Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yeter bıktım artık diyorum ama durduramıyorum bir türlü... kendimi bildim bileli bacak sallarım... psikolojik de değil ... gün bittiğinde ben de bacaklarım da bitiyor... alacağınız olsun bacaklar... var mı başka sallayan? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 obsesif kompalsif karakter bozukluğu o_O öeh ben naparım öyle takıntılarım var mı acaba. ben bazen moleküler modelleme yaparken koltuğumun üzerine çıkar ve koltuğun tepesinde tüneme pozisyonunda yaparım projemi. adı da var hatta onun maymun tekniği ile moleküler modelleme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bacaklar 3mil olunca yere değiyo sallanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 obsesif kompulsif değilim :P başka şeyler olabilirim belki O_o [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:38 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yere değse bile sağa sola yatırarak sallanabiliyormuş onu keşfettim şu kısa süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 durmuyor yahu... hele müzik varsa... hiç durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 salla yahu iyi kas yapar. ayrıca ardeth moleküler biyoloji hedehödöde maymun tekniği. bu bi işaretmi acaba? chuck norristen daha öte teoriler olabilrmi acaba insanla ilgili sdfsdf denizin buz gibi sularından gelen edit: adam biyoloji dememişki sadece moleküler demiş. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:43 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Evrim yoktur, Chuck Norris'in yaşamasına izin verdiği hayvanlar vardır. Bio 101 - Biology Concepts, Konu 6, Kısım 6.4, Sayfa 244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 chuck norris'in kitabı var da bilmiyor muyuz yoksa? yoksa o da mı bacak sallıyordu? O_o [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:56 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende çok bacaımı sallıyorum ya cidden kötü bişe =) Hatta ben bi ara anormal derecede çok sallıodum da azaldı şimdi yine. Kullandığın bi ilaç varsa onun falan yan etkisi olabilir. Bi de bacak sallamayla alakası yok pek ama ben çok fazla ellerimi kütletiorum ya =/ 60 yaşında tir tir titricek heralde ellerim ama nebiliim çok hoşuma gidio böle çotur çotur sesler gelmesi. Var mı baskaellrini kütleten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bacak salladığın zamanlar genellikle bir şey düşündüğün, birileriyle konuştuğun, ders çalıştığın (yani bir şeylere konsantre olduğun) zamanlardır büyük ihtimalle. Anormal bir şey değil. Kimi saçıyla oynar, kimi parmak kütletir, kimi elinde kalem çevirir vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kütletme kötü şey, pek yapmıyorum (aklıma geldi yapayım :D). Ayak sallama olayı nerdeyse tanıdığım herkeste var. İnsan dalıp gidiyor yaparken süper :D Topuğunu kaldırırken zaten bir noktası var orda direk sallamaya başlıyor. Bazen ayakkabı bağlarken bile sallıyorum zor oluyor ehuaeuhea. Ben eskiden aşırı, harbiden aşırı biçimde ayaklarımı kütletirdim. Yolda durup yaptığım bile olurdu yani. Birini 3 kere yaptıysam öteki 2 olmazdı, eşitleyene kadar devam ederdim. Nıhı, hıhıhaha, NIHHAIHIAHIAHIAHA!!!!!1 okulda sıramı paylaşmakta bulunduğum arkadaş da (kız) sürekli saçının kırıklarını koparıyor berber gibi oluyordu bazen.. kırıksız yaşayamazmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ahah, aynı olay bendede var, otururken fena derecede zınk zınk zınk diye hızlıca sallıyorum, şu an bile sallıyorum hatta, tutamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben de sallıyodum. Biraz önce durmuştum nihayetinde, sonra bu topiği gördüm, yine sallıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 12 km. bacağım olmasına rağmen delilercesine sallıyorum. Uzunlukla alakası yok yani. Vakt-i zamanında lise hocalarımdan bir tanesi "Olm psikolojik rahatsızlıkların mı var? Stres altında mısın? SALLAMA LAN!" demişti. Dikkate almamıştım kendisini. Farkında olmadan yapıyorum ama farkına vardığımda da rahatsız olmuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende sallıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende sallıyorum dogdugumdan beri uyurkende sureklı sallıyormusum ama sınırlere iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bacab bacak üstüne atıp bidibidi die mi sallıon yoksa yürüken sağa sola tekme savurur gibi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bendede var ama ben şikayetçi değilim . Özellikle akşam şortla açık alanda otururken Sivri sineklerden kurtulmak için çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bende öyle sallıyorum heyecanlanınca oluyormuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bendede var o durum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 siz keyiften ben çileden bende huzursuz bacak sendromu var yıllardır ve tedavisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oo kendimi çok sorunlu hissettim bi an :D saçımdaki kırıkları yolarım tırnak yerim bacak sallarım ellerimi kütletirim ayaklarımı kütletirim oje sürersem mutlaka sürdüğüm gün ojelerimi yerim :S:S sorunluyum sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oje nası yenir ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Tuvalete gitmeyi deneseniz? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar