Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 akp kendine liberal, kendine demokratik ve kendine müslüman. cahilliği geçtim artık yaptıkları onlarca şerefsizliği görmeyip hala oy verenlerin gözünü seveyim ben. liberal ılımlı islam partisiymiş lol. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:38 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 katılıyorum othranx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 geri kafalılığın alasını yapan partinin neresi liberal onu çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 genç partiye ver o zaman en liberali o. akp den daha fazla hırsızlık yapmamışlardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hatta daha güzel bi mantık söyleyeyim sana, cem uzan gitti motorolayı dolandırdı en azından, tayyip göstere göstere, gemicik diyerek dalgasını geçe geçe ülkeni soyuyor git ceme ver o zaman, sonra da uzan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: türkiyeli olmak neden yanlış? saçma sapan şeylere takıyosunuz saçma sapan adamların yazdılarından dolayı. hepimiz türkiyeliyiz. Sen Türkiyeli ol ben Türküm. Arada büyük fark var. Biri Mustafa Kemal ATATÜRK ^ün lafı Diğeri yüze imam bop eşbaşkanı rte nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 akp iktidar olcak ve hepiniz $apa oturcaksınızzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 passanger cok takılmışsın bu lafa bence, rte nin yaptığı eşşeklik, azınlıkların sempatisini kazanmak için öyle bir laf s.çmış ama atatürk ün ilke ve inkılaplarını incele, orda derki türkiye topraklarında yaşıyan her birey türktür. yani türklüğün bir üst kimlik olduğu vurgulanmaktadır ama elbette bunu yaparken mirasını korumak da bireyin en doğal hakkıdır bunuda atlamayalım. ama türkiye topraklarında yaşıyosan da türksündür, nokta. ikisi özünde aynı şey ama rte'nin kelime oyunuyla prim yapma çabasından öte bişey değil ikincisi. fazla takılma bence o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 tayyip atatürkçüyüm dese, veya türküm dese demek ona da hayır diceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aquila noldu tayyipçi mi oldun yoksa? dedi zaten cumhuriyet mitinglerinden sonra. yalanını da alıp gitmesini rica ettik haliyle. atatürkçüymüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 onculuk bunculuk zaten sorunumuz, kimseci değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Tayyip in ben Turkum dedigini bir kere duydum ben Avrupali bir gazetecinin sorusuna ben Turkum esim Arap kokenli bir arada ayni evde huzur icinde yasiyoruz Turkiye de azinlik meselesi yoktur diye cevap vermisti. aha kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2006/12/19/siyaset/axsiy02.html Bence ust kimlik yaratmakta cok manali degil Kurtler kurdum araplar arabim diyerek bu ulkede yasayabilmeli. Baskin Hoca nin Turkiyeli Kurt tabirini begeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 baskın hoca ne ya ehueh baykal hoca ownz u o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Arkadaşlar kimseye kültürünü yaşama diyen yok. Ama üst kimlik alt kimlik orta kimlik 0rh+ grubu kimlik bunlar tehlikeli yaklaşımlar. Ayrıca rte bunu Diyarbakırda söylemede mi? Kürt meselesi benim şahsi meselemdir demedi mi? Sonrasında ne oldu? Çözüldü m? Arttı mı? Peki Atatürk Lozan antlaşmasına Türkiye devleti sınırlarında azınlık yoktur maddesini koydururken ne amaçlamıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Türkiyeli'yle Türk kavramları arasındaki farkın altında 2 ayrı devlet anlayışı yatar. Türk, üniter merkeziyetçi devlet tipinin vatandaşını tanımlama biçimidir, Türkiyeli ise Ademi merkeziyetçi( decentralisé) yani İngiltere benzeri bir devletin benimseyeceği tanımdır. Türkiyeli tanımının yolu federal devlete kadar uzanır; iyidir-kötüdür demekten ziyade iki kavram arasında derin bir fark olduğuna işaret etmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Dun dundur bugun bugundur. Bugun Turkiye de azinlik var hemde Kemal Abinin tabirine atfen Babalar gibi var. Miting yapip ic savas cikaririz diye meydan okuyorlar. Simdi ayar gelicek iste alayini keseriz canina okuruz onlar zararli cikar vsvsvs ama bizde baya zarar goruyoruz bu isten. Kurtlerin varligi ve Kurt sorununun varligi taninmadan bir yere varamayiz. K Irak a yuz top atarak halki yatistirabilirler ama nereye kadar? Kurt realitesi taninmadan hicbir sorun cozulemez. Turkiye kurtleri ile barismak zorunda. Bir evin icinde 10 kisiyiz ikisi ile kusmusuz. Kovsan kovulmuyor dovsen dovulmuyor, senin derdin ne birader diye sormaya dahi bule tenezzil etmiyoruz. Bu sorun nasil cozulecek? Nadasa biraka biraka bu duruma geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o azınlıklar birileri tarafından oluşturuldu ve bazı insanlar onlara bak kardeş kardeş yaşayalım hepimiz türk'üz bu vatan toprağında, bu bayrak altında diyeceğine türkiyeli kavramını ortaya atıyor ve ortamı daha da geriyor tanrı bop başkanını kutsasın tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bir kerede kendimi anlatabilsem. 1) Kimse kürtleri yok sayalım demiyor. Kaldı kı bu kavram sadece kurtler ıle ılgılı değildir. 2) Sen türkiyeli kürtler dersen barzani oradan çıkıp diyarbakırlı kürtleri kullanırım der. 3) kürt çerkes arap laz abaza fark etmez hepsi türktür ve eşit haklara sahiptir. Bu insanlara sen türkiyeli çerkezsin diyince ayrımcılık olur. Kendilerini farklı hissetmeye başlarlar. Sonuc olarak Türküm ve Türkiyelim derin farklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ortada bir kürt realitesi olabilir ama bazı isteklerin( özerk yönetim gibi) realist olmadığı su götürmez. Ben ciddi olarak, Kürt kökenli nüfusun herhangibir Türk vatandaşına oranla ne gibi zorluklara maruz kaldığını bilmiyorum. İstanbul'da oturuyorum Güneydoğudaki duruma uzağım fakat devlete veya herhangi bir şirkete girerken kürt olmanın dezavantaj yarattığını duymadım, sokakta,otobüste kürtçe konuşanlara tanık oluyorum ama bunlara laf atanı hiç görmedim. Kürt sorununun, tarihsel köklerini bir kenara bırakırsak yapay olduğu kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abi o değil bazı salaklar yüzünden hatay elden gidiyor haberimiz yok mhp gelsin tek başına iktidar razıyım yeter ki defolsun şu beyin yıkamacı hainler.. not: gerçekten de hatayın etnik çoğunluğuna ve suriyenin son aylarda yaptığı politikalara bakın hatayda bazı insanlar referandumdan bile söz eder hale geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ben iskenderunluyum bu konu çok ciddi. Amik ovası suriyelilerce kapatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hala diyorsun ki Kurt vs vs hepsi Turktur. Adam da diyor ki Degilim kardesim, Turk degilim diyor Cerkezim diyor ne yapacaksin zorla mi soyleteceksin? Yunanistan ulkemizde Turk yoktur musluman Yunanli vardir diyor. Bati Trakya Turkleri Hayir biz Yunanistanli Turkuz diyorlar. Bu hakki alabilmek icin caba sarf ediyorlar. Yunanistan da Lozani gosterip bak diyor burada Turk yazmiyor Musluman yaziyor sen Turk degilsin diyor. Ayni durum burada da gecerli. Turkiye Kurt gercegi ile yuzlesmemek icin Yunanistanli Turkleri satmistir. Bulgaristan Turk kokenlilere soy isimlerini geri verdi, partilerini hukumete aldi, Turk olma haklarini iade etti. Bolundu mu guclendi mi? En buyuk komsusu TUrkiye ile arasini duzeltip ekonomisini gelistirdi. G.DOgusundaki tehdit algilamasi sona erdigi icin daha sivil bir topluma donustu, reform sureci hizlandi. Hak Ve Ozgurlukler Hareketinin onemli katkilari ile AB ye uye oldu. Bulgaristan basti gecti biz hala ayni yerdeyiz. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:27 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:29 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oralar maalesef dört yanı düşmanlarla çevrili ülkeler ombakkombakçım, bulgaristan ve yunanistan. bizim hiçbir komşumuz bize düşman olmadığı için bu tip tehlike düşünceleri yersiz haliyle. ama sana hatay gidiyor diyoruz sen hala kürttür yunandır müslümandır.. ulan gitsin şu hatay görürüm ben akplileri yine bi kulp bulurlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hehe bizim için zarar ettıler sattık babalar gıbı demesinler doruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sokucam AB ye. Bulgaristanın nüfusu 7milyon. İstanbul un 3 ilçesine eşdeğer. Biz giricez AB ye 75milyon AB 4te 1 büyümüş olacak. hala AB hala AB ayrıca alt kimlik vs. ben Boşnağım gurur duyuyorum. Ama herşeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve Türk üm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar