Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.bilinclioy.com/ Başlığın birinde vermiştim bu linki, gözönünde olmasını istedim, yararlı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 chp gp başa baş ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hımmm... Sitenin hükümet motoruna (!?) göre AKP gene tek başına hükümet (%30 civarı oyla). Kürt bağımsızlarda onu destekleyeceğini açıklamıştı zaten... Durum pek iyi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bilinçli Oy (www.bilinclioy.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Vay be, tam kafamda çıkarttı helal olsun alete. 100% CHP 65 % DP 47% AKP 25% GP 12% SP 7 % MHP gibi bir şey çıktı. Valla görüşlerime çok yakın gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 İşlemiyor bence. DP dedi bana. Bana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ama böyle bilinçli oy verilmez ki? yani internet sitesinde ne çıkarsa ona oy vermek bilinçli oy vermek değildir, sonuç ne kadar dogru cıksa da. siz yine de bu aleti deneme amaçlı kullanın, tüm partilerin görüşlerini, politikalarını kafanızda tartın ona göre karar verin. çünkü sorulması gereken sorular asla bitmez, verilecek cevaplar da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Banada DP dedi, sanirim kendimizle yuzlesip gercegi kabullenmemiz gerekiyor GERGE. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:24 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bana hadi ordan len dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ben "Meclis Dağılımı" butonunu kastetmiştim ama neyse :), ankete bende bir bakayım. edit : http://www.ari.org.tr/bilinclioy/ kastettiğim budur arkadaşlar. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:06 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bence oldukça kolpa bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 DP Dıyor Şaşırmış Bu Anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bana da DP cikmisti o zaman zaten anladim kolpa bir sey oldugunu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu arı anap'ın arısı galiba? o yüzden dp çıkıyo hep. kolpa yani baya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ARI'nın ANAP ile olan ilişkisi 10 yıl önce 1997'de kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hmmm..olsun yine de kolpa olduğu gerçeğini değiştirmiyo. bi de bu konulardan hangileri sizin için önemli ne demek ki? hepsi önemli o konuların, öyle de olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bana kolpa geldi bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu parti hikayesi partilerin vaatleri ile oluyor. Yani vaat etmeye gelince DP herseyi vaat eden sikma bir parti oldugu icin herkese DP cikiyor. Adam hem laiklik hem turban hem isciye hem isverene falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sitede bana chp-gp-mhp-sp-dp-akp gibi bişi dedi. tam da düşündüğüm şey :) hükümet motorunda düşündüğüm üç aşşağı beş yukarı şöyle birşey. AKP 20 CHP+DSP 30 MHP 15 DP 7 GP 12 SP 5 DTP + Bağımsız 6 Diyor ki: Toplam %95 AKP 156 CHP 212 MHP 102 GP 51 Bğm 29 Hükümet Kurabilmek İçin 276 sandalyeye ihtiyaç varmış. Buna göre Tek başına gelen parti yok. CHP-AKP koalisyonu olursa şaşırmayın ^^ [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:51 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 %100 MHP %95 CHP %95 GP Oldukça garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 niye garip? o uc partinin soylemleri asagi yukari ayni: mazot fiyati inecek oss kalkacak k.irak a girilecek kahrolsun akp vsvsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yanlış topik.. hmm güzel güzel ben bayağı bir oynamıştım zamanında bu sitenin meclis hesaplayıcısıyla.. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:45 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar