Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bende 1 saate kullanmaya gidiyorum, milletimiz icin hayirli olur insallah. Umarim Cumhuriyet yuruyuslerinin vs. meyvalarini gece sonuclar aciklanirken goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yatacam simdi uyandigimda birilerinin anasini alip gitmis olmasi dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Çamaşır suyu(İzmirliler için klorak)+ananas suyunun çıkarması lazım. Batırmayın parmağı çünkü hücre çekirdeğini parçalıyor tamamen. DNA'nız çıkıcaktır büyük ihtimalle. Beyaz beyaz tel tel böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oha ananas suyunu nerden bulcaz sımdı evde olabılecek cozumler soleyın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ohhh benim oy verdiğim sandıktaki hoca tanıdıktı, tırnağa damlatmadı parmağın eklem yerine damlattı hem de kolonyalı mendil verdi. Şu anda karartı bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mürekkep lazım değilmiş amca hepsini benim parmağıma boşalttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Annemlerle beraber gittim, sanki ozel salon acmıslar gibi bize bombostu , gorevlilerde tanıdık cikti murekkep azabından en az zararla cıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sandiklar kacta acilip oylar sayilmaya baslancakti ? ona gore saat kurup uyanmaya calisacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 5 te bitiyo oylama heralde hemen baslarlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yasak 9 da bitiyor ama 9 da seçim sonuçları açıklancak [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 14:00 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yasak 6 da bitiyor verdim oyumu oh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 telefon nosu wardi kadikoy belediyesine ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Listeden adımı buldum zaten soyadına göre sıralıydı. sandık no'sunu falan bilmeyenler kullanacakları yerde öğrenebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben de kullandım da mürekkep işi feci ya adam ıskaladı tırnağı sora tekrar tırnağa geri döndü falan bütün baş parmak yalan oldu. :/ Bir de kadının biri 20 dakikada veremedi oyunu deli etti. Neyse hayırlı olsun :D. Ayrıca oy pusulası çok saçma dizayn edilmiş oyların çeyreği bağımsızlara gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Saat 6 olsun bari de konuşalım rahat rahat ya. Verdik oyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 amma kıymetli parmağınız varmış ha, topu topu iki gün duracak. neyse bu sefer yeni liseye filan da koymuşlar sandık, kuyruktu ite kaka kargaşaydı olmadan verebildim. acaba gelen sonuçlar net'ten açıklanacak mı canlı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 vermedim ben oy ? cezası felan nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cezasını bilmiyorum da, takip etmiyorlar pek. ayrıca kötü olmuş bence vermemen. verdim oyumu, eve 10 dakika mesafedeydi zaten; gözlemciyim ayrıca, geldim 5te sayım işini gözlemlemek için tekrar gidicem. 3 saat de sürebilir, saatlerce de sürebilir diyorlar, tek bir sandığın sayılması için; gözlemcilerin itirazlarına falan bağlı yani tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Para cezası var galiba. 5e kadar süre var hala verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 valla hiç de veremem. 4 saat yol çekip ne gidicem de oy vericem. şehir dışındayım o yüzden. o insanlar için 4 saat yolculuk çekemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cezası 5 ytl ama 10 ytl altı ceza toplanmadığı için sözde direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hoca liseden tanıdıktı, ama kıl oluyodu bana :) denyonun teki vardı boya döken, sanırım hoca söyledi, adam bi döktü, tırnak-parmak, tırnağın yarısı kapkaraydı hatta boya aktı parmağın arkasına falan rezil bi durumdaydı. eve geldim 3-4 dk içinde kolonya banyosu yaptırdım 2 dk parmağa, sonra domestos döktüm biraz bekledim 1 dk kadar falan 10 sn ovuşturdum. sıfır leke :) öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: o insanlar için 4 saat yolculuk çekemezdim o insanlar diye bahsettiğin ülkende yasayan 70milyondan fazla insan farkında olmadan söylemişsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oy veremedim yurtdisinda oldugumdan ve o dayanilmaz hafifligi de tadamadigimdan mutlu degilim. dolayisiyla da imkanlari ve belli basli görüsleri varken oy vermeyen insanlari anlamiyorum. mmh. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:25 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar