Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sağlam kriz patlayınca kimse ağlamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu arada sam, liberalizmin de her ideoloji gibi kendini frenlemesi gereken bir noktasi var yoksa yok olur. horace gibi bir ornekle aciklayayim. sen bir koyde yasiyorsun, hersey satilik insan haric. annenin donunu satin aliyor bir arap seyhi, istedigi gibi indirip kaldiriyor. bu durumda anani satmadilar ama satmaktan beter ettiler, degil mi? sigortasi da yok bunun, buzdolabina kilit vurmaya benzemiyor toptan veriyorsun sonra yer varsa bi gazoz koyayim diye dilenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dela adsadasd ne demiş bonec, baksana said: silencer da komikmiş hakkaten ha ha. hani hazır ortam da oluşmuş ya, oturup kendi kendini tatmin (masturbasyon) edebilmek için, eski topiclerime link verip dalga geçmeye çalışmış. ama sadece şebek durumuna düşmüş. bonec®'nin müthiş hayal dünyası(tm), - sadece 19.99ykr [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:06 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bir saniye cinden gelen havai fisekler patliyor, yeni sandik acildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Buraya beğenmiyorsanız birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dela, o sınırı sağlıklı işleyen ve liberalizmin ucunda yaşayan herhangi bir devlete bakarak almak lazım, sevr paranoyası ve nasyonel sosyalizm diyalektiği ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şimdi bu özelleştirme konusu dünyada da tartışılan birşey, ben zaten bütün ülkelerde bir konsensüs olduğunu iddia etmedim. ama genel gidişat olabildiğince çok kuruluşu özelleştirmektir. almanya'da devlet bira üretiyor mu sly? bizim burada rakı üretiyor devlet. hastaneydi, okuldu bunlardan bahsettiği yok zaten akp'nin. benim dediğim "bana 'vatan satılıyor' edebiyatı yapmayın çünkü ben zaten devletçi ekonomiye karşıyım". nokta. ve dediğim gibi kendimi bana aptal, 2. sınıf vatandaş muamelesi yapan insanlara açıklamaya zahmet edesim yok. ne zaman edep takınılır, tartışma üslubu belli bir seviyede tutulur, o zaman konuşurum ayrı bir başlıkta o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 liberalizm, işleyişi, türleri, başarılı olup olamayacağı hakkında tartışmak uzun sürer, ve meyve vermez. örnek uyuşmuyor ama, zira liberalizmin savunduğu ilk şey, şahsi mülkiyetlerdir. ananın donu ananındır yani. sosyalizm veya şeflik olsa ananın donuna el koyabilirler ama, ki koyarlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şimdi biri mutlaka "ananın donunu da al git" der haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hastane ve okullar da en kısa zamanda yüksek oranda özelleştirilsin pls. henüz değil ama ileride. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:17 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sam, 2134t53234323432 kere söylediğim üzere, özelleştirmeye karşı değilim, yabancılaşmaya karşıyım diye. anlayıp da cevap verecek misin yoksa diretecek misin devletçiliğe karşıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben nasyonel sosyalizm ruzgarina hazirim saclarimla uzun zamandir. rekabet ve sonucunda gelecek canlilik vs. gibi iyi uretimlerin karsiligi somurge duzenegi olmaya yakin su an turkiyede. iscisin sen isci kal ulkesi olmaya devam, birakin yapsinlar birakin satsinlar, siz de varostan bakarsiniz altimdaki arabaya ustumdeki kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 devletçi ekonomiye nasıl karşı olabilirsin ki sam, bütün hastanelerin özelleştiğini düşünsene ya da okulların. herkesin özel hastane ya da okula verecek parası yok. veremez türk halkının büyük bir kesimi. zaten dünyadaki en saçma şeyin sağlığın parayla olması olduğunu savunuyorum. sağlık parayla olur mu? parası olmayan niye diş ağrısı çekmek zorunda? parası olmayan neden kanserden ölmek zorunda? parası olmayan neden lazer ile gözlerinden ameliyat olup da görme hakkına sahip olamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 devletin içki üzerindeki vergileri azalacaksa yarın özelleştirsinler, ama türk şirkete gitsin pls. arap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Ermenilere bir garezim yok ama sorun şu ki kaç tane Ermeni'nin Türkler'e garezi yok? Ve bu adamın o Ermenilerden olma olasılığı nedir? Ve neden bu kadar paravan şirket soktu araya? onlar seni tehçir etselerdi muhakkak ermenilere garezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet burda akp karşıtılarının da yanlış anlaşıldığı bir nokta var. Çoğu özelleştirmeye karşı değil, vatan satılıyor derken de özelleştirmeyi kast etmiyorlar. Ya mallıktan becereksizce ve salakça yapılan özelleştirmeleri ya da kendi çıkarları ve milletin sırtını sıvazlamak amacıyla yapılan özelleştirmeleri kast ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ben nasyonel sosyalizm ruzgarina hazirim saclarimla uzun zamandir. rekabet ve sonucunda gelecek canlilik vs. gibi iyi uretimlerin karsiligi somurge duzenegi olmaya yakin su an turkiyede. iscisin sen isci kal ulkesi olmaya devam, birakin yapsinlar birakin satsinlar, siz de varostan bakarsiniz altimdaki arabaya ustumdeki kota. dela içgören asdad bonec ülkeyi terkeder artık, yoksa kampa davet eder dela kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 işte bu yüzden düşündürüyor petkim'in satılışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 devletin içki üzerindeki vergisi azalmaz. artarak devam eder. içki ve özellikle sigara (ki günde üç paket içiyorum :( ) ama satılır. kim daha çok para verirse, o alır, regülasyonlara uyarsa onda kalır. yabancı yatırımcıların alma ihtimali teşviklerden dolayı daha yüksek olacaktır ama. benim tavsiyem, mümkünse gayrımenkul alın, değeri çok yükselecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sahsi mulkiyet icin elinde avucunda para olmasi lazim, yoksa ananin donunu ettirgen bir sekilde satarlar. ayrica tekel'in ozellestirilmesine kimse birsey demiyor, ilk sizden cikti o konu. bence gayet iyi oldu icki cesitleri ve kalitesi artti. bizim tartistigimiz olasi bir savas, isgal, kriz esnasinda dis gucler tarafindan ilk baltalanmaya calisilacak, iletisim ve ulasim aglarinin, daha sonra enerji kaynaklariyla uzayip giden bir kritik zincir. rakiyi ermeni yapsa da kurt yapsa da alman yapsa da iceriz, sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya akp li tanıdığım olsa kapatmıştım 3-5 arsa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 savaş gibi durumlarda el koyuyorsun bunlara, bunu düşünebiliyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sly yabancılar gelip zaten yatırım yapmıyor mu burada herşeye? eğer cidden savaşta öneme haiz bir kuruluş filansa ona göre şart koyarsın, ona göre bölüştürürsün filan sonu yok çarelerin. ha dünyada ciddi bir entegrasyon var, herkes "aman savaş çıkarsa ne yaparım" derdiyle hareket etse zaten boku yemeyecek ülke yok savaş çıkınca dünyanın yer yeri aynı anda ambargo koyarsa ya da yabancı şirketlerin hepsi üretimlerini durdurursa. dünya ekonomisinin işleyişi 1914'tekiyle aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dela bir de sen halen daha cephe savaşı yapılacağını, kadınların cephelere kağnıyla mermi filan taşıyacağını zannediyorsun sanki, bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 illa savaş olayı değil, iletişim çok önemli, stratejik bi kere. yabancı tekelinde olmamalı. onun dışında "ona göre şart koyarsın o zaman" diyip aynı zamanda "herşey özelleşsin kime giderse gitsin" i savunmak zor olsa gerek. öğretsene bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar