Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sadece kuru baklavanın üzerinde gelen maraş dondurması rakip olabilir. Onun dışında tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 fıstıklı kadayıf üstüne antep fıstıklı dondurma .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sadece dış çikolatası için alıyorum. afrodizyak mübarek sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Premium Daha Bi hoş Geldi Bana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Lexius üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:41 [ özel msj ] fıstıklı kadayıf üstüne antep fıstıklı dondurma .P Life is betraying me once again..allah seni davul etsin vurula vurula patla emi semih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 etti zaten ake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 off kuru baklama + sade dondurma en iyisinden.. canım cekti cok feci yazmasanız olmaz.. bu arada evet o magnumun çikolatasında bişi var yemeden duramiyo insan. bitmesin diye sona da saklanmiyor feci bi durum :mal: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yalnız classic ile bademlinin çükületasında farklılık var. bademlinin tadı daha güzel, bademinden değil, çükületası daha bi sütlü, daha bi tatlı güzel hoş. ben yerken dışını yiyorum, içi kalınca da atıyorum çöpe sdsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ewt bademlinin bir de daha değişik olanı vardı yannıs hatırlamiosam asıl super onun ki. o nasıl bir çikolatadır..azım sulandı valla bayadır da yemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Magnumun bi ara çukulatalısı vardı, siz küçüksünüz hatırlamazsınız, ful çukulatalı. Dondurma oydu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Essence olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 badem ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @syn: yok magnum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kahrolsun Badem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 badem yağı saça iyi gelir magnum sürsek aynı etkiyi yapar mı?! .. gece saçmalamaları vol1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eva longoria için alıyorum dgshfdjgfhkgljhkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 onun için lamborghini yi alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 magnum essence çıktı, badem madem yalan oldu benim gözümde valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Dondurmam Gaymak geldi aklıma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahah tam topici açmadan önce hastasıyım yaziim ben bu topic'e dedim. Bi açtım hastasyıım yazıo... Ne diim ailecek hastasıyız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aa bu lexius kris i olan adam değilmi ya.kuzenimle konuşuyodun demi sen doğayla ;) [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hergün 3-5 tane magnum yemekten içim dışıma çıktı. magnum ego'yu tavsiye etmem. zor bitirdim. antep fıstıklı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kıllıasik en iyisiyi bence hiç baymıyo adamı ama Essence'da gerçekten süper şimdilik aramız iyi gelecek neler alır,verir bilemiycem. Bu arada essence dan önce karamelli gene onun gibi kofret şeklinde bir dondurması daha vardı o da graldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 lamborcini çıkarsa daha bi hastası olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar