Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bir şekilde sağ baş parmak tırnağımı yardım ve bu halde antrenmana gidince tırnağın kopmayna bölümünden bir kısmının içine girdiğini gördüm sizce kesip cıkarmaya mı kasayım bu tırnağı dursun mu öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 doktora gideceksin, o da tüm tırnağını sökecek. Aksi halde tırnağın uzayınca kötü şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 neyse kestim cıkarttım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Abi okurken gerildim ya napiyosun :S Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aman şakaya gelmez tırnak batma olayı. sonra bi tekrara bağladı mı o ömür boyu ucu sizden önce koridorlara giren ayakkabılarla gezersiniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ekşidim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 RESİM İSTERİZ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 atıcaktım da vazgeçtim sonra:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 zamanında arif abininde tırnağı batardı. acısından duramaz sürekli sağa sola çatardı döverdi felan beni arif abi. sonra doktorada gitmedi kendi uğraşmaları sonucunda artık batmıyor tırnağı arif abimin. her gün oturur içeriz ondan sonra rahatca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kermit abi bir prenses bul öpsün seni. Prens olursun belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Muhallebi üye § 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ekşidim ulan olmuşun sen hislerime tercüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: kermit abi bir prenses bul öpsün seni. Prens olursun belki? yk istemiyom karı kız var bi tane yeterde. arif abinin de sohbetine doyum olmuyo hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 babs bana da ayarlasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Geçmiş olsun othranx. Aslında en azından tanıdık bir doktor varsa ona danışmanı tavsiye ederim. Kötü bir durum görürse uzmanlara gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sağolun dün gece şişli etfale gittim işte sabah gel gerekirse çekilir fln dedi , bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: kermit üye [şikayet et] § 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:19 [ özel msj ] zamanında arif abininde tırnağı batardı.arif abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bizim arif abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ruhu şaad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 her eve bi arif abi lazım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar