Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün öğlenden beri ADSL olarak inanılmaz bir latency problemi başladı bende. Başka problem yaşayanlar var mı?
normalde 300-500 olan latency 1000-3000 arası oldu ve genelde DC oluyorum.
Mesaj tarihi:
ya bazen oluyo banada oyle

bide enteresan bişey.

evde sabit adslmden 400 den aşagı dusmuyordu ping

tatile geldım, yan tarafta kı otelın adslinden kacak gırıyorum, wireless mesafede var

150 -180 arası ping goruyorum wowda laptopumla. lol
Mesaj tarihi:
Arıza kaydını verdinde size geri dönücez mi dediler? Yoksa telefondamı beklemeye aldılar?

Arıza kaydı alınıp dönücez dedilerse şuan yapmaya başlamışlardır... Bi 30 dakkaya hissedersin netin hızlandığını...
Mesaj tarihi:
bende de üç haftadır var, demek ki doğrudan türkiye kaynaklı. önceki yamanın geldiği günden beri wow'dan soğudum iyice, bir nerf geldi oh oh

arena maçı bile zar zor yenile yenile yapmak zorunda kaldık, iğrenç.
Mesaj tarihi:
bugün bende de anormal bi problem var. kablo internet kullanıyorum turksat ı aradım yurtdışı kaynaklı bir problem var çok yoğun dediler de dün internet ve kablolu tv yayını kesildi bi ara o zamandan beridir var bu problem ama turksattaki arkadaşın bi haberi yokmuş 12 saatlik internet kesintisinden. diyecek şey yok...
Mesaj tarihi:
dün akşam feciydi, hiç bakasım gelmiyor artık. farm content olmayan raidleri mecbur esgeçiyorum çünkü ne cast etsem %90'ı overhealing oldu resmen.
  • Yeni Oluştur...