Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 ytl'ye kiralık tek günlük aşçılık yapılır!

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

=P şaka değil ciddiyim..

verin 10 ytl'yi...Gelin size öğlen ve akşam yemeğinizi tatlılarıyla salatalarıyla yapayım..

Malzemeleri siz alın evde ne varsa ondan yaparım bir şeyler =)

Özel bir gün falan kutlayacaksanız özellikle yemeği yapar kaçarım siz de "eheh ben yaptım" falan da diyebilirsiniz...

Tatlı Çeşitleri , Fransız , İtalyan ve Türk mutfağından yemekler yapılır.

[istanbul..]

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:03 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Olabilir. İlk kez bu sonbaharda ayrı bir eve çıkacağım. Hatta daha fazla para da verebilirim, nasıl yemek yapılacağını da öğretirsin bana(aile evinde mutfağa annemden başkasının girmesi yasak, makarna bile yapmadım daha)

Sonbaharda da İstanbulda olacaksan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne lan saldırmışsınız 10 ytlyi duyunca. Bu ne arkadaşım bu kadar pahalı. Her öğün 2yeteleden tavuk burger 2şer tane 12 yeteleye her masraf dahil doyarım. Başka hizmetler de mi bekleyen var aranızda. Abazan herifler sizi nck nck nck sjdfhdsjfhds. Rezalet!
Sosyal ağlarda paylaş

Dev o tavuk burgerleri her gün yersen ya obez olursun ya mutant olursun :D . Şöyle 1 hafta boyunca karnını abuk subuk şeylerle doyur anlarsın ev yemeklerinin kıymetini :D .

Bak mesela c.tesiye kadar yalnızım, yemem için 3 poğaçam 4-5 dilim kadar kekim, 2 litre kolam bi de ülker sütlü çikolatam var. Alçak kebapçı dürüme 7 ytl fiyat çekiyor, kumpirden midem bulandı, simit de sabah iyi gidiyor sadece.

10 ytl veririm 1 haftalık yemeğimi yaptırırım, mutfağı çok dağıttın ayağına bi de evi süpürtür camları sildiririm oooh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...