Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 InterJET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Hayırdır akşam prime-time diyebileceğimiz saatte yeşil ms gördüm. Lag spike yaşamadan Arcatraz tankladım. Bir iki de item düştü. Dedim ki hayat bu kadar iyi olamaz. Gideyim brewfeste kutlayayım dedim. Brewfestin oralarda lag kurbanı oldum bir spike geldi o aptal ram ile razor hille yakın yere gitmişim arada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo] [/spo] 3 haneye ciksin oyunu birakicam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Memleket nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Oynayabilen varmı? benim kablo bağlantısı çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Your Freedom bile kastırıyor. Var bir b. Bu sefer nerde kablo koptu yada ttye hangi kötü hackerlar saldırı yapıyor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Proxy olmazsa serverda bile duramıyorsun... Bir anda sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 aynen bende de, hiçbir server para etmedi. neyse kalsın anlaşılan haftasonu prime-time sallantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Berbat şu an ya, tam rezalet ulan event var kırk yılda bir katılalım dedik urnumuzdan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Sporeggar serverında 150-200-300 arası oynuyorum. genelde yeşildir bendeki bar. nadiren sarı olur. Kırmızı ise olmaz denicek kadar az. Eğer kırmızı olursa belli ki nette bi sorun olduğunu anlarım. Yani bağlantımdna çok memnunum. Belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Kablodamı sorun var sadece acaba? 12k ping gördüm ben... cidden abartı yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yeni karakter açıp Sporeggar'a baktım ama orda da latency berbat. Bir şekilde senin bağlantın sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hmm.. Hemen altında birşeyler arayalım. Belkide wow un seçilmişi benimdir :P Avatarın 3. bölümünü indirirken bar yeşildi dungeon yapıyodum :) [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 04:04 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sporeggar süper ya, nagranddayım ben. nagrand full yeşil.sarı görmedim transfer oldum olalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Nagrand' da lag başladı, nie ulan. Lag olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Şu an Sporeggar'da da var. Halbuki dün kaymak gibiydi, 150ms be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bu akşam lag hayvan gibi bende sizde de aynı mı durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ben serverıma giriorum, herkesi unkonwn olarak görüp bi 2-3 dk içinde dc oluyoyum lol başka serverda denedim yeşil latency var onlarda. telekoma tüm sevgilerimi yolladım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sporeggar'da su an 560 ms. Öeh diyorum. Sporeggar'ı bile cehennem ettin allahsız telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Valla WoW accountunu 5. kez kapattım allah belanı versin telekom. Single Player oyun oynaycam abi online de neymiş eskiden internetmi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 83 ms, seni seviyorum sporeggar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ms'e göre psikolojisi değişen yurdum insanı, heyt be. yerim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Manic depresif oynuyorum wow'u. latency gidiyor, depresif, geliyor ve güne başlamaya hazırım! Ülkerle sabahlar, çokokremle başlaaaar, çokokrem! *cheer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ahada buda 1000. entry :P. Bu aralar biraz düzelme var gibi.2-3 gündür ms yine500-600 arası geziniyor ama spike yok.Abuk subuk yerlerde disconnect olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yf suz fw da full yeşil aman allahım gerçkten ruya olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar