forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anlamsızca uzayıp giden tartışmalara bir örnek daha tanım: Okan Bayülgen egosu vs Özlem Türköne http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ozlem+siyasette+yeni&kw=&a=&all=&v=&p=1 http://www.youtube.com/watch?v=NqSq3kJKVok&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=hvF5744wJfM&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahah okan prim peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kadin , peki okan canın sagolsun ozaman diyip olayi en güzel sekilde noktalayabilirdi gece, en iyi savunma saldırıdır seklinde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Okan beyin ne menem bir şey olduğunu az buçuk biliyordum zaten. Karşısındaki kişi ben olsaydım çokta güzel cevap verirdim kendisine. Karşısındaki de daha iyisi değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Heheh ya çok güzelmiş. Heralde televizyon tarihinin unutulmazları arasına girecektir. Hanımefendi meksikalı espirisine ben bu kültürden geliyorum şeklinde bi halk pardon cumhur populizmi yapmaya çalışmasaydı bi zahmet. Daha sen nesin güzelim yaşın başın ne kaşarlanmış politikacı demogojisi yapıyorsun. Özlem siyasette yeni olduğunu ve siyasi yaşamında mevcutlardan hiç farklı olmayacağınıda gösterdi. Laf konuşmayı bilmeden canlı yayına çıkarsa olacağı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 offf kız cok gereksizmiş ya.... hayır yanı neye takılmış neyin lafını atmış ordan amerikaya asnasıl gecmiş ayrıca amerikalılar soyadla hitap ederki cok sini rolurum mesela ben buna, türk toplumu olarak isim kullnrıım isim ve soyad tercih etmeyiz. ha okan'ın sinir kapmış olmsı uzatmaıda yazık olmuş izlemeye devam ettimde okan'ın özür diletmek istemesi gereksiz olmuş orda... ha bide odnan sorna kızın "bay bayulgen (mr brown)" demesine ayrıca bittim haha "ben amarikalı değilim mr bayulgen plz lütfen diyorum bakın soft soft" [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 21:07 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kadın ayrı gereksizlik yapmış, okan da bokunu cıkarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kızın üstüne gelmeyin ama özlem siyasette yeni daha [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 21:42 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 amerikalıların bi lafı vardır bu bayan gibiler için... poser derler. bilmem anlatabildim mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende 2 videoda açılmıyor niye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bendede bir süredir youtubeda vidyolar acılmıyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Aaa bende siyasette yeniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 allah hepimizi okanın şerreinden korusun. amma bıdı bıdı yaptı herşf yaa. düşman başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zaten Türkiye ünlüleri ile kenar mahalle cocuklari'ni birbirinden ayiran fark para ve parayla gelen kulaktan dolma bilgi. Seviyesiz, civik, y (alaka+alanci) bir ünlü kitlesini bohçamizda şakşaklarla taşiyoruz yillardir, eve bir varabilirsek kapi'nin önündeki çöpe atabiliriz, cevreciyiz ya ondan. politikacisi da ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 özlem siyasette yeni değilse trajik, yeniyse trajikomik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 işleri güçleri yok böyle salak saçma şeyler hakkında konuşurlar... siyasetmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu hanımefendi mecliste ne yapacak peki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kokain falan mı kullanıyor, nasıl bir egodur bu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kız kendini savunamıyor okanda kıza yükleniyor. Bu kız nası siyasetçi olcak cidden merak ettim kendini bile savunamıyorken. Gerçekten televizyonda görsem heralde dayanamam kanal değiştiririm. Okan beyde kızı eleştiriyor ama muhabbetin ortasın kızın ona "sayın bayülgen" demesine takılıyor , kendiyle çelişiyor. ilginç bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Okan haklı burada. Üslup dediğin bir "Sayın"la, bir soyad eklemekle isme olmuyor. Okan'ın orada demek istediği, programın başından beri eşit söz hakkı vermek için çabaladığı, ikisini de birbirine ezdirmemek için dengeli yaklaştığı, buna rağmen bi soyadı söylemeyince sanki saygısız biriymiş gibi muamele görmesi kadından. Hele ki adamın kendi programında böyle bir şey yapması kadının ucuz ve adice bir hareket. Şaka bir yana ben hak veriyorum sonuna kadar Okan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 savuncak bişey yok ki kadın gülüp geçiyor okan konuşurken, tip tip bakıyor neyi uzatıyor bu diye +bana ismimle hitap etmemi garipsedin -nası yaa daha sonra 15dk konuşuyo okan bayülgen 2.5 dk da bir de bana ismimle hitap etmemi garipsedin o kadar deniyor ama yeterli gelmiyor karşılık vermedi o kadar, kaç tane mantıksız yorum yaptı ego tatmin ederken okan, karşı cevap gelmedi berhan şimşek in araya girmesi, 2 si tarafından susuturulması komik oldu bide 14567 tane atasözü var filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anlamadim ben ya kizin bana soyadimla hitap edin demesi mi hata ne war bunda ya o okan bey ya da sayin baulgen diyo ayni saygiyi bekliyo okan bayulgen denen simarik herifin terbiyesizligi baska bisi diel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Katılmıyorum ben ya. Kadının orada onu diyişi direk Okan Bayülgen'e gizli saldırı niteliği taşır. Yaralama amaçlı yaptığı şey bence, iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kadının yaptığı çok doğru bir şey olmayabilir, ki ben istemesinin gayet normal olduğunu düşünüyorum (ardındaki niyet çok temiz olmayabilir o ayrı). Öte yandan Okan'ın çıkıp öyle bir tepki vermesi, parlaması, polemik yaratması aşırı derecede gereksiz bir hareket, programdaki asıl saygısızlıktı bence. Okan'ın bu tarz ciddi programlar sunma konusunda gidecek yolu var bana göre, henüz oturmadı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar