cado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oha apo nun avukatı bile milletvekili olmayı garantilemiş
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Artı bu ülkeye artık askeriyede bir bok yapamayacağından eminiz. Bu kadar koyun akp'e oy veriyorsa çok istiyorlar demektir. Geri kalan biz boğalarda sesimizi cıkaramıyoruz. Nasıl büyük fark değil mi? Koyunlar yönetiyor ülkemizi, boğalar değil.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ne memleketmiş arkadaş. Kaç kaç kaçılmıyor bir türlü.
elm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Biz artık değiştik tarzı yalanlara başa gelen yeni bir partinin ilk 4 yılında yaptıklarını hepimiz gördük , şimdi bu parti daha güçlü bir şekilde seçildi.Sizce önümüzde ki 4 yıl ne kadar ileri gidecekler.Kimse kusura bakmasın bunlara katlanmaktansa darbeyi bile tercih ederim , sonuçta bu darbe kötü durumu kurtarmak için yapılıyor , belki öyle birşeyler olurda amaçına hizmet eder.
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 geçen seferle bu seferi karşılaştırmak nasıl bir mantıktır. evet geçen sefer sezer olmasaydı birçok şey olacaktı. bu sefer sezer degil abdullah gül olacak hatta bu sonuçlardan sonra tayyip kendi de geçebilir çankayaya
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bnde açkçası üniversiteden sonra böle bi rezil ülkede yaşamak istemiyorum. bravo türkiye....
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 forumda hep siyasetten kacindim ama artik yok ebenin $eyi demek istiyorum. o cumhuriyet mitingleri falan hepsi yalanmis demekki. benim tek korkum seriat falan degil oyle bisi olmazda, korktugum sey ulkede herseyin ozellestirilmesi, sirf dolar girecek ulkeye diye telekomu sattilar, petkimi sattilar en son otoyol ve kopruleri satmayi dusunuyolardi. kisa vadede enflasyon dustu ot bok ama uzun vadede daralan gelir kaynaklari bizden vergi olarak cikacak. umarim halkin %50 si pisman olmazlar ne diyim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pkk da mecliste artık..akp yüzünden değil de o adamlar yüzünden olabilir müdahale..
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ak parti 1. parti olamayacak diyenleri forumda görememek üzücü. akp'ye nerf duasına falan mı çıktılar acaba?
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Türk halkının dini çok kolay sömürülebiliyormuş demek ki. Her halk hak edildiği gibi yönetilir, bakalım önümüzdeki süreçte neler gelcek başımıza.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ÜLKEYİ TERK ETMEK İSTEYENLER İÇİN FAYDALI LİNKLER NO:1 Bulunduğunuz ilin Edirne Kapıkuleye uzaklığını öğrenmek için tıklayınız
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yapilan once eylem akp ye yaramis gibi duruyor. Aslinda bu akp nin basarisi degil chp nin basarisizligi olarak goruyorum ben. Akp nin karsinda daha akilli konusan bir lider olsaydi eminim suan durum cok farkli olucakti. Akp ye oy verenlere birsey soylemek istemiyorum. Demekki 5 yil boyunca memnun kalmislar ve tekrar vermisler. Ama unutulmamasi gereken bu tiplemelerin muhtemelen bir 5 sene daha kalacagini unutmuslar. Daha sandiklarin %10 u acildi zannedersem, umarim buyuk bir supriz olur ve durumlar degisir...
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hiç bir iq testi bu kadar isabetli olmamıştı.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 halkın %50si her ne istiyorsa geri kalan parçalar da oraya gitmeye mecburdur, en azından demokrasi varsa böyle olması gerekir darbe falan söylemleri bence çok yanlış şeyler çünkü zaten bu sonuç bir şeylere tepki ise o şeylerden en büyüğü de bu söylemlere, askerin bu tür "el koyma" paniklerine karşı verilmiştir bu arada her ne olursa olsun ülkeyi yönetenlerin değil bizzat yönetilenlerin verdiği böyle bir karara saygı duymak ve seviyeyi bozmamak gerektiğini düşünüyorum, söyleceğimizi sandıklarda söyledik zaten, bir dağ başında çadırda yaşamak isteyen varsa, yani bir milletin parçası değil de birey olmak isteyen, işte onlar istediğini söylemekte özgür tabi yoksa bir bütünün parçasıysak, demokrasiysek, hoşgörüyü elden bırakmamak gerekiyor, birbirimizle mi savaşacağız? edit: yazım hatası [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:38 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o cumhuriyet mitingleri falan heralde yalandı,asıl şu %50lik kalabalık meydanlara akpliler çıksaydı tam kargaşa olurdu,o zaman kutuplaşmanın hası olurdu,allahtan öyle bir yanlışa düşmediler,daha da gerilmedi onlar,seçimler olup bitti.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: geçen seferle bu seferi karşılaştırmak nasıl bir mantıktır. 5 yıl sonra buluşuruz ama o zaman da bir bahane bulacağınızdan %100 eminim. bir anda atatürk'ün halkçılık ilkesi puf oldu, atatürk'ün gençliği, onun ilkelerine sahip çıkan gençlik işte bu! ekleme: black'in mesajından çıkarılacak çok dersler var, herkesin iyice kavrayarak okuyacağını umuyorum. sonuçlar ne olursa olsun değişmeyecek şeyler onlar. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:40 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sinir.. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: huun üye [şikayet et] § 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:35 [ özel msj ] ÜLKEYİ TERK ETMEK İSTEYENLER İÇİN FAYDALI LİNKLER NO:1 Bulunduğunuz ilin Edirne Kapıkuleye uzaklığını öğrenmek için tıklayınız Uçakla gideceğim inşallah. Karayolu falan kasar şimdi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Şu bağımsızlara en çok oyu veren illere can-ı gönülden teşekkür ediyorum(!). Bi de, yazıklar olsun cidden. Bu haldeyiz ya, her şey bize müstehak. Nası sinirlendim anlatamam. Aslında sinirlenmeden ziyade, kendi milletim gözümden düştü.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sam: Atatürk'e ne kadar sahip çıktığımızı görüyoruz işte seçimlerde.
elm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Edirne'de akp'nin kazanmadığı nadir illerden biri oraya yerleşilebilir yurt dışına gitmek yerine =) Bu arada halkın her seçtiği doğrudur diye birşey yok tarih bunun örnekleriyle dolu.
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 5 yıla gerek yok. abdnin ve kürtlerin dediklerinin patır patır gerçekleşmesi için okadar yıl gerekmez. 16-17 bağımsız adaya ek olarak da akpden ödünç alınır grup kurmak için hep birlikte göreceğiz
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 prawler işte millet atatürk'ün en meşhur sözünü destekledi: EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. demokrasiyi bu halka çok gören, sözüm ona atatürkçü arkadaşlar şu satırı tekrardan bir okusun unuttularsa.
Öne çıkan mesajlar