Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ben sevdim reklamı yaw. Çok da sırıtmamış. Özellikle görüntüleride müziğe göre montajlamışlar güzel olmuş. Kesin yabancılar yapmıştır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 şu upham olmasa varya bide.herifi sokakta gorsem bıçaklarım ya.bole i yaratık olamaz.bide onun yuzunden bi alman agzından salyalar akarak adamı bıcaklıo ya dibine sokuo o herifide gorsem vururum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Fistan, 08 October 2003 11:33 tarihinde demiş ki: yok böyle bi şans ya büyük ekran tv bozuldu 37 ekranda izlicez.bide ona anten falan ayarlamak lazım inşallah normal antenle net çekiyodur.pff belki zevkli olur ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 [Bu mesaj Fistan tarafından 08 October 2003 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Sendeki şans gene iyi sayılır, bizim burda (karşıyaka - izmir) filmden 20 dk. önce elektrikler gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Almanca sözlüğünde olmayan kelime: Fubar : F*cked Up Beyond All Repair anlamına geliyormuş. Merak ettim araştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Soulbringer, 08 October 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Sam One ın konusu uyustugu ıcın konulması gayet mantıklı bır konuyu elestırırken laf olsun dıye degıl her yonuyle objektıf dusunmek lazım gelır... Saygılarımla Soulbringer[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... e o zaman lotr fragmanına da blind guardian koymak gerek, konusu örtüşen her şarkı filmin atmosferine uyacak diye bir kaide yok ki. eğer 'laf olsun diye değil, objektif düşünüyorsan' gitar cırtlaması eşliğinde savaş filmi değil, olsa olsa aksiyon filmi seyredilebileceğini sen de takdir edersin.. gimli sana bless çekiyorum müsaadenle.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 seyrettim su film de cephane tasimayan herife uyuz oldum eger hala ryan gibi yasiyorsa ve anlatilanlar dogruysa o herifin vatan haini ilan edilmesi gerek ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 cephaneci filmin sonlarinda almanca ve fransizca bilen tercuman herif iki kisi o herifin yuzunden gebermis :([hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: GuNBoX, 09 October 2003 00:46 tarihinde demiş ki: seyrettim su film de cephane tasimayan herife uyuz oldum eger hala ryan gibi yasiyorsa ve anlatilanlar dogruysa o herifin vatan haini ilan edilmesi gerek ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Konuşmak kolay, seyretmek kolay, ahkam kesmek kolay.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 trt iyiydi ya reklamları fazla deildi tam tuvalete gitmem lazımdı reklam girdi süpersin trt[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Reklamlar baydı beni. Bu arada son sahnede Er Ryan'nın ana rahmi pozisyonunda ağladığı yani Tom Hanks'in sağır olduğu an çok etkileyici bir sahne. Birde o yazar askere sinir oldum, yukarda arkadaşı boğuşuyor bu dondu kaldı. Bir de bıçağın bizimkilerden birine yavaş yavaş girme anında Alman askerin ŞŞŞ sessiz ol, sakin ol tipi konuşması etkiledi baya.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 valla çok şaşrıdım altın makası görmedik,ama çevirmeleri kendi kaalarına göre yapmış adamlar,kelimeleri cümleleri değiştirmiş a bu arada omahada bağırsaklarını tutup anne diye ağlıyan adamı göstermediler galiba ama o kadar makas doğaldır[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bi yerde hafif tebessümüm oldu ilk 20 dakikada "bu taraftan gidiyoruz" diye bi cevirme yapmışlar o taraf neresi ? ehehe burdan gidiyoruz olcaktı o aslında.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 eh iyi gene hiç kesmediler neredeyse, babam çıkarma bittikten sonra "uykum geldi" deyip yattı yani bir de kesmeseler anneannem de kaçacaktı.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bir de bizimkinin dövüşü kaybedeceğini anlayınca DUR, konuşalım falan diye yalvarması falan hakkaten sinir bozucu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Daha yanında tek bir silahın patlamasını duymamış (oyundaki salaklıklardan değil, gerçeğinden bahsediyorum) bir insanın o derece bir çatışmada psikolojik olarak çöken bir insanı anlamaması, anlayamaması çok doğal. Hele bana böyle bir şey olmaz, ben canavar gibi savaşırım demek çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 benzer şekilde tek bir silah patlamasında korkudan donakalacağını düşünmek de doğal, ancak insan o ortamda bulunca kendini hayal dahi edemeyeceği hareketlere cesaret edebiliyor olmalı ki herkes savaşı bırakıp gerisin geri kaçmıyor. belki can derdine düşer insan, belki de sağ kalma içgüdüsü körleşir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Belki kızacaksınız amma öyle bir savaşta ,filmdeki Upham'a gıcık olanların(ben de dahil) en az %50'si Upham'ın durumuna düşerlerdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum fedaykin'in de belirttiği üzere...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Açıkcası siz kendinizi o adamla özleştirebilirsiniz ben kendime güveniriyorum benzer bir durumda donup kilitlenip kalmazdım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 O da doğru aslında,silahsız düşmanı vuramayacaksan öl ,vatanın için daha hayırlı olur.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 upham'a gıcık olmuyorum, şüphesiz o denli cesarete sahip olamayacak insanlar vardır (ben de olabilirim ahmet mehmet efendi de) ama "hepimiz upham gibi olurduk" demek de o derece anlamsız, bazı insanlar canını kurtarmaya çalışır bazıları da hayatta kalmak için gerekenleri yapmaya konsantre olur. ender görülecek bir tip varsa o da tom sizemore'un karakteridir, berserkgangr modunda.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 vizyondayken sinemada izlemiştim .. etkilendiğimi hatırlıyorum ama normandiya ve filmin sonu dışında pek aklımda bişiy kalmamış dün gece ise tekrar izledim gerçekten çok iyiydi piyanistten daha fazla etkilendiğimi söyleyebilirim bilmiyorum neden ama öyle işte .. belki de daha gerçekçi geldi normandiya sırasında zaten askerin miğferine mermi gelmesinin hemen ardından miğferini çıkarması, arkının buna "çok şanslısın" demesi ve o sırada aynı yerden bi kurşun daha yemesi beni dumura tekrar uğratmaya yetti (her ne kadar bu olayın olma şansı milyonda bir de olsa =) ) filmin ortalarında ortaya çıkacak olan almana acıdım ki adam filmin sonunda i.nelerin kıralı çıktı acıdığıma pişman oldum. son savaş sahnesinde benim en çok etkilendiğim kısımlardan biri atomun cephane götürememesi üzerine 2 adam mermisiz kaldılar. oradaki gerilim harikaydi zaten sahnenin sonunda bizimki almanla karşı karşıya kaldı ve tüyler ürpetici bi ölüm gerçekleşti (neyse ki sonunda tercüman bunu öldürebildi yoksa ben rahatlayamayacaktım) bir de benim dikkatimi çeken filmdeki countervari sahnelerin bolluğuydu ben 3-4 kere birden öyle bi duyguya kapıldım film sırasında böle kapılar tutuldu çıkan asker tarandı falan bi normandiyada vardı bi tankın arkasına ilerlerken yaptılar ehah güzeldi benim açımdan zevkliydi oyunculuklara gelirsek tom hanks bildiğimiz gibi .. ama ben özellikle edward burns e dikkat çekmek istiyorum (şu grup içinde paso isyan çıkartan ben affleck tipli herif) ben adamın performansını özellikle beğendim he bir de sniper ı oynayan adamımız green mile daki zibidi hani bağıra çağıra micheal clarke duncan'ı taşıyodu ya içeri katttiil geldi vs naraları ataraktan heh o ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 09 October 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 "her ne kadar bu olayın olma şansı milyonda bir de olsa =)" 50 milyonun öldüğü bir savaşta yeterince şanslıysan ayda bir görebilirsin sanırım.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yanlız tom sizemore bayağı bir asker filminde oynamıştı o aralar diye hatırlıyorum. Tam görmüş geçirmiş çavuş tipi var adamda yahu. Upham aslında yufka yürekli en başta o almanı öldürtse esir alınırken, yüzbaşı - yani Tom Hanks, Adam Goldberg - kalbinden bıçaklanan, ve Tom Sizemore o Alman yüzünden öldü. Köprüden kaçmaya çalışırken çavuşu vurdu, sonra herif yavaşlayınca tekrar tekrar vurdu elemanı delirdim. Kalp sahnesinde de delirdim. Gerçi Upham öyle sahnelerde çoşuyor en beklenmedik anda tırsıyor, sokakta çatışma var çatır çutur tarıyor almanlar bu koşturuyor etrafta, en basit yerde çöküyor. 3 kişi o herif yüzünden gidiyor, orjinal ekipten bi edward burns birde upham kalıyor. Sinemada izlerken tom hanks in tabancayla tanka ateş ederken , avcı phantomların tankı pattlattığı sahnede süperdi bence. En başında ki çıakrtma ayrı. Filmin son 30 dksını izleyebildim malesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tom hanks'in vurulduğundan itibaren uçakların yetişmesine kadar olan bölüm sinemada seyrederken "klasik oldu olacak" düşünceme "oldu şimdi" cevabı verdirmişti.. 8-) orada doğru olan alman'ı öldürmemeleri elbette ama hayatta en olmayacak rastlantıların da iyi yürekli insanların başına gelebileceği fikri var. herşeyi doğru yaparsın ama değiştirmesi elinde olmayan gidişata karşı koyamazsın. adamı müttefik bölgesine göndereceksin de önce almanlar bulacak, sonra o adam gidip 9 canlı yüzbaşıyı bilmemkimi vuracak filan, 'film icabı' tümüyle.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Yetki bende olsa açıkcası o ALmanı öldürürdüm. Daha sonra gelebilir korkusundan çok vurulan arkın intikamı için.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar