Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

opendns'i deneyen varmı? belki etki ediyordur ben bu akşam deniycem çünkü dün akşam çıldırma noktasına geldim. Raid içerisinde bir tek bende lag spike var ve düzenli aralıklarla ya DC oluyorum yada ekran donuyo 30 saniye sonra geri geliyo, moblar çoktan ölmüş adamlar nerelere gitmiş ben hala oracıkta tek başıma another action in progress yazısı ile birlikte beklemekteyim :
Sosyal ağlarda paylaş

karazhan prequest yapamıyorum şu anda
yok yani, yapamıyorum
bir mobu kesmek 40-60 saniye filan sürüyor
1-2 mobda hp %20 filan kalıyor
şimdi de arkadaş gelmiş party invite atmış, 40 saniyedir giremedik hala party'ye
ve EN ÇOK canımı acıtan şey de, guildchatte "ya işte bizim isp şöyle böyle, 1000 ms alıyoruz bugünlerde gündüz vakti" filan diye anlatırken, isveç'ten ordan burdan oynayan birinin gelip "aa ne kötü yav ben 100 ms olunca kafayı yiyorum lag var diye" demesi
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden cok rezil bir durumdayız , çingene gibiyiz ya. 1000 ms le felan mutlu olur hale geldik , yeterki loss spike olmasın. Adamlar 100 ms e aglıyor demek ha ?Aradaki farkı görün. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ! Zannetmiyorum da düzeleceğini , bu sorunlar türkiyede online oyunlar çıktıgından beri var ve hiç bir iyi yönde gelişme olmadı. Hep geriliyoruz farkındaysanız. O nedenle düzelmesi için değil de , daha da kötüsü olmasın diye uğraşmak gerekiyor galiba. Yoksa bu gidişle bırakın oyun oynamayı , net e de bağlanamayacağız. Gece 1' den sonra maillere bakar duruma felan geleceğiz.

Edit : türkiyenin "t" sini bilerek büyük yapmadım, ekinide ayırma gereği duymuyorum.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:57 tarihinde, janis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ama..
siz aptal mısınız?
dünyanın en harika oyunu ve zmn geçirme olayı bile olsa,bağımlısı bile olsanız bu internete bu kdr para vermek mecburiyetinde kalmanın yanında bir de bu oyuna her ay para veriyorsunuz..
yazık günah,sinirlerinizi bozmanın dışında bir de maddi olrk sıkıntı vermek de paranızla rezil oluyorsunuz..
bırakın arkadaş bırakın yni,gerçekten bırakın,bn başlamayı çok düşünüyodum ve bunları okuduktan snra aman uzak kalsın ddm,o parayı gider sadaka veririm..

not:kimse üstüne alınmasın,ztn herkesi okumadım,o yzden kişiye yazılmş birşey dgl,sadece düşüncem,şu halinizi ve bu halimi gördükçe dolmuşum patladım yni o kdr.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

seperate şöyle bi benzetmeyle cevap vereyim.

diyelim ki sigar içiyorsun. içiyo musun?

sen aptal mısın? paranlar kanser ediyorsun kendini dişlerin sararıyor ve kokuyorsun? aptal mısın sen? :D

ama bu akdar kötü şeyin yanında haz veriyor, zevkli ve bağımlılık yapıcı değil mi? söve söve de olsa oynuyoruz çünkü zevk alıyoruz. gayet açık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...