bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Ne mutlu Türküm Diyene diyerek gezebilirim. Ancak Fransa'ya da laf attırmam boş boş.. zaten burda müthiş çelişmiş. Sanırım siyasetten tarihten bi haber ?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Viktor o dediğini geçen yaz interrailde arkadaşlarım yapmıştı. Adamlar pariste ingilizce yol soruyorlar, fransızca bilen yok aralarında. Adam fransızca cevaplamış bunlar anlamamış. İngilizce anlamadık falan dedikçe adam fransızca cevap veriyomuş falan. Sonunda bunlar da işi çözmüşler. Her fransıza önce gidip Türkçe olarak yol soruyolarmış, adam önce bi afallayıp ingilizce cevap veriyomuş :)
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ermeni Soykırımı hakkında ne kadar bilgin var Sly_one? Hiç gidip o mektuplaşmaları araştırdın mı? Üç Paşa'nın yaptığı tuzakları gidip araştırdın mı? Sanmıyorum. ah evet. Doğruları konuşacağım orda. Türkiye Ermeni Soykırımını yapmadı diyeceğim. Zaten savaş sırasında soykırım lafı edilemez diyeceğim. Ah Ah bilip bilmeden konuşuyorsunuz.. AKP'ye de oy vereceksinizdir siz?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Tabii. Çünkü Ermeni Soykırımı olmadı diyenler AKP'li oluyor değil mi ghost_boo? Sen çözmüşsün işi. Devam et.
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Başka bir şey yazmayacağım. Bilmiyorsunuz iki ülkenin insanı olmak nasıl bir şey... Siyaseti benden iyi biliyorsunuzdur evet. Buna katılıyorum.Siyaset pek sevmem. Ancak Cahil de değilim. Tarih benden iyi biliyor musunuz? Sanmıyorum. Bu konuda özel merakım varken olamaz ^^ Geçip te sizinle boş boş uğraşacağıma kedilerimle ilgilenmeyi tercih ediyorum....Size laf anlatmakla kazanacağım en ufak bir şeyim yok çünkü ^^ Size de sivilcelerimi bırakıyorum ki laf atıp egonuzu tatmin edersiniz işe yararlar ^^
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Tarih benden iyi biliyor musunuz? Sanmıyorum. Bu konuda özel merakım varken olamaz ^^ tam bir dallama genellemesi. senin özel merakın var da bizim yok mu? üstüne üniversitede bile bunun dersini konferanslarını görmedik mi? bi konuda özel merakının olması direk HERKESten çok bildiğin anlamına mı geliyor, boyun kadar kitap okudum be velet.
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yanniz tartismalarda insanlar hep birkac tane yanina dost filan ararsin seni savunsun 50 kisiye karsi tek basina msg atmaya calisma diye. veya 2 taraf varsa tartismada bir tanesinden olursun filan. ghost patakute dalmis berserker misali. topige her gelene de laf atilmaz ki be kardesim. bole gangbang oluyo sora :/
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ya git çay koy kedilerinle oyna bir şey yap. İnsanların asabını bozma burda. Tarihe özel ilgisi varmış. GG.
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Sly-One üye [şikayet et] § 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:10 [ özel msj ] Tarih benden iyi biliyor musunuz? Sanmıyorum. Bu konuda özel merakım varken olamaz ^^ tam bir dallama genellemesi. senin özel merakın var da bizim yok mu? üstüne üniversitede bile bunun dersini konferanslarını görmedik mi? bi konuda özel merakının olması direk HERKESten çok bildiğin anlamına mı geliyor, boyun kadar kitap okudum be velet.abi be biraz ağır olmadımı sonuçta burada kafamıza göre takılıyoruz gereksiz boşverin. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:13 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Zamanında çok eskiden, daha yeni ünlü olduğu dönemlerde bir arkadaşım uğraşıp kasıp Laetitia Casta'nın gerçek ICQ'sunu bulmuştu. Authorization Request'e ingilizce olarak şaşalı bi şekilde işte çok büyük bir hayranınım, konuşalım mı, şöyle böyle bi destan yazmış yollamıştı. Ertesi gün kadından fransızca olarak "Seninle konuşmak istemiyorum!" (sonunda ünlem de var) diye bir cevap gelmişti ardından da ignore liste atmıştı galiba. Mesajı da zaten fransızca bilen bi arkadaşa sorup da tercüme ettirmiştik
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gereksizi yok LucifeL. Kafamıza göre takılıyoruz diye bir şey de yok. Kimse çıkıp bana ikinci sınıf vatandaş ayağı çekemez burada. "İstemiyoruz sizleri Pariste, Avrupa Birliğine de getiriniz yok, şeriatı da getirdiniz." diye kimse oturup bik bik ötemez bana. Ötene de cevabımı veririm en ağırından. Herkesin de verme hakkı vardır. 9 yaşında mısın nesin, 6 sene Fransa'da kalmışsan hani, 3 senedir bu ülkenin havasını soluyor, bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içiyorsun sen ghost_boo. Hayatımı değiştireceğim ayağı çekip hazır Fransa'ya giderken arkama da bok bırakayım ayağı çekilmez.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ne kadar şuursuz boş iş varsa Fransa'da. Kendi ülkeleri örnek ülkede başkasınınkine artistlik yapıyorlar. Her kafasına esenin arabaları ateşe verdiği ülkelerde, bu kadar burnu kalkık bu kadar boş işle uğraşan başka kimse yoktur herhalde. Başkalarının işiyle uğraşmak hayat felsefesi mi nedir? Bende istemiyorum Avrupa'nızı başınıza çalın ne diyeyim ya.. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:20 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @Antimodes52 benim onu sölememdeki sebeb ortalığın gerilmesine sebeb yok ama cevabını tabe verecen ama ne gerek varki arkadas kalın kafalı ise sen zaten bişi yapamazsın o çok biliyo zati ona benzerler var parlementoda halimiz ortada
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben küfür etmedim kimseye ki, dallama o dedi bana ilk, ben babasına geri ilettim. hata onda çünkü.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: tam bir dallama genellemesi. senin özel merakın var da bizim yok mu? üstüne üniversitede bile bunun dersini konferanslarını görmedik mi? bi konuda özel merakının olması direk HERKESten çok bildiğin anlamına mı geliyor, boyun kadar kitap okudum be velet. bunun üzerine buna hala laf anlatmaya çalışıosanız hata sizde. ne uğraşıosunuz ya ghos-anti. hani yok karşınızda benim gibi anlayışlı biri olsa hadi neyse :) konuştuğunuz kişiye bakın ondan sonra konuşun veletler :)))))
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben senden daha bilgiliyim demem asla kimseye yanlış anlaşılmasın, ama kimse de beni tanımadan gelip ben senden çok biliyorum demesin, ha der, işi odur, benden daha tecrübesi vardır belki, onu öğrenene kadar ona da çok ses etmem, icabında sonrasında eyvallah der saygı duyarım. nedir yani, ama gelip daha üni. okumamış velet siz bilmiosunuz diyemez burda abilerine. üstelik ne 2 kültür arasında sıkışmış, daha birleştirecek kadar olgun değil 2 kültürü, ki bi tanesi fransız kültürü olduğu için tahminen asla birleştiremeyecek ve fransız a doğru kayacaktır kendisi.
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benim anlamadigim ghost u kucuk die nie devamli ezmeye calisiyo olmaniz. bi insanin bilgi seviyesi yasiyla dogru orantıldır die sabit bi kaide mi var benim bilmedigim.ne 30-40 yasında dallamalar gordum 15 yasındakı cocuk kadar olamazlar.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 doğrudur, burda geçerli değil. bilgisi olan insan ben senden bilgiliyim demez bi kere velet velet.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @nocom: Sly-One'a karşı bir laf söylediğim yok ki benim? İyice okuyalım, okuduğumuzu anlayalım pls :) Ayrıca yaş meselesine gelirsek, 20 yaşında biri 30 yaşında birinden tabii ki daha akıllı vs olabilir ancak 13 yaşındaki bir çocuğun 20 yaşındaki insanla aklı ölçüşebilse bile birikimi pek ölçüşemez, onu da geçtim ghost_boo'nun 3-5 postunu okursanız da pek bir dahi olmadığını anlayabilirsiniz sanırım.
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yinede çok sert konuşmuşsunuz bence Anti sonradan coşmuşsunda sly-one başından beri gerçekten sert şekide konuşuorsun.Ghostun alınması normal ama o da hakkaten berserke bağlamış Yinede çocuksa bile çocukla çocuk olunmaz sakin olmak gerekir Sivilcelerinle oyna fln ne öle:)
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 adam gibi tartışamıyor musunuz siz? hani fransa ilgili bir tartışma yaparken insanların konuyla ilgisiz başka yönlerine laf atacaksanız ilkokulda münazara dersi açalım ona katılın. Ayrıca lol fransızlar işte demek istiyorum gerçi benim fransızları sevmememin sebei daha kişisel ve bu sebepten dolayı hiç çekinmeden laf atıyorum tüm fransızlara. yoksa genellemeleri sevmem d: çok umrumdaydı sanki bi tarafımın fransızlarının saçma hareketi. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben sivilcelerine 1 kere gönderme yaptım o da anti 2 defa dedikten sonra hehe. onun dışında ben hiç bişey dememişken o bana dallama dedi tekrarlıyorum. kişisel hakaret boyutuna getiren ghost. okuyun bi daha ne diyim. sert adamım ben sert tepki veririm naparsın.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben herkese dedim zaten o lafı tek kişiye demedim. süper tartışmışsınız gece gece açıldım valla
Öne çıkan mesajlar