eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hadi yeniden icq ya dönelim haksızlık ettik yalnız bıraktık dışladık pişmanım icq yu çok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yaklaşık bir ay önce çok denedik onu da yemedi(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 brigand.... ahah :) çok tutturdu ama gerenk yok böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 icq abazanları formdan düşmemişler hiç. kullanmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 selin bile kullanıyor valla. ne hallere düştü icq , bıraktım ben de. asdfjasdhfjasdfdshajads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 git gtalk kullan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ben kullaniyorum hala... 105456088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 6 yukleyin dediniz yukledim mok gibi olmuş, her halt değişmiş, modernleşmesi iyi olmamış. şifremi de bulamadım zaten login olamadım sildim sonra eski versiyonunu buldum. 2002 yi yükledim. mesaj ses tonu olan aaoooo yu aldım telefona mesaj sesi yaptım sonra geri sildim icq yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 artık msn e bile ayda 5-6 kez giriyorum. kalsın yani :) ya da siz gidin biz kalalım :p ayrıca icq ya haksızlık felam etmedik herifler 2-3 densizin yüzünden (tamam 2-3 bin de olabilir, ben de bunların arasında olabilirim) tüm türkiye ip lerini banladı. boşuna geçmedik msn e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ayrıntılar imzamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya o diil de icq'da karşındakinin yazı yazmasını görebiliyordun süper bi özllikti. Bİ de böle daktilo sesleri vardı ya bitiodum yaa. Bi de icq'nun mesaj gelme sesi de çok güzeldi. Böle karşında ki yazıodu soora sildiini görüodun falan... Msnde de olsa keşke bu özellikler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 düüt düüt e uvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hadi yeniden icq ya dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 denedik bizde sonuc başarısız oldu koca pati listesinde bi selin ile pinaxtar online walla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 selin kim yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla her topik te geçiyor bir iki ama muhtelif şahıs bu olabilir sanırım http://forum.paticik.com/konu.php?id=134815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kimse tam olarak tanımıyor. Efsanelere göre onu gören bir daha bir daha normal bir insan olamıyormuş. Kendisinin uzaylı olduğuna dair dedikodular var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tanrı komple bildiği gibi yapsın sizi. selin benim, hayır benim, hayır hayır selin benim. HEPİMİZ SELİNİZ. ben tek kişiylen konuşmak için icq açıyorum, online yok evet, sıkıcı evet, artık açmıyorum ayrıca esmezse. tzedler haricinde gayet çirkin icq. [spo]ve hayır, selin tutorialdaki selin değilim.[/spo] [spo]devrim, seni yakalayınca selçuğu da çağırıp kafanızı sürtücem birbirinize. bittiniz siz. korkun benden.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Horrible, 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:31 tarihinde demis ki: ya o diil de icq'da karşındakinin yazı yazmasını görebiliyordun süper bi özllikti. / abi msn'de de var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yok. harf harf herşeyi gerçek zamanlı görüyodun. bişey yazıyodu, sonra siliyodu falan. hepsini izliyodun çok geyik yapardık onunla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 icq 2003 prodaydı sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yok mu artık o özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 dün teknoloji tvde kapanış sayfasında serkan şey dedi.. neden msn kullanıyoruz biliyo musunuz dedi, kızlara sürekli yazdıkları şeyden sonra enter a basmak kolay geldiği için icq artık yalan oldu dio.. :D ehueuhe çok doğru +1.. yaşasın tab+space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Benim icq numaram 601 601 61. Gerçi kullanmıyorum artık öyle hava atmak için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İcq 6 da tab+enter gerekmiyor, sadece enter yetiyor. Zaten icq da kızlar sizi buluyor. Dünün ganimeti; 2 çinli 1ukraynalı 1alman 1ingiliz 1azeri Sayısız rus! Bunlar kendileri geliyor,siz sadece icq yu açık bırakın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar