Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinçli oy verin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hımmm...

Sitenin hükümet motoruna (!?) göre AKP gene tek başına hükümet (%30 civarı oyla).

Kürt bağımsızlarda onu destekleyeceğini açıklamıştı zaten...

Durum pek iyi gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Vay be, tam kafamda çıkarttı helal olsun alete.

100% CHP
65 % DP
47% AKP
25% GP
12% SP
7 % MHP

gibi bir şey çıktı. Valla görüşlerime çok yakın gerçekten.
Mesaj tarihi:
ama böyle bilinçli oy verilmez ki? yani internet sitesinde ne çıkarsa ona oy vermek bilinçli oy vermek değildir, sonuç ne kadar dogru cıksa da.
siz yine de bu aleti deneme amaçlı kullanın, tüm partilerin görüşlerini, politikalarını kafanızda tartın ona göre karar verin. çünkü sorulması gereken sorular asla bitmez, verilecek cevaplar da öyle.
Mesaj tarihi:
Banada DP dedi, sanirim kendimizle yuzlesip gercegi kabullenmemiz gerekiyor GERGE.

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:24 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hmmm..olsun yine de kolpa olduğu gerçeğini değiştirmiyo. bi de bu konulardan hangileri sizin için önemli ne demek ki? hepsi önemli o konuların, öyle de olmalı.
Mesaj tarihi:
bu parti hikayesi partilerin vaatleri ile oluyor. Yani vaat etmeye gelince DP herseyi vaat eden sikma bir parti oldugu icin herkese DP cikiyor. Adam hem laiklik hem turban hem isciye hem isverene falan diyor.
Mesaj tarihi:
sitede bana chp-gp-mhp-sp-dp-akp gibi bişi dedi.
tam da düşündüğüm şey :)

hükümet motorunda düşündüğüm üç aşşağı beş yukarı şöyle birşey.

AKP 20
CHP+DSP 30
MHP 15
DP 7
GP 12
SP 5
DTP + Bağımsız 6

Diyor ki:
Toplam %95
AKP 156
CHP 212
MHP 102
GP 51
Bğm 29

Hükümet Kurabilmek İçin 276 sandalyeye ihtiyaç varmış.
Buna göre Tek başına gelen parti yok.
CHP-AKP koalisyonu olursa şaşırmayın ^^

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:51 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yanlış topik..

hmm güzel güzel ben bayağı bir oynamıştım zamanında bu sitenin meclis hesaplayıcısıyla..

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:45 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...