Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bugün öğlenden beri ADSL olarak inanılmaz bir latency problemi başladı bende. Başka problem yaşayanlar var mı? normalde 300-500 olan latency 1000-3000 arası oldu ve genelde DC oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Working as intended. -T.Telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Çok ilhinç ne nette gezebiliyorum doğru düzgün ne de oyuna girebiliyorum. Ruh hastası bir latency var ADSLde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Canımcım dün gece aynısı bana oldu hemen aradım telekomu. Yarım saat içinde düzelttiler. Bence vakit kaybetmeden ara... Bi google 3dk da açılır mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 3 haftadır böyle benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Nasıl düzelttiler yani gelip bişiler mi yaptılar falan? Dün gecede vardı benzeri gece belli bi saate bitti belki ona denk gelmişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya bazen oluyo banada oyle bide enteresan bişey. evde sabit adslmden 400 den aşagı dusmuyordu ping tatile geldım, yan tarafta kı otelın adslinden kacak gırıyorum, wireless mesafede var 150 -180 arası ping goruyorum wowda laptopumla. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hayır abi... Direk centerdan müdahale ediyolar. Sadece modeminin açık kalması yetiyor. Vakit kaybetmeden 4440375'i ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Beklemeye aldılar bekliyoruz kuzu gibi: Bişi çıkacağını sanmıyorum ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Arıza kaydını verdinde size geri dönücez mi dediler? Yoksa telefondamı beklemeye aldılar? Arıza kaydı alınıp dönücez dedilerse şuan yapmaya başlamışlardır... Bi 30 dakkaya hissedersin netin hızlandığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 son 3 haftadır 800-1,2k arası ms var :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Arıza kaydı aldılar ilgilenicez dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Tamamdır o halde... Dediğim gibi birazdan hissedersin değişikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O psikolojik rahatlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 EUeuheuheuh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bende de üç haftadır var, demek ki doğrudan türkiye kaynaklı. önceki yamanın geldiği günden beri wow'dan soğudum iyice, bir nerf geldi oh oh arena maçı bile zar zor yenile yenile yapmak zorunda kaldık, iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 1 haftadır 300ün üstüne çıkmadı latency harikaydı, bugün girdim 500den aşağı düşmüyo. genel bir sorun var büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kablo net alın abi benim biçok arkadasımda kablo var ve adamlar 150 ile falan oynuo adsl die biz ağlarken adamlarda tık yok :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benimde 1 haftadır turuncu latency bile cok nadir gördüm hep yesil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çevrenizde varsa kablonete geçmenizi tavsiye ederim. Telekom arıza servisi yüzünden kanser olacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 600+ ms şu an, sürekli spikelar var. dünyadaki en pahalı ve berbat interneti kullanıyoruz, harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bugün bende de anormal bi problem var. kablo internet kullanıyorum turksat ı aradım yurtdışı kaynaklı bir problem var çok yoğun dediler de dün internet ve kablolu tv yayını kesildi bi ara o zamandan beridir var bu problem ama turksattaki arkadaşın bi haberi yokmuş 12 saatlik internet kesintisinden. diyecek şey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 "Kadının kalçalısı, mmorpgnin bol laglısı" demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 22.07 saat 12.54 baya bi yüksek latency, sizlerde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 dün akşam feciydi, hiç bakasım gelmiyor artık. farm content olmayan raidleri mecbur esgeçiyorum çünkü ne cast etsem %90'ı overhealing oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar