden mesaj aldı "Biz Büşra ile çıkıyoruz" diye... Çok karmaşık birşey oldu biliyorum ama olay böyle... Pembe dizi oldu...

Ve diğerinni mesajı okul kapanınca atmasının sebebi de çok pis dayak yeme korkusu. Gerçi yedi ama...
Valla kusura bakma döven arkadaş salakmış. O kızı sevmeden önce de kanka ötesiymiş diğeri ile kız. Sevdikten sonra mı batmış da araları açılmış. Arkadaşının kankasını severse olacağı budur. Dövmek ise arkadaşının ayıbı.

Ha ben de kazık yedim de çok eskide kaldı hatırlamıyorum bile. Kötü bişey tabi.

Edit : Typo

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:30 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"kazığı ben yemem kız yer! ohahahah"

şahin k.

şaka lam şaka.. herkes kazık yemiştir elbet.. öle kanka+se'gili değil de arkadaşların yanlış yönlendirmeleri falan gibi şeyler söz konusu oldu zamanında.. elbette bundan sonra da olacaktır tabüüüü.

valla her şey olacağına varır. iplememek lazım di mi abso abüüü?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...