Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Eveet, yaklaşık 9 gündür yapılan değişiklikler sonunda sunucuya aktarıldı. Bu değişiklikler kısaca; - ultima online clientinin macros bölümündeki bandageself çalışacak artık. razor vs programları olmadan sadece o komutla heal edebilirsiniz kendinizi. - thief guilde girme süresi 60 saate düşürüldü. - barracoon ve bazı yeni yaratıkların AI si geliştirildi. - oyundaki tüm special abilityler açıldı. ha ML silahları yok ne işe yarar derseniz, o da zamanla olacak :) bu arada şu ability yanlış çalışıyor böyle olacak diyenleri özellikle bekleriz. (tabi ki osi ile karşılaştırma yapmanız ya da bir yerden kaynak göstermeniz lazım) - minor champ kavramı eklendi. mini champ nedir? daha az kişiyle daha az sürede yapılacak championlar. özelliği 4 levelden oluşması ve daha az yaratık öldürmeniz gerektiğidir. ps ya da başka bir şey düşmez. sadece ufak bir şansla minor artifact düşürür. (luck etki eder) bazı dungeonlara gitmek bazen zevk vermediğinden (o dungeonlarda atraksiyon olmadığından :) ) yavaş yavaş bazı noktalara mini champ ekleyeceğiz. şimdilik nerede olacak onu söylemiyorum ama zaten quest vs geçsin bi. bunların dışında ufak bazı değişiklikler/fixler oldu. quest için gerekli scriptler ve bir kaç yönetici komutu vs değiştirildi ama önemli şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Barracon ve bazı yeni yaratıklar derken o yeni yaratıklar neler? ml yaratıkları falan mı? çok güçlülerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Barra dediğin şey zaten son zamanlarda kombo çekiyordu. Daha da güçlendi mi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 barra büyü mü yapıyor? başımıza taş yağcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 herşeye fare summonluyordu anlamındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gidip vurmaya kalkarsan summonlar tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 büyü yapınca da summonlasın alla alla!! eşitlik istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kafana kil sürüp vurusan summonlamıyodu en son benmı yanlıs hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 summon olayı öldürdüğünde oluyor. fareye çevirme olayı da sen ona vurunca oluyor. ama sen savage kin ile boyanmışsan seni fare yapamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ne acaip yaratık allahın kudretine sual sorulmaz yarrabim sen büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 oyunda benim hiç arkadaşım yok zaten oyunda 15 kişi var hepsi kanki bi tek ben tek dolaşıyorum bana kanki bulunsun.Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 0 900 UO DOST (0 900 86 0 9612) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 black; come to the dark side, we have cookies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 korkarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 korkunun ecele faydası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 peki şu bladeweave ve wild growth mudur(wild staffte olan) onun ne yaptıgını tam acıklayabilirmisin ? runuo forumlarında spellweaving tam çalışır var gözüküyordu onu da alıp koysanız (yorumlar hep güzel ,süper ,ohh harikasın şeklindeydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 spellweavingi alıp koymak kolay da, runuo forumlarını takip ediyorsan oradaki ML pakedini kurup test edip adam etmek zor. o olmadan spellweaving anlamsız kalıyor. bladeweave şey bu arada, rastgele başka bi special ability yapıyor. bleed attack, armor ignore vs. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:24 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Süper valla :D bir de renkli loglar çıksa tam olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hepsi pakey halinde işte eheh. ama ben nereden bileyim OSI de ML oynamadım ki işte :) internettede yeterince kaynak yok. olsa hemen düzeltiriz ama daha doğru çalışıp çalışmadığını bile anlayamam bir sistemin. o yüzden bize bilgi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Minor champ süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: bladeweave şey bu arada, rastgele başka bi special ability yapıyor. bleed attack, armor ignore vs. oside görmedim bilemiycem nasıl ama stratics de unpredictable desede bu kadar kullanışsız bişi cıkacagını dsünmemistim :( manacostu da random gelen abilitye göre mi seçiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Valla bizde yalnız dolaşıyoruz ama umudumuz ilerde arkadaşlar çoğalır inşallah ve dengeli bir faction rekabeti yada mavi/pk didişmesine dönüşürse keyif alacağız. Yalnızlığında seni yalnız bırakmıyoruz ve yalnızlığını trinsicten paylaşıyoruz bLackcha0s arkadaşım:) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:54 tarihinde, paristr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 manacostu sabit. 25 mi 30 mu neydi. tam base bu. neyse bütün abilityler olmuyor, effective dediğin doğru hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bu Zakk'in portaldan girilen minichampteki elemanlar fazla zor değil mi? Vortex döverler vallahi eheh. Warrior ile keserken bandaj macrosuna alıp dizi izleyecektim neredeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar