Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol süpermiş himmet dayı. madem iyi diyorsunuz adsl, bir deneyeyim.. :p

peh yok, 200ms de gösteriyor quartz, 1000ms de..

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 16:35 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
çok komik. kablomodem e girdiğimde bandwidth imi gösteren dosyaadı qwertyalskdjda.cm gibi bişey. normalde 512.cm falan olurdu.

acaba diyorum, benim 128 lik bağlantıyı test yapacaz diye 2048 yaptılar da ondan mı kaynaklanıyo sonuç ? adam gibi düşük hızda bağlantısı olanlaradn öğrenmek lazım lol
Mesaj tarihi:
problem pingler degilki zaten
packet loss ve spike lar can yakiyor

120 poing gosteriyor diyelim
ama 5-6 saniye icinde o 120 1300 oluyor 400 e geriliyor sonra paat 800 e tirmaniyor

quartz acin mana bitene akdar cating bar i gozlemleyin spamliyarak devamli degisiyor ping stabil degil
Mesaj tarihi:
ben gittikçe daha çok alışıyorum bu duruma oO
gündüz oyalanıcak bişeyler buluyorum, gece 12-1'den sonra sardırıyorum filan
ya da direk uyuyorum
oha wow'u bırakıyomuşum lan ben farketmeden?

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya bu ne biçm iş ya
üçüncü dünya ülkesiyiz abi, INTERNET YOK YA Bİ HALTA YARAMIO. kapayın gidin komple ttneti daha iyi allahınızı severseniz ya. gece olmuş 2.00 arena yapamıyorum ya. allahe belasını versin böyle kurumun,sistemin, onun başındakilerin
Mesaj tarihi:
Greeny aynen katılıyorum gece gece 5 kişi bekliyoruz saat 3 e kadar bi kaç arena puan ı alalım diye.. ama karşımıza zorlu bir gurup çıkıyor.. o da telecom gelde al bunlardan puan...
  • Yeni Oluştur...