Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11/07/2007 ve sonunda warlocklar nerflendi...


Souffless

Öne çıkan mesajlar

Some of you already found the info, but here's an official post from us :)

In the next major content patch, the combat rATIng, resilience, will also reduce the damage dealt by damage over time (DoT) effects. As it currently stands, each new tier of equipment adds to the amount of damage DoT abilities have, yet that damage is not mitigated through combat ratings found on typical equipment. This change will help ensure that DoT effects do not scale too well compared to other damage mechanics.

The amount of damage reduced will be equal to the critical chance reduction effect that resilience grants.

=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok da abartı bişi değil ve gerekliydi zaten. düşünsenize o kdar uğraşıp sezon 2 set topluyorsunuz 450 resilience var, karşıdaki warlock aynı setle sizin dmg'ınızı yaklaşık 15-16% düşürürken sizin resilience ona karşı hiçbir işe yaramıyor.
herşey gayet güzel ama ilerde millette 600+ resilience olcak sezon 3 gear + gemler fln, burst damage diye birşey olmayacak pvpde resmen. artık arenalar saatlerce sürer sonra da resilience nerflenir zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerf değil bu, oyunun mekaniklerinden biri değişiyor sadece. nerf olsaydı hem pve hem pvp'yi etkilerdi. evet dotların etkili olması için belli bir süre geçmesi lazım ama unstable affliction eklenince olaya, dispel söz konusu olmuyor çoğu zaman, ve şu anki resilience değerleriyle, inanın bana bir aff warlock 10 saniyede bir warriorun verebileceği dmgdan daha fazla dmg veriyor. zaten drain life almış başını gitmiş, mortal strike'dan fln da etkilenmiyo, yeme de yanında yat

eskiden 'burst' dmg windfury totem + warrior'du, yada elemental shaman. artık burst dmg 2 warlock + 1 shadow priest oldu. bu komboyu outheal edebilecek healer yok ortada :)

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:26 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UA sadece dispel olayını ortadan kaldırıyo ama dotlardan kurtulmanın tek yolu dispel değil ki? +healing > +dmg olduğu için tek bir drood ya da pri hotu, 1.5 snlik bir heal o 10-15 sn'de gelen dmgı yok ediyor. Zaten aff arena için 2v2, 3v3 geçerli bir spec değil e 5v5 teamlerde de genelde 1 healer + 1 hybrid var zaten. Oyun mekaniğinin böyle değişmesi sadece 1 klassı direk olarak etkiliyorsa bu o classa nerf oluyo. Resilliance diğer classlar için de crit dmgı yerine total dmg reduction gibi birşey olursa adil olur anca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir warlock'un benim critlerimi 30% azaltması normal de, benim gearımın onun dotlarını 15% azaltması nerf mi oluyo şimdi? daha çok balance gibi geldi bana :)

dediğim gibi resilience sayesinde burst dmg tanımı değişti,

warlocklar ve s.priestler için kötü haber ama ne derseniz deyin gerekliydi, ve aklı başında warlocklar da katılıyo buna. bazıları da buff olarak görüyor değişiklikleri.

bkz.

said:
We do plan to disallow gear swapping (other than items you can normally change while in combat) once an arena battle has begun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya verdiğin örnek biraz mantıksız, çünkü bir tek warlock dmg vermiyor nukelenen targeta. ona bakarsan bir healer da rahatça bir warriorun tek başına verdiği dmg'ı outheal edebilir.

anlatamıyorum sanırım, yüksek resilience değerlerinde melee burst diye birşey çok etkisiz artık. resilience sayesinde benim 2.5k critleyecek mortal strike, 1750 critliyor, üstüne talentlı fel armor var warlockta. diğer yandan warlock 4 DoT koyuyor, ve 900 spell dmg ile 8600 vuruyor toplam 4 DoT (9460 berserker stance), üstüne immo + conflag, shadowburn, lolcoil falan ekleyin, bir de shadow priest koyun warrioru nukeleyen, alın size burst.

13k hp 450 resilience'lı warlock'u 2 tane tier 3 silahlı warriora karşı ayakta tutmak, o warrioru lock + priest ikilisine karşı ayakta tutmaktan çok daha kolay

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:49 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerf filan yok ve zaten locklara özel bir durum da değil, en baştan olması gereken birşeydi. ayrıca sadece resilience'ın crit şansı düşürme kısmından etkilenecek ki bu da hiçbirşey, normalde critlerin bir de dmg'si düşüyor şans düşüşünün yanında iki katı miktarda. çok ucuz kurtarmış dot sınıfları, hiç ağlamasınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni hiç bağlamadı açıkçası destoyum + pvp yapmıyorum
ama hala dotlar fear broke etmiyor cogu zaman tama açıklamayı hatırlamıyorum ama 2. yada 3. tick dmgi fear broke ediyor diye bişiler kalmıs aklımda dün üstümde siphion life expire oldu ben sağa sola kosuyordum insaf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

farkında mısınız bilmiyorum ama, en uçuk pvp gearla bile 12-13% civarı dmg azalcak dotların, ki aynı gear bir melee classın dmgını yaklaşık 16-17% azaltıyor. bir de, iyi gearlı bir aff lock şu halde warriorlarda zorlanıyorsa reroll derim o arkadaşa ben :)

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:37 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...