Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin Iyi Yanları

Queen

Öne çıkan mesajlar

Şimdi seçimlerde ülkenin yarısı Akp'ye oy verdi. Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum ve buraya Akp'nin iyi yanlarını yazmanızı rica ediyorum sizden.

Ama nolur dalga geçme amaçlı yazılar ve hiç bir iyi yanı yok ki diye mesajlar atmayın her yer onlarla dolu, rahat erişilebilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığımız malzemeye ortalama 2 senedir zam gelmedi (bize gelmedi gelene saygım var)

Zamanında milyonlar döktüğün, hatta paranla alamadığın, bulamadığın kitapları okulun ilk günü poşetiyle veriyor.

Çevremdeki insanların gelir durumu bayaa rahatladı gördüğüm kadarıyla. Ya hepsi soygun yapıyor ya da değişen birşey var...

Memurlar artık sevk almadan istedikleri hastahaneye gidebiliyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

-yüksek muhtemel yüzleşmemiz gerekecek olan krizle başa çıkabilmesi en muhtemel olan parti

-chp+mhp koalisyonunun üreteceği kaosu tek parti olarak üretmez

-üst üste 2 kere iktidar olduğu için plan programları kesilmeden devam edebilecek

chp'ye oy veren biri olarak bukadar sayabiliyorum, bunun yanında birçok endişem de var tabi özellikle bağımsız vekillere akp'nin yaklaşımı konusunda ve çankayayı da ele geçirince patır patır göbek atacak olmalarıyla. başka sebepleri de var tabi ama konu bu değil ben de uzman değilim uzatmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bi bildiği var halkın, chpnin iktidar olmasının yapı, karakter olarak imkansız olduğunu geçtim mualefet bile olacak kalitede olmayışı bu seçimlerde halkın bildiğidir. Bir kesim böyle. Bir diğer kesim egemenlik allahındır tayfası. Bir de kendini geliştirememiş, düşünme özgürlüğü kazanamamış, kalıplarını yıkamamış üstüne bunları başarmış insanlara saygı duymayan, alternatif ego tatmini şekillere girenler var. AKP ye oy verip de 2 gündür doğru düzgün somut veri veren yok. Anca "HALK İSTEDİ" "NASIL KOYDUK" sloganları görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

başarının sebebi statikoya karşı tek prti oluşu , muhtıra , meclise sahip çıkması, toplumsal merkezden bahsetmesi,
karşısında guçlü bir dem sol parti olmaması vs.. olabilir.( bide sivil anayasa var)

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

-her şeye rağmen istikrarlı
-oturmuş ekonomik bir program var.iyi kötü.
-özgürlüklere yaklaşımı halka bırakıyor,bazı şeylerin oluşması için zemin hazırlıyor.
-diğerlerinden daha iyi.
-her kesimi kucaklayabiliyor.bu da liderinin yapısından kaynaklanıyor.
-gaz değil,akılcı ve uzun vadeli çözümler üretebiliyor.
-arada bir boş beleş konuşmaları olsa da halka güven verebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
özgürlüklere yaklaşımı halka bırakıyor,bazı şeylerin oluşması için zemin hazırlıyor.

basın özgürlüğünü kısıtlayan yasalar çıktı, polis vazife ve selahiyet kanununun da özgürlükler açısından olumlu olduğunu söyleyemeyeceğim, sen hangi özgürlüklerden bahsediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ögrencilere ders kitapları bedava oldu
Herkes istedigi yerde tedavi olabiliyor
dolar bugun 1.25 civarı
bazı giderlere (elektirk su dogalgaz) zam gelmiyor.

Ama sorarsaniz bunlari verirken neler goturduklerini bilmiyoruz...

Ayrıca bunu bilelim ki akp hukumette ;bosuna bas kaldırmaya calısmayalim , akp yi ve destekleyeni sevmem fakat diger partiler gercek parti olsalardi bugun akp ortalama yuzde elli oy almazdı...
Sosyal ağlarda paylaş

kıbrıs politikası başarılıydı, ırak savaşı'na bulaşmadık, kuzey ırak'a bütün suni propagandaya rağmen girmedik, ekonomik buhranı atlattık ve istikrarlı şekilde büyüyoruz, özelleştirme iyi kötü yapılıyor, yıllarca temcit pilavı gibi zorla yedirilen irtica korku politikasının anlamsızlığı kanıtlanıyor ve liste biraz daha uzar ama nasılsa 2. sınıf vatandaş olduğumdan dikkate alınmayacaktır dediklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...