Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Viktor kurbağa olmuşun hajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 jihad filan yazio die imagehshack ucurmus galiba simdilik bunla idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 En guzeli bu yenisine gerek yok viktor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: iyide alttaki resimleri niye 2. bi spoiler'e koydun? çünkü sırça saray sezer ayak takımıyla aynı framede görünürse kirlenir diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sonra I'm Turkish diyince, do you fuck camels on desert diye soruyolar.. Bende neden diyordum.. Rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 battlepope başarılı ama çak abim halleder bu meseleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 selam, varoşlara giriş için horasdan pasaportunuzu alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Pfff o fotolara alışsanız iyi olacak. Bu ülke öyle bir yer zaten. Üç senedir yurtdışından bende abuk sapuk yorumlar alıyorum. Bu millet sizinde benimde kimliğimiz oldu artık. İnsanlar İran tarzı yaşayan insanlar bekliyor buradan. Çöl sanıyorlar. Medyadan yansıyan İran havası çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu gidişle iran olacağız zaten iyi tarafından bakın artık yurtdışında bizi yanlış tanıtıyolar demicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Burdaki insanların büyük kısmı bilinçsizce şartlanmış durumda (paticikteki). Bu resimlerde ne size ters geliyor ? Eğer siz o resimlerde başını örtmüş kadınlardan rahatsız oluyorsanız ben sizden korkarım... AKP'ye olan ters bakışınız bu insanları kullanmasından dolayı olmalı ama siz direk o insanları karşınıza alıyorsunuz, salak deniz baykal gibi.. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 burası türkiye dimi? benim vatanım yani? çok üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vataninizi tanimiyorsunuz anlasilan, Türkiye hep böyleydi, bir terslik göremiyorum ne güzel her türden insanin birlestigi bir yer memleketim gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horas açmış senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vatanımızı tanıyoruz ve onlar sadece bir kısım kimlik karmaşasında insandan başka bir şey değil. arap kültüründen farklı bir şey görülmüyor o resimlerde. ve türkiye malesef yurt dışına böyle tanıtılıyor ve yurt dışında böyle tanınıyor. yurt dışından biri türkiyeye gelince şaşırıyor, türkiyeden birileriyle tanışınca türkiye hakkında duyduklarına şaşırıyor. bu şaşırdıkları şeyler de nedense olan şeyler ve onlar türkiyeyi olmadığı gibi biliyor ve bilmeye devam ediyor, tabi aynı zamanda onlara öyle gösterilmeye de devam ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horace naptin abi ya. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 xaty o görmezden gelme, kendinden saymama yüzünden olsa gerek, beni ve eşimi uçakta gören "elit" arkadaşlar bizi turist zannediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nereleri satın almaya geldiniz horace? tayyip hangi dağı parselledi size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Peh ki yazıklar olsun insanların giyimine-kuşamına göre sınıflandıran onları gerici pislik şeriatçı kaka eğğ yapan insanlara... Benim annem de başörtülü (türbanlı değil yalnız başörtülü) ve ben kızıyorum bu yaptıklarınıza. Türkiyenin %70'i böyle ne zannediyorsunuz ki siz? İstiklaldeki insanlarla dolu mu zannediyorsunuz Türkiye... Bırakın bu ucuz siyaseti allah aşkına ya... Herkesin tercihi... Başörtülü geçince küfredin mini etekli geçince modern toplum rulaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 büyük ve kalabalık bir milletiz, farklı kökenlerden insanların olması çok normal ama kendimizin dışında bir millet gibi kendimizi göstermeye çalışmak, onların yaşam şekillerini örnek almak falan hoş değil (hoşuma gitmiyor evet ama kendimizin uzun bir geçmişi varken onun yerine bir başkasını, hatta bizden geri bir toplumu, örnek almak "hoş değil"). onlar olmasın demiyorum, sadece sırf onlardanmışız gibi tanınmayalım istiyorum. insanlar bizim her türlümüzü olduğu gibi tanısınlar istiyorum sadece. +: baş örtüsü var, türban var, çarşaf var. benim ailemde de çok başı örtülü var, babannemin de başı örtülü vs. ama yabancı basını biraz takip edersen fark ediceksin onların konu aldıkları başı örtülü olanlar değil. arada çok fark var. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:29 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kendimizin uzun geçmişi nedir? lol. geçmişi yok saymak bizimle vücut bulmuş bi kavram. osmanlının borçları hariç tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 islamiyet öncesi geçmişimiz bahsettiğim, daha gerisi de var ama islamiyetle tanışmadan hemen öncesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yabancıya kendini onlar gibi yapıp mı kabul ettireceksin. bilakis. getir buraya turisti, bak ne güzel oluyor. adamlar fasa gitmek için deli para harcıyor. çölde deveye binmek için kuduruyor, camileri görüyor, çarşaflıları görüyor. kendilerine benzeyen tipler de var, ama onlarla haliyle ilgilenmiyorlar. değerleri takdir etmemiz lazım. türkiyenin kültür hazinesi inanılmaz geniş. karadenizde ayrı egede ayrı doğuda ayrı güneyde ayrı, bir çok şehirde ayrı ayrı kültürel güzellikler var. bunlar tek tip olunca, hepimiz moderen olunca mı iyi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 atlara binip acaip acaip konuşalım ve kımız içelim o zaman pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 araba var, ata niye biniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 e neyi savunuyosun yani ben anlamıyorum ki. müslümanlıktan da gerisine gidelim ve kültür olarak orada duralım, ayrıca yıllar içerisinde kültürümüze kattığımız her şeyi de o zamanki gibi yapmadan rahat etmeyelim. amaa bunu moderen olarak yapalım. ata değil arabaya binelim. dert islam mı yani? hayır müslüman olmayan bi çok kültürel öğemiz de var. ermeniler olsun, rumlar olsun. onları naapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar