Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn Photo Virus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün hic yapmayacagim bir sekilde msn den bir dostumun yolladigi my photo album.scr adli dosyayi aldim ve calistirdim. su an msn im acildigi zaman virus kendini yaymaya calisiyor. Bir bilgisi olan var mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Msn kullanma - aşırı güvenlik açığı var, reklan falan gösteriyor, ara birimi çok kalabalık - çirkin.

Buna bak: Pidgin Msn desteği de var. Ya da en iyisi msn'i boş verip gtalk kullan.

Sonra extra güvenlik için Peer Guardian 'ı da yükle. Güvenli olmayan i.p.'leri engelleyerek spyware'i büyük oranda engelliyor. Sonra Avast gibi i.m. programlarını da gözetleyen bir anti-virus programı yükle.
Mesaj tarihi:
said:
Msn kullanma - aşırı güvenlik açığı var, reklan falan gösteriyor, ara birimi çok kalabalık - çirkin.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Aşırı güvenlik açığı nerede? Gtalk ya da diğer messenger'lar da olmayıp de msn'de o kadar "aşırı" ne var merak ediyorum..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdiye kadar msn'in hacklendi diye bağıranların kaçı pidgin ya da başka bir .NET Messenger Service protokolu kullanan bir kullanıyordu? Tüm saldırıları üzerine çekmesi bile kullanmamak için bir neden aslında.
Mesaj tarihi:
hakkaten msnde aşırı güvenlik açığı yokki? lamer numaralarını yedikten sonra her im'de güvenlik açığı var. ama msn ramden sağlam yiyor, hantal bi program yahu. yada bende öyle
Mesaj tarihi:
MSN'de webcam var. Bi tek açık kaynak yazılımda aMsn'de gördüm webcam desteği. Pidgin'de var mıdır bilemem ama adı Pidgin değilken kullandım ve yoktu.
  • Yeni Oluştur...