Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İnsan öyle low latency'lerle oynayınca aslında ne kadar farklı ve iyi oynayabildigini goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sabah 06.00 08.00 arası heralde o civarda bisiler o satte kimse olmioki ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 söz dinlemedim açtırdım, 3k pingle cebelleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lol, klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kablonet i olanların nası pingleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bombok fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sanırım tarihte bir ilk oldu ve adsl lerin bağlantısı bizden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 6 saattir pingim 120 bi ara 85 gordum, aglamak uzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lol süpermiş himmet dayı. madem iyi diyorsunuz adsl, bir deneyeyim.. :p peh yok, 200ms de gösteriyor quartz, 1000ms de.. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 16:35 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çok komik. kablomodem e girdiğimde bandwidth imi gösteren dosyaadı qwertyalskdjda.cm gibi bişey. normalde 512.cm falan olurdu. acaba diyorum, benim 128 lik bağlantıyı test yapacaz diye 2048 yaptılar da ondan mı kaynaklanıyo sonuç ? adam gibi düşük hızda bağlantısı olanlaradn öğrenmek lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kablonette gg butun hizlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hesap kapandı şu anda son durum ne? Hızlar gerçekten düzeldiyse geri dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 berabt değil eskisi gibi. ama lag oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gayet aynı durum bazı günler düzgün oluo bazen çok rezil oluo çok random bi olay. kesinlikle güvenilir stabil bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 problem pingler degilki zaten packet loss ve spike lar can yakiyor 120 poing gosteriyor diyelim ama 5-6 saniye icinde o 120 1300 oluyor 400 e geriliyor sonra paat 800 e tirmaniyor quartz acin mana bitene akdar cating bar i gozlemleyin spamliyarak devamli degisiyor ping stabil degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Zaten bu quartz benim moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyor. Bakıyorum fubara, 200ms oh mis gibi! O da ne? Quartz 500-800 arası aralıkta gidip geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hadi link stabil olsa 800 civari filan takilsa stopcasting le halledicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Fury warrior kasın arkanıza da yabancı bir healer bulun takılın, lag mag etkilemiyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben gittikçe daha çok alışıyorum bu duruma oO gündüz oyalanıcak bişeyler buluyorum, gece 12-1'den sonra sardırıyorum filan ya da direk uyuyorum oha wow'u bırakıyomuşum lan ben farketmeden? [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İşin ...u çıktı yanlız, gece yarısı bare oynayabiliyoruz diyorduk, daha kötü oldu şuan, 2k-3k ping ve durmadan spike var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bende ping yok 300 ms ama lag spikelar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya bu ne biçm iş ya üçüncü dünya ülkesiyiz abi, INTERNET YOK YA Bİ HALTA YARAMIO. kapayın gidin komple ttneti daha iyi allahınızı severseniz ya. gece olmuş 2.00 arena yapamıyorum ya. allahe belasını versin böyle kurumun,sistemin, onun başındakilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 raid iptal...emeği geçenler eleri dert görmesin ak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Greeny aynen katılıyorum gece gece 5 kişi bekliyoruz saat 3 e kadar bi kaç arena puan ı alalım diye.. ama karşımıza zorlu bir gurup çıkıyor.. o da telecom gelde al bunlardan puan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar