Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmdak Ağlayamıyorum.

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene eniştem ve dedem vefat etti.Hele ki dedemi çok çok severdim.Hiç ağlamam gibilerinden laf etmicem sonuçta ağlamayan insan yoktur ağladım ama bu ölüm olaylarında üzüntüden ziyade bi boşluk oluo bende yani gözümden yaş gelmedi.Bende anlamamıştım annem falan 1 hafta ağladı mesela
Sosyal ağlarda paylaş

İlk cenazemi 6 yaşındayken yaşadım, olayları tam anlamıyla kavrayamadığım için sadece mezarına toprak atmak istediğimi ama küçük olduğum için izin vermediklerini hatırlıyorum.

7 yaşındayken annem ve babam benzer bir hastalığa yakalanıp 3-4 ay hastanede yattılar. ölecekleri korkusuyla geçmek bilmeyen günler boyunca her gece fotoğraflarına bakıp ağladım.
sıcak bahar günleri boyunca kendimi yalnız hissettim ve üşüdüm, sonunda yine ağladım. Sonra bi gün dank etti, ağlamamam lazım diye şartladım kendimi, 17 yaşıma kadar da ağlamadım. 10 sene.

10. sene duygusal açıdan çok berbat durumda olduğum bir seneydi, bir akşam bir dost sohbeti sırasında biriktirdiğimiz ne kadar şey varsa birbirimize anlattık ve o kadar uzun zaman içimizde tuttuğumuz acıların, kayıpların, üzüntülerin bi anda göz yaşlarıyla bizi terk ettiğini gördük. Kendimi çok rahatlamış hissetmiştim, o günden sonra da ağlamayı dert edinmedim kendime. İnsanım, duygularım var, kırılabiliyorum ve ağlayabiliyorum. Ağlayabildiğim, artık içime atmadığım için mutluyum. Çok mutluyum.
hehe =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlamaktan kasıt gözümden yaş gelmesi değilki canlar. Yoksa benim gözlerimdeki sorun nedeniyle güneşli havada zaten sürekli gözümden yaş gelir falan. Burda mesela gerçek anlamda ağlayamamak.
Herşeyi içime attığımın farkındayım. Dışarıya yansıtamıyorum. Zaten sorun olan şeyde bu. Çok duygusallaşmış olmama rağmen ağlayamıyorum. İçim içimi yiyor, içten içe ağlıyorum hatta ama dışarıya yansıtamıyorum bunu.

İşte bütün mesele bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim gerge denedim.

"Kendimi bilinçli olarak tutuyorum kesin güzel bi içsem kesin ağlarım tutamam kendimi" falan diye düşündüm.

I ıh olmadı. Ha ama alkol alınca daha bi sakin güzel oluyorum beyin uyuştuğu için hiç bişi düşünemiyor rahatlıyorum biraz (:

edit : ayrıca tuzsuz tekila sux0r

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 08:59 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de aynı sorun var.. ağlayamıyorum yaklaşık 11 senedir... gözlerim çok dolar ama ağlayamam bi türlü.. özellikle kötü şeylere ağlayamıyorum ben ölüm vs gibi. iyi şeylerde mesela romantik komedi bi filmde gözlerim paso dolar durur...
garip bi yaratığım :S çözüm bulursan haber et bize de.

hatta ağlayamayanlar para toplayıp sana verelim sen öğren yolunu sonra bize de öğret ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bjork öyle durumlardan bin beter durumlar yaşadım zaten. Etki bile etmedi inanır mısın. Yani etki etmedi dediğim aslında onalr beni böyle yaptı farkındayım.

Ama işte bi taraftanda korkuyorum "zaman herşeyin ilacıdır" derler de bundada öyle olur mu yoksa zaanla daha mı kötü olurum bilmiyorum.

Ama hiç normal bişey değil sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ağlayamayan bayan paticik kullanıcılarına nuri baba servisimiz çare olabilir...

her filmde olduğu gibi nuri baba içkinin (artık o da değişti kola oldu.. da köpürüyor deli gibi içine ilaç atınca.. ondan dolayı herif brrr diyip sallıyor bi bardağı sonra "baaak salladıydım da ondan köpürdü" diyor. tabi bu sallama aslında "bak bebek az sonra seni de deli gibi sallayacağım. i love rock n roll" anlamına da gelebilir.. bilmiyorum) neyse nuri baba içkinin içine atıyor ilacı sonrası malum.. hatunumuz yatakta uyanıyor bir de bakıyor çıplak! evet evet çıplak! o iğrenç selülitlerinin, destekli sütyenle kaldırdığı ve büyük gösterdiği aslında sarkık ve şekilsiz aynı zamanda sol teki sağdakinden daha küçük olan memelerinin, düşük ve yağlı torba kıvamındaki poposunun direk olarak çığlak ve korumasızca görünmesinden utanıp ağlamaya başlıyor kız. bir çaba ile çarşafa dolanıp berbat vücudunu da gizlemeye çalışıyor...

ama nafile.. vücudu kapasan ne olacak! o kabarık berbat permalı saçları ne yapacaksın? nasıl gizleyeceksin? kafana yastık kılıfı geçirsen bile bi yere kadar kapatabilirsin o saçları.

her neyse.. erol evgin söylesin son sözü de

hani bir anda rezil olur ya insan
hani memeleri küçüktür aslında
hani poposuda sarkıktır reelde
işte öyle bir şey
hani hazırlıksız yakalar ya görünce çıplak
hani kusarsın ya görünce bir anda
hani nuri abi bile iğrenir dokunmaz ya
işte öyle bir şey
işte öyle bir şey

tabi bu durumda iseniz ve ağlamak istemiyorsanız, düşük poponuzu toparlamak istiyorsanız.. işte o zaman şarkınız

diyet yapmalı hey
diyet yapmalı

tabi bir de kotum dolmasın hareketine üye olmalısınız

iş bu mesaj ağlayamama sorununa reel bir çözüm sunmayıp sadece bu mesajın yazarını eğlendirmek için yazılmıştır. nihai olarak ağlayamıyorum diyen kullanıcıya yapay göz yaşı kullan sonra da dışarıda küçük çocukları yakalayıp "senin annen bi melekti yavrum" derken gözünden yapay göz yaşının aşağıya süzülmesini bekle.. hemen ardından "ağlamıyorum evladım, gözüme toz kaçtı" demeyi de ihmal etme şeklinde birtavsiye verebileceğimden ve ota boka pişikologa gidenlere de selam edeceğimden ötürü böylesi daha güzel oldu ayrıca! hem 80yılları falan anmış olduk vesilesiyle.. negzel di mi?

bu mesaj kendini bol şikayetle yok edebilme potasiyeline sahiptir. typolardan doğacak yanlış anlamalar için şirketimizi sorumluluk kabul etmez.

©2007 dingil prodakşın, az laf bol ekşın
Sosyal ağlarda paylaş

ağlama napacaksın ağlayıp. salya sümük. gerek yok o tarz şeylere. ben de hiç ağlamadım mesela. annem öküz diyor. bense gözyaşı bezlerimde sorun var diyorum illa. mesela anneannem öldüğü zaman acayip üzülmüştüm ama ağlamamıştım. berserke geçmişti bünye. farklı duygulara farklı tepkiler verilebiliyor kişiden kişiye
Sosyal ağlarda paylaş

ağlayamamak çok kötü bişe ya çok ii bilirim. Bende hiç ağlayamıyordum bi ara. Böyle nası ağlayasım var ama lanet olsun bir damla akmıyordu gözlerimden...Tesadüfen bi ağlanıcak olay olunca hafiften ağlamaya başlayınca da oleey ağlıorum diye sevindiğim için ağlamam kesiliveriyordu :(

Takmamak lazım öyle olayar oluyor ki insan ağlamadan duramıyor.

Allah ağlatmasın ...
Sosyal ağlarda paylaş

bana da depremden sonra olmuştu ağlayamama olayı. gerçi ben yeni yeni anladım deprem sebepli olduğunu. kendimce açıklaması deprem şokuyla duygularımı bastırma durumu. hatta garip olmuştum , istemsiz şekilde ciddi ağlanacak şeylerde kahkaha atıyordum. feciydi. bence bir doktora git, ruhsal açıdan problemler buna sebep oluyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

İçindeki acıyı dışarı yansıtmanın tek yolu ağlamak değildir ki, ben de mesela bir şeyler çok gücüme gittiğinde ya da üzüldüğümde ağlayamam, ama genelde duvarlara yumruk atmak ya da bir kaç gün hiç konuşmamak suretiyle üzüldüğümü dışa ve kendime yansıtırım. Benim için ağlamakla aynı ölçü de etkili çözümler bunlar. Bir de ağladığım zamanlar çok sinirli olduğum kavga ederkenki zamanlardır. Nedense birileriyle kavga ederken ağlarım. Hem ağlayıp hem de adamları pas pas yapmak garip bir olgu. Buna da sanırım "ağlıyorum ama senin çektiğin acılara sebep olduğum için üzüldüğümden" psikolojisi deniyor :P .

Senin de ağlamak haricinde muhakkak vardır üzüldüğünü dünyaya belli ettiğin bir yöntem. Çünkü insanlar üzüntülerini içlerinde taşıyamazlar her ne kadar taşıyorum deseler de. "Ben hiç ağlamam hep içime atarım" diyen adam bile üzüldüğünü konuşarak belli ediyordur topluma.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben değilde anam ağlar orası kesin :P

Konuya dönecek olursak ;

Bi arkadaşımız demiş ya bi şekilde dışarıya yansıtıyorsundur diye. İllaki ağlamak şart değil diye.

Dışarıyada pek yansıtabildiğim söylenemez. Yani çevremdeki insanlar öyle söylüyorlar. Zaten eskiden olan bişey değildi bu. Son 8-9 ay içinde bu hale dönüştüm. Beni korkutan kısmı sonradan sonraya böyle bişey olması.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...