Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bacak sallama

Sacros

Öne çıkan mesajlar

obsesif kompalsif karakter bozukluğu o_O

öeh

ben naparım öyle takıntılarım var mı acaba. ben bazen moleküler modelleme yaparken koltuğumun üzerine çıkar ve koltuğun tepesinde tüneme pozisyonunda yaparım projemi. adı da var hatta onun maymun tekniği ile moleküler modelleme diye
Sosyal ağlarda paylaş

salla yahu iyi kas yapar.
ayrıca ardeth moleküler biyoloji hedehödöde maymun tekniği. bu bi işaretmi acaba? chuck norristen daha öte teoriler olabilrmi acaba insanla ilgili sdfsdf

denizin buz gibi sularından gelen edit: adam biyoloji dememişki sadece moleküler demiş.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:43 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok bacaımı sallıyorum ya cidden kötü bişe =) Hatta ben bi ara anormal derecede çok sallıodum da azaldı şimdi yine. Kullandığın bi ilaç varsa onun falan yan etkisi olabilir.

Bi de bacak sallamayla alakası yok pek ama ben çok fazla ellerimi kütletiorum ya =/ 60 yaşında tir tir titricek heralde ellerim ama nebiliim çok hoşuma gidio böle çotur çotur sesler gelmesi. Var mı baskaellrini kütleten =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kütletme kötü şey, pek yapmıyorum (aklıma geldi yapayım :D). Ayak sallama olayı nerdeyse tanıdığım herkeste var. İnsan dalıp gidiyor yaparken süper :D Topuğunu kaldırırken zaten bir noktası var orda direk sallamaya başlıyor. Bazen ayakkabı bağlarken bile sallıyorum zor oluyor ehuaeuhea. Ben eskiden aşırı, harbiden aşırı biçimde ayaklarımı kütletirdim. Yolda durup yaptığım bile olurdu yani. Birini 3 kere yaptıysam öteki 2 olmazdı, eşitleyene kadar devam ederdim. Nıhı, hıhıhaha, NIHHAIHIAHIAHIAHA!!!!!1

okulda sıramı paylaşmakta bulunduğum arkadaş da (kız) sürekli saçının kırıklarını koparıyor berber gibi oluyordu bazen.. kırıksız yaşayamazmış :P
Sosyal ağlarda paylaş

12 km. bacağım olmasına rağmen delilercesine sallıyorum.

Uzunlukla alakası yok yani.

Vakt-i zamanında lise hocalarımdan bir tanesi "Olm psikolojik rahatsızlıkların mı var? Stres altında mısın? SALLAMA LAN!" demişti. Dikkate almamıştım kendisini.

Farkında olmadan yapıyorum ama farkına vardığımda da rahatsız olmuyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...