Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatan Gazetesi Doğan Grubuna Doğru

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
said:
böyle fazla uçmak iyi deildir, doymayı ,kanaat getirmeyi bilmek lazım bu işlerde..bu adamın bi tarafında patlar böyle giderse.

hiç bile birşey olmaz iktidarla arası bal kaymak oldukça bişey olmaz.
Daha peşkeş çekilecek çok ihale Doğan ın düşülecek çok vergisi var.
hiçbirşey olmaz amcama.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası Akşam'ın falan da çok okunabileceğine inanmıyorum ben.

Cumhuriyet'i de çok sevmiyorum öte yandan; politik görüşler olarak aynı doğrultuda olsak da çok fazla propaganda dolu haber yaptıkları için okunabilecek birkaç gazeteden biri olarak gördüğüm Birgün'ü de okumuyorum.

Yok gibi yani.

İnternet medyacılığı iyi bir şey işte bu noktada; daha doğru bilgiye daha rahat bir şekilde ulaşabiliyorsun denebilir neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

vatan gazatesı zaten aydın dogan'ın sayılır. adam gazeteyı kar ıcın degıl medyadakı tekelını resmı olarak guclenmek ıcın alıyor. ama zaten soyle bır sorun war ki , o da vatan'ın aydın dogan denen kişinin kabul etmeyecegı bır haberı yayınlayamayacagı. vatan kagıt ustunde bagımsız bır gazetedır evet dogru , e peki o zaman neden vatan dogan'ın kopeegı dıye sucluyorum. hemen anlatıyım , gazeteyı basmak ve gazeteyı dagıtmak dıye 2 problem war. bırıncıyı vatan gazetesı yazarları , editorlerı yapıyor , ıkıncıyı ıse aydın dogan. yanı aydın dogan ıstemezse vatanı dagıtmaz ve vatan da etkınlıgını kaybeder. aynı zamanında star gazetesını dagıtmayı reddettıgı gıbı. hangınız su anda star gazetesı okuyor? aksam gazetesı bulmak bıle zorken starı bulmanız ımkansız gıbı bırsey(di) , yani aydın dogan'ın vatanı alması sadece yatırımdır. ınsan zaten yazım ve yayım gucu kendısınde olan bırseyı alıyorsa uzerınden kar etmek ıcın alıyordur , gucunu arttırmak ıcın degıl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...