dominic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 küresel ısınmayı da Allah yarattı, bırakın ısınalım kürsel, donalım, 2 ice age'ı yaşayalım, kader nede olsa. HASBİN ALLAH. kendisi gülüyordur bu ŞAHANE yorumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 2. diil buarada o ice age :) baya bi daha yuksek miktar. o bildigimiz dinazorları yok eden ice age di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 3.'sünü çekiyorlarmış diye duydum ben de, alem adamlar şu 20th Century Fox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 araştıraydık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şu adamı kafese koy bütün gün konuşsun eğlen sonra. yemek su da verme meditasyon yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 allahın olmadığını kanıtlayamıyorsak ve olduğunu varsayıyorsak, benim allah olmadığımıda kanıtlayamazsınız allah benim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bitti mi yani o seri, tüh, baya eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bide razien yüe allah sıfatların en2ine sahiptir demişsinde gidip su sıfatların noldugunu biliomusun bi yazda yüce bilgini görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ayaye dogrudur, ama olmadıgına inanma riskini göze alabilirim sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 O değilde ya Razien Allah ise ve bu bizlere 10 puanlık test topiği idiyse? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ozaman hepimiz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yok ben ozel msgla gorustum diilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Absolut, bilgi güçse, Razien in tanrı olma ihtimali yok. Yani endişelenme. Neden? Çünkü bilgi güçtür. ps: Allah için bile sınırsız gücü vardır ve herşeyi bilir demiyor myuuz? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:59 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi dövmediginiz kaldı adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bak allah biliyorsa gelecegi, gelecek oyle olacak demektir. kacisi yok. allah herseyi bildiginden, gelecegi de sinirlar, gelecek onun bildigidir. eger gelecek belli ise, allah biliyosa gelecegi, o zaman benim yapabilecegim hersey sinirlidir; allah "jadelith once a yapacak sonra b yapacak sonra c yapacak" diye biliyorsa, ben once a sonra b sonra c yapacagim demektir bu. yani a yapacakken dusunsem "ya acaba a yapmasammi diye" bisi farketmez, cunku allah zaten biliyor a yapacagimi, ve dogru da bilmek zorunda (cunku gelecegi biliyor), o zaman benim bir secenegim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şöle anlatim. allah jade a b c yapıcak diye biliyo, sen dogdun buyudun ve sıra a b c secimlerine. geldi. sen ergenlikteyken d b c yaparım kıral olurum len diye dusunuyodun, ama yas oldu 20 ve bianda a b c nin daha iyi olduguna kadar verdin, ve a b c sekline getirdin. bu d b c den a b c ye donus allah istedigi icin degil sen istedigin öle uygun gordugun icin oldu. allah sonuc olarak senin d den a ya donecegini biliyodu o yuzden a b c yapıcak jade diye görmustu mesela sen a yapmasammı diye dusunup "ama allah a yapıcagımı gordugu icin sonucunda a olucak zaten" diyip a yaparsan, bu da gene senin on yargın ve dusuncen yuzunden a yapmıs olmandır. sonucta allahın bildigi gene dogrudur, sen sonuc olarak a yapmıssındır. you cant beat the house :) [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:09 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hata bende çoluk çocukla bu konuları konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 anladim demek istedigini. fakat bence bu yinede %100 kaderci birsey. cunku sonucta belirli napacagin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Jade yedigin haltın Razienden farkı yok ikinizde mızıkçı çocuklar gibisiniz biriniz var, biriniz yoktur dior. Az relax olun takılın başka yerlere çünkü buradaki herhangi biri ikinizinde saçmalıktan farkı olmayan tezlerine rahatlıkla anti-tez(ler) bulabilir ancak su raddeden sonra buradaki hiç kimse sizin gibi kendini topluma kabul ettirtmekle saplantılı laftan anlamayan insana laf atmakla ne zaman nede enerji harcar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çoluk çocukla konuşulcak konu mu yawsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 what if good waaas razieen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yahu ben illa da yok mu diyorum. ben isteyen istedigini dusunsun diyorum. allahaskina aradaki farki nasil goremiyorsun kormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bleda inatla harcıyorum enerji, cunku ofiste durmadna kahve iciyorum fazlam var :D jade son olarak söle diyim bu konuda. allah senin hayatını yasamıs bitmis olarak goruyo olarak dusun. jade 20 yasında d yapıcakken allah a yapmamı istiyodu o yuzden a yapmasam bile böle olucak diye dusunup a yaptı, sonra b yaptı sonra c yaptı, sora gidip evlendi. vs fln diye biyografi okuyomus gibi biliyo [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:11 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aga o zaman ne biçim sınav bu? madem biliyor niye cezalandırıyor cani mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 biliyo demek seni yapmaya zorluyo demek degil, 20 posttur bunu anlatıyorum. sen ozgur iradenle yanlıs(!) kararlar vermiş bulunuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar