Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.2 aciklandi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

e iyide paladin dedigin arkada sap gibi durup milletide heallamaz
dalar pata kute sonra doner heallar sonra apta kute devam eder
adama giydirmissin plate i ama sap gibi ranged da duruyor
adam hit almiyorki plate bi isine yarasin

cleric iste wow hali

paladin in asil esprisi FRP de gucunden cok personality ile is bitiren olmeyen ve gurubuna moral veren ve liderlik yapan arada magelerle dalasan onurlu sovalye
turn undead i basar healer mesgulse iki heal atar arada filan

warcraft 2 de kodummu oturtan bir birimdi misal
e yani arthas malganis i buble acip gurubuna heal basarak mi yenerdi yoksa nefretiyle dalarakmi
yada turalyon holy light basarakmi ordulari yonetti

oyun balansi icin lore un ve RP in icine ediliyor bari e normali bu demeyin
yok naaru yakalnmista blotelf ler ondan pally olmus

iy icocugum hos
paladin dediginin buyusu holy dir
nasil undead adami iyilestirir lan bu?

paladin dedigin harbi tanktir frp de
pata kute dalar gebermez gurubuna moral verir (heroism gibi bir buff shamandan cok pally ye yakisir misal)
arkada sap gibi durup heal basan tip paladin degil clericdir
warrior dediginde okuz gibi damage yapar ole hosst kocum buraya bak dur zirhini ciziyim ben senin demez
alir kafasini yakalar boynunu kirar rakibinin

dorf dan rogue yapanda bu zihniyet zaten allahtan cok yok ortada bi iki 1337 tip oynuyor stoneform vesaire icin

teeey teeeey
zamanidna paladinimle balron sololardim UO da
paladan aldigim tepenoktasi zevk oydu sash i plate in ustune cekip lord titleini kapip ortalarda dolanmak kadar super bisey yoktu (gunde 30 sash heba ederdim balron keserkene :P)

ha suna guldum

said:
...cleric kadar heal edemezler,...

guildda holy priest kalmadi fix resto drood ile loladin geliyor raid e priest shadow geliyor paso holy lerin cogu ya birakti yada respec gittiler

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

efenim masaüstünde ne tankı ndan bahsediyoruzki bi kez.

ayrıca arthas paladin deil şımarık cadde cocuğu, liderlik yapar moral veriri demek blessingler ve auralar işte, presencesıyla iş yürütmek böle oluyo orda sap gibi durarak bile milleti coşturmak dediğin budur işte.

öle pata küte dalıcam diye gaza gelip önüne gelene saldıran görevini mevkisini unutan paladin olmaz arkadaşım, paladin için öcne düşmanını yenmek değil dostunu korumak önemlidir,
keza wow dada böle.

d&d dede ad&d dede lvl 10'u gectiim biraz efektif olmak istiyen paladin arkadaşlar gidip dragnun gözüne long sword +2 sokmaya calışmaz adam olur isnan olur destek cıkar dwarf fighter'ına, yüksek ar ve saveleri sayesindede herkezi yamultucak büyülerden efektlerden sağ cıkarak hem kendisini hem partisini hayatta tutar.

paladin budur arakdaş aaaa!!!!

o beyaz atı üstünde dragon kesmeye giden paladin değil warriordır azizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dwarf horde olmalıydı :P

Şaka bi yana hep içimde kalmıştır bir dwarf warrior =)

PS : Ayrıca hem vuracak hem ölmicek hem heal olacak böyle bir class olamaz zaten.(Yani bu oyun dinamiği içinde) ama retri kısmı fix edilmeli gerçekten, priest holy kadar dandik =P

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 06:38 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'lerin derdi yok, iyiyse her sınıfı alır, kötüyse her sınıf alır. Whine durumları yok.

Paladinler WoW'da bence gayet normaller. Yani heryerdeki paladinlerden hiçbir farkları yok. Support support support.

Edit: Cüce you suck. Warrior dediğin orc olur bre. (Yok lan dwarflar rulz =/)

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:41 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence derdi olmayan klass olamaz :)
Zira hepsini bazı alanlarda üstün bazı alanlarda da güçsüz yapmıslar. E haliyle dengeden anlamayan hemen her classtan oyuncu vardır ve dur durak bilmeden "whine" edecektir.
Mesela iyi mage lock falan olamaz. Karşılaştırmaları iyi mage vs kötü lock diye yapmamak lazım , iyi mage ise karsılastıgıda iyi lock olmalıki makul bi karsılastırma olsun. Locklar mage'i alıyor kardeşim (çogu zaman sonuçta arcane power pom pyro crit üstüne fire blast crit bunların igniteı fln bunlar şans faktörü tabii) , ama unit antiunit mantıgından bence çok da şikayet etmemek lazım.
Ama bence de şu an mage dengede keza rogueda dengede.
Sosyal ağlarda paylaş

paladin melee yapar, buffıydı bilmemnesiydi hepsi ya pasiftir ya da melee yaparken instant neyim cast eder durmadan devam eder. maksat warrior dmg'si değil, partiye faydasının en ön saflarda gerçekleşmesi. mesela gerizekalı enhancement şamana (dual wield caster sınıf lol) verdikleri ap buff gibi olaylar. healer değildir, healer değildir, healer değildir. paladin healı ancak kendisini kurtarır. healer dediğin cleric olur, druid olur.

hayır wow konseptinin iğrenç olmasının nedeni şu: ölmeyen support class yaptın burada onu anladık. ama ÖLÜYOR VE SUPPORTTA DA BERBAT. bir curse of tongues tamam paladin bitti. bir fear tamam paladin bitti. bir mind-numbing tamam paladin bitti. şimdi bosac değişince zaten paladin resto şamanla değiştir arenada, her çeşit cc'yi yiyecek. şamanda tremor ve grounding var en azından. bof zaten anında purgeleniyor onun yerine at earthbind mis gibi.

yani wow konseptine uyan bir char yok ortada. "ölmüyor paladin" diyen arkadaşlara bir gram l2p bir gram da düzgün ekipman tavsiye ederim.

ekleme: bakın gidin okuyun, paladin konseptini dötünden anlamayan warhammer online var, warrior priestleri nasıl tanımladıklarını görün. rage gibi bir olayları var ve bütün buffları meleeye girdikçe güçleniyor ya da aktive oluyor ve pataküte savaşmadan support yapamıyorlar. işte paladin o, bu wow'un salak sınıfı değil.

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:07 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

özelleştirdim artık kesinti olmuyor.

valla 2,5 yıldır çıkan her mmo'ya burun kıvırdım ama o warrior priest konseptini düzgün yaparlarsa bir denemeyi düşünüyorum. gerizekalı turuncu veya pembe cylon/robocop bozması zırhlar da yok, hepsi zırh gibi zırh.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide loladine ms verelim tam olsun. balance olayı yoksa add ye bakarsak varmı wariordan daha saglam mlee takılan chr ? rogdur hedeır yok gırsene warriorla mleeye kafana 3 tane caksın yere amele sumuu gıbı. heal eden warrior isterisss le yanında da tank oh kim oynucak warrior o zaman. cumlealemi loladin yapariz dpsdin yok tankdın magedin din din dolashırlar. sonra world of lolcraft olur oyunun adıda.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmasalak deil aslında,
hatta paladinin lore olarak kendine falanda heal atamaması gerekiyor,
onuda geçtim oyundaki herolar
gerek turalyon gerek lothar gerek grom olsun hiçbirisi tek class değil. Dual classlar direk.
o yüzden onlardan örnek vermek saçma.

Bu kafayla paladininiz wannabe warrior olmaktan öteye gidemez, ne kendinize ne etrafınızdakilere faydanız olur.
Aynı lafım sadece kedi takılan druidlere
purge totem bilmeyen shammylere de gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

enchantment shamana
healer paladine
feral druıde bısı demedım kı.

Sadece kedi takılan druide,
sadece heal takılan veya dps takılan paladine - ve shamana - .

uther paladin, tamam ama kendine heal atamıyor =) - var bişiler, belliki birşeylerini sacrifice edip dps kazanmış adam "w3teki palalar bole napam" - .

Moradin çekiç fırlatan warrior.Hmm, pure class olamıyor maalesef paladinde var o çünki.
Demek istediğim de bu zaten, w3 teki kahramanlar pure class deil.Ordan bakıp karşılaştırmak yanlış,
yani bu hunterların 'neden bende starfall yok yaaaa'
veya
yada warriorların 'neden bende gorunmezlık ve sprint yok yaaa' demesıne benzıyor.

Hayır neden ' ya uff her patch'te nerf yıyoruz' demek yerıne blizzin kendi classınıza yaklaşımını kabullenmıyorsunuz ki? Oyun çıktığından beri böyle, blizz için paladin böyle, adamların oyununa çıkıp ' ben boyle sey gormedım kardeşim xxx classı boyle olmaz ' demek cok yersiz.Istemiyor işte blizz, kimse turalyon,kimse uther olamayacak diyor bu oyunda.

ps: ama kanatlarını çok güzel, hakkaten =).
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen battle.net sitesine gidip wc3 herolarına bak, aralarında SADECE VE SADECE paladin doğrudan wow'da olan bir karakter sınıfı. diğer dediklerin priestess of the moon, blademaster, sarı çizmeli mehmet ağa gibi kendlerine has herolar. blademaster =/= warrior ve her kaplana binen de hunter olmuyor yani

kaldı ki ben wc3'ten kıyaslama yapmadım, paladin denen kavram blizz'in ürettiği birşey değil. kaynağı var. başka uyarlamalar var. ve HİÇBİRİNDE bunların paladin grubun arkasında durup heal atmaz. lütfen buyur bir oyun göster. hatta oyunu geçtim fantezi romanı, hikayesi filan bile olur. paladinlerin melee yapmadığı herhangi bir dünya.

ayrıca nerflerin bu konuyla alakası yok, neden kabullenecekmişiz nerfleri? herkes akıllı da biz mi aptalız? daha kimsenin nerf yiyince "oh iyi oldu" dediğini görmedim. derlerse de başka charları vardır onunla oynuyorlardır diye derler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...