Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bu aralar ikide bir yuutüp videosu koyuyorum, ama idare edin artık, ilginç şeyler üst üste geldi. Bu kez meselemiz bu makdonalts reklamı . Şimdi bu ne akla hizmet çıkmış bi reklam böyle ya? Türkleri aşağılıyo resmen. İcat yapmadınız siz falan diye. Bu ne ya. Hayır bi de ingilizce. Hatta ingilazca. Ne yapmaya çalışılmış burda böyle diyecem, çok değişik şeyler geliyo aklıma, sinirleniyorum, "boşver" diyorum kendime... Diğer bi yandan, ayıbını gizleyemese de astronot muhabbetinde çok güldüm:) edit : başlıkta yanlış yazmışım Mcdonalds'ı. tüühh. :P [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:39 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 evet ya çok aşağılayıcı gerçekten :( ama komik olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yuh beeeeeeeeeeee.. ama astnot olayı süper ehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ne aşağılaması ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 uzun eşşek güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 asağılama falan yok gayet eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yapılan 1. yoruma öldüm ''aahhaahha ayda eşşek şakası oynuyorlar'' 1. yorum degilmiş bu aşagıda biri demiş eşşek şakası oynanırmı die :) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:50 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nasıl yok ya? Türkiyede gösterilen reklam, özellikle üstüne bastırıla bastırıla Türk aksanıyla baştan sona ingilizce olur mu ya. Hem de ingilizce olmasının hiç bi esprisi de yok. Bi de üstüne gidiyo, Türkler icat yapamamıştır diyo. Salak diyo resmen yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bu reklam bizde de yayınlanmıştı ve hayran kalmıştım. Amacı aşağılamak olarak algılamadım ben, hatta çok samimi buldum. Hem gerçekten robotu okeye dörtlü olsun diye icat edebilir, Ay'a çıkınca halay çekip uzun eşek oynayabilirdik; sıcak bi milletiz sonuçta. Edit: Bu seslendirme baya yalan geldi bana nedense. Bu reklamın Türkçe seslendirmsei olduğundan eminim çünkü. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:49 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Cem Yılmaz'ın "sosyal tespit"li esprilerine yarılıp buna laf etmek çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ayrıca maxburger gayet kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ya zaten bu reklamını orjinali türkçe :) tv de yayınlanan hali, biri dalga geçmek için öyle seslendirmiş. Zaten ben bu seslendiremeye aşağılayıcı demiyorum, reklamın orjinali aşağılayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ha, kusura bakmayın o zaman, tv izlemiyorum da :) ama yine de salak diyo mu? diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 reklam eski zaten ayrıca bizim kanallarımızda türkçe yayınlandı vede yeterince komik olsada son 7 yıldır mcdonalds dan içeri adımımı atmadığım için hamburger hakkında yorum yapamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 salağın biri kafasına göre çevirmiş robotu ilk biz icat etseydik adını kanka koyardık diyor orda mesela ki bence aşşağılayıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bi gariplik varrrrrrr bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bide yazılan yorumları okuyun uzayda eşşek şakası oynuolar demiş birisi ahahahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bence gayet güzel, uzun eşşek de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ya. Reklamın güzel olması, güzel espriler yapması falan resmen kamufle ediyo bence o en baştaki "eğer türkler icat yapsaydı" lafını... Sanki türklerin hiç bi yeteneği yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=U4uvlqZ_Nd0 tamamen o videoyu yapanın salaklığı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 reklamın tv'de izlediğim orjinali şuydu: http://www.youtube.com/watch?v=U4uvlqZ_Nd0 ingilizce dublajda dikkat ettim de, ses efektleri dahil değil, sesi direk silip üstüne kendi seslerini koymuşlar. ama baştaki yazıyı nasıl yapmışlar, helal olsun :P o değil de, adamın sesini birisine benzetiyorum ama çıkartamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ahahah. Niye ters bişey olmadığını şimdi anladım :) saol bone :P reklam cahiliyim. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Türkçesi tabii ki daha hoş ama çakmasını yapanlarda baya emek sarf etmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gülemedim =/ ama aşağılamada göremedim =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ne aşağlaması ya gayet samimi ve hoş bi reklam çok güldüm ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar