Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 10 yılda Avrupada En başarılı Olan Takımlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha yandık :)

şimdi fenerliler konuşucaklar.

açmayın abi avrupa başarımız la ilgili topic :).bize 80. falan yazsaydın keşke

şimdi biri cıkar tesadüf der.biri mazide kaldı dicektir

hagi olmasaydı olmazdı diyenlerde cıkıcak.zor takımlarla oynamadınız dicekler :)

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 12:14 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bir zamanlar Nottingham Forest , Kızılyıldızda o değerli değerlendirmede birinci sıradaydı , şimdi nerdeler?
Bu şartlarda Fatih Altaylınında dediği gibi 5 sene içinde gs ikinci ligde o zaman övünürsünüz hala başarılarınızla lol
Mesaj tarihi:
İnsanın geçmişiyle övünmesi yanlış bir şey midir? General bilmemne kupasının yıldönümünü kutlayan Fenerbahçe değil mi? Kaldı ki son on sene gayet makul bir zaman zarfıdır.
Mesaj tarihi:
sizin anlamadığımız bişey var hala kapak olsun falan diyorsunuz biz kabul ediyoruz gs nin basarısını ama su an basarısızken hala o yılları savunup hala basarılıymıs gibi kendilerini göstermelerini sevmiyoruz
Mesaj tarihi:
işte bende bunu anlamıyorum. bir kulübün büyüklüğü aldığı kupalarla, mali gücüyle, taraftarlarıyla olmaz.

fener 10000. sırada olsa ne yazar ? siz takım tutmanın nasıl bişi olduğunu anlayamamışsınız.

Karşıyakayı, Bursayı, A.Gücünü ve bir çok anadolu takımını destekleyen taraftlar maddi bir başarı için mi takımlarını destekliyor ?

bana göre o sıralamanın hiç bir önemi yoktur.
Mesaj tarihi:
real madridde basarisiz avrupada 6 yildir eger eski basarilari dikkate almiyorsak. bi de gercekci olalim hic bi turk takimi uefa finali ile sansli kura cikmadikca sampiyonlarligi yari finalinden ileri gidemez, e boyle oluncada baska bi takım cikana kadar galatasaray istedigi kadar basarisini pisirip pisirip onunuze cikarir.
Mesaj tarihi:
tebrikler demekten başka birşey bulamıyorum. ne diyeyim yani. son 10 yılda türkiye'nin avrupa arenasında en başarılı takımının galatasaray olduğu aşikar zaten. bi problemimiz yok onunla ilgili.
Mesaj tarihi:
suprem real madrid 10yıllarca basarılı olmus di stefanolar zamanından gelmiş basarısı gs gib i3-4 senelik değil 30-40 senelik gerçek anlamda istikrarı var ayrıca senin basarısızlık dediğin kupa alamaması
Mesaj tarihi:
Evet abi Fenerbahçe Avrupa'da başarısız bunu inkar etmiyorum Fenerli olaraktan.

O diilde Diablo'nun mesaj garibime gitti neden öyle bişi söyleme gereği duymuş.Ne yapmışız yani?
Mesaj tarihi:
gs avrupa takımı olma yolunda ilerliyordu ama başaramadı,senelerce cl ye katılan takım , artık bunu başaramaz oldu ve sonunda trömsö faciası...
son 10 sene olarak değilde son bir kaç seneye baktıgımızda gs avrupanın neresinde??
Mesaj tarihi:
Facia diyorsunda sonucta biz Lağamda top oynadık orda . Şimdi avrupa facialarını açmayalım hiç . Fenerin tarihinde ilk kez avupa kupalarında futbol oynayan bir israil takımına yenildiğini unutmayalim :)
Mesaj tarihi:
kendiniz tromsö diyip başarısızlıkları saymaya başlıyorsunuzda siz bize 10 basarsınız =) olay burda sadece istatiksel birşeyi göstermekti sanırım.niye bu kadar alındınız?

edit: laf atmak değildi bu post onu da belirteyip şimdi bir hışımla klavyeye abananlar çıkar.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:29 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi ben zaten fb çok başarı demedim ve gs yi de ayakta alkışlarım ama sürekliliği olsa idi ewy da abi bir kere yapılmış daha geri gelmek değil trömsöye falan elenilmiş bak buda istatiksel
Mesaj tarihi:
at gözlüğü ile devam edin siz kasamıcam birşey anlatmaya cidden.

ha şunu da ekliyim gs'nin yaptıklarını fb,bjk veya herhangi başka bir takım yapsa onun taraftarlarıda anardı sürekli maziyi.bunda anormal olan ne var onu anlamadım ben?maziyi bırakın bitti,geçti işte diyip olayı fb-gs topicine çevirmenin manası nedir?

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 19:28 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...