Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: Zul'aman (10 mans instance) - Outside raid zone - 4 animal god bosses (dragonhawk god, bear god, a lynx god and a god of evil) - 2 final bosses after you defeated the four animal bosses: A Witch doctor boss and Zul'Jin himself. - no key or attunements required - Trash mobs who can call for help by beating on nearby war drums - There will be quests that take place within the dungeon, including hunting for treasure and liberating four different hostages. The rescue missions will apparently be timed and will yield better rewards if completed early. Ya mon, Zul'jin babz Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 zorluk seviyesi ne olucak? kara-grull arası bisey mi yoksa ssc+ bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zul'jin zor olur herhalde. Imba bir abimiz kendisi, diğerleri de "god" olarak geçiyor. Karazhan'dan zor olacağı kesin. T5 - T6 arası bir zorluk bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 o herrif zaten wc2'de de vardı imba biseydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oha. zul'jin buradan mı çıktı ? kaybolmuştu en son savaştan sonra. baya zor olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kalın 10 man instance işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben karazhana alternatif olacak diye okudum. ayrıca,trash üzerinde o kadar çok şeyin yazılması,o 4 hayvan boss fln fln diyince bir beynim döndü çok tanıdık geldi bana hani yine hayvan aspect triplerindeki kötü trolleri dövdüğümüz,can skıcı trashlere sahip olan başka bir raid mi vardı ne vardı...heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yine o berserkerlar gibi trashlar olacaksa, eaah. gerçi bu zg-aq20 karazhan-za gibi oldu direk, yine aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zul'jin abiiiiiiiii, hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 shamana legendery dusurur isallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ay sonu gelmeden keserler hepsini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 orası allah'ın emri de :) yani Zul abimizi görmekte güzel olur şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 even hakkaten yav bı legendary ıtem bıle alamadın :D ahahahehuehuehuh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Güzel güzel oyuna 10 man lazımdı. Yalnız ben bira göbeği bağlamış boss kesmekle ne kadar mutlu olurum bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 rexxarın yanında gezen trollmüydü bu bize niye hostile oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yok yok bu troll wc2'de kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yeni bi zul gurub işte ne güzel zul gurubu hep sevmişimdir şimdi bi de burdan 2 yeni binek gelir ayıya falan binilir nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahah, o desolace'daki trolller sanırım yada hinterlandstakiler, paso "Zul'jin gelip bizi kurtarıcak" falan diyorlardı. aldılar zuljini sdf. kesin şimdi shaman legendary birşeyleride düşürür bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bıktım Trollerden ya blizzard da koyacak başka birşey bulamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 rexxarın yanındaki vol'jin kendisi şu anda orgrimmarda thrallın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu gelen son troll instance diye biliyorum. Valla ben delisiyim troll'lerin felaket diyalogları var :D // Birde offical forumlarda neden trollsünüz tarzda topicler var onları okuyun yarılırsınız resmen :D [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 19:03 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu yer gelmeden giriş bulurum dışardan zul gurub gibi olucaksa.avangers for zul'jin diyorum ve çok lüzumsuz bi troll olmakla beraber hiçte imba olmicak diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gorucez, umarim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bir Troll karakterim olsun istiyorum ama bastan kasmak cok zor geliyor artik cunku eskisi kadar oynayamiyorum. Param olursa bir tane alayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zul'Jin? Yahu bu adam Horde nin DoomHammer'ın kankası değil miydi yahu Horde da? Horde nasıl niye dalacak bu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar