Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özlem siyasette yeni

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Heheh ya çok güzelmiş. Heralde televizyon tarihinin unutulmazları arasına girecektir.

Hanımefendi meksikalı espirisine ben bu kültürden geliyorum şeklinde bi halk pardon cumhur populizmi yapmaya çalışmasaydı bi zahmet. Daha sen nesin güzelim yaşın başın ne kaşarlanmış politikacı demogojisi yapıyorsun. Özlem siyasette yeni olduğunu ve siyasi yaşamında mevcutlardan hiç farklı olmayacağınıda gösterdi.

Laf konuşmayı bilmeden canlı yayına çıkarsa olacağı budur.
Sosyal ağlarda paylaş

offf kız cok gereksizmiş ya....

hayır yanı neye takılmış neyin lafını atmış

ordan amerikaya asnasıl gecmiş

ayrıca amerikalılar soyadla hitap ederki cok sini rolurum mesela ben buna, türk toplumu olarak isim kullnrıım isim ve soyad tercih etmeyiz.

ha okan'ın sinir kapmış olmsı uzatmaıda yazık olmuş

izlemeye devam ettimde okan'ın özür diletmek istemesi gereksiz olmuş orda...

ha bide odnan sorna kızın "bay bayulgen (mr brown)" demesine ayrıca bittim haha "ben amarikalı değilim mr bayulgen plz lütfen diyorum bakın soft soft"

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 21:07 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Türkiye ünlüleri ile kenar mahalle cocuklari'ni birbirinden ayiran fark para ve parayla gelen kulaktan dolma bilgi.

Seviyesiz, civik, y (alaka+alanci) bir ünlü kitlesini bohçamizda şakşaklarla taşiyoruz yillardir, eve bir varabilirsek kapi'nin önündeki çöpe atabiliriz, cevreciyiz ya ondan.

politikacisi da ayni.
Sosyal ağlarda paylaş

Kız kendini savunamıyor okanda kıza yükleniyor. Bu kız nası siyasetçi olcak cidden merak ettim kendini bile savunamıyorken. Gerçekten televizyonda görsem heralde dayanamam kanal değiştiririm. Okan beyde kızı eleştiriyor ama muhabbetin ortasın kızın ona "sayın bayülgen" demesine takılıyor , kendiyle çelişiyor. ilginç bi durum
Sosyal ağlarda paylaş

Okan haklı burada.
Üslup dediğin bir "Sayın"la, bir soyad eklemekle isme olmuyor.
Okan'ın orada demek istediği, programın başından beri eşit söz hakkı vermek için çabaladığı, ikisini de birbirine ezdirmemek için dengeli yaklaştığı, buna rağmen bi soyadı söylemeyince sanki saygısız biriymiş gibi muamele görmesi kadından.
Hele ki adamın kendi programında böyle bir şey yapması kadının ucuz ve adice bir hareket.
Şaka bir yana ben hak veriyorum sonuna kadar Okan'a.
Sosyal ağlarda paylaş

savuncak bişey yok ki
kadın gülüp geçiyor okan konuşurken, tip tip bakıyor neyi uzatıyor bu diye
+bana ismimle hitap etmemi garipsedin
-nası yaa
daha sonra 15dk konuşuyo okan bayülgen
2.5 dk da bir de bana ismimle hitap etmemi garipsedin o kadar deniyor ama yeterli gelmiyor

karşılık vermedi o kadar, kaç tane mantıksız yorum yaptı ego tatmin ederken okan, karşı cevap gelmedi
berhan şimşek in araya girmesi, 2 si tarafından susuturulması komik oldu bide 14567 tane atasözü var filan
Sosyal ağlarda paylaş

kadının yaptığı çok doğru bir şey olmayabilir, ki ben istemesinin gayet normal olduğunu düşünüyorum (ardındaki niyet çok temiz olmayabilir o ayrı). Öte yandan Okan'ın çıkıp öyle bir tepki vermesi, parlaması, polemik yaratması aşırı derecede gereksiz bir hareket, programdaki asıl saygısızlıktı bence.

Okan'ın bu tarz ciddi programlar sunma konusunda gidecek yolu var bana göre, henüz oturmadı tam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...