Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Dün hic yapmayacagim bir sekilde msn den bir dostumun yolladigi my photo album.scr adli dosyayi aldim ve calistirdim. su an msn im acildigi zaman virus kendini yaymaya calisiyor. Bir bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eğer ki onun bilgisayarda virüs varsa ve farkında değilse sana yollamştr vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184248 burada bahsedilen solucan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benzer sanirim bana gelen dosya "my photo album.scr" adindaydi. kendini msnden dagitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 farklı solucanlar bunlar, bu msn şeyi eskiden beri var, bi anti-virüs yazılımı yada ad-aware tarzı bişey işini görür sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yok ad aware kesmedi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Msn kullanma - aşırı güvenlik açığı var, reklan falan gösteriyor, ara birimi çok kalabalık - çirkin. Buna bak: Pidgin Msn desteği de var. Ya da en iyisi msn'i boş verip gtalk kullan. Sonra extra güvenlik için Peer Guardian 'ı da yükle. Güvenli olmayan i.p.'leri engelleyerek spyware'i büyük oranda engelliyor. Sonra Avast gibi i.m. programlarını da gözetleyen bir anti-virus programı yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bide çok yavaşçalışıyo msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: Msn kullanma - aşırı güvenlik açığı var, reklan falan gösteriyor, ara birimi çok kalabalık - çirkin. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Aşırı güvenlik açığı nerede? Gtalk ya da diğer messenger'lar da olmayıp de msn'de o kadar "aşırı" ne var merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gtalkta birşey yok ki =) yok çok severim, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şimdiye kadar msn'in hacklendi diye bağıranların kaçı pidgin ya da başka bir .NET Messenger Service protokolu kullanan bir kullanıyordu? Tüm saldırıları üzerine çekmesi bile kullanmamak için bir neden aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gtalk rullz valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tüm saldırıları üstüne çeken hiçbir yazılımı kullanmayacaksan, popüler hiçbir yazılımı kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tamamen aynı işi yapan alternatifleri varken gerek yok. Pidgin'de msn kullanıcıları ile konuşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tamam işte, güvenlik açığı var demeyin ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hakkaten msnde aşırı güvenlik açığı yokki? lamer numaralarını yedikten sonra her im'de güvenlik açığı var. ama msn ramden sağlam yiyor, hantal bi program yahu. yada bende öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 MSN'de webcam var. Bi tek açık kaynak yazılımda aMsn'de gördüm webcam desteği. Pidgin'de var mıdır bilemem ama adı Pidgin değilken kullandım ve yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 güvenlik açıkları msnde değil de hotmailde genelde ama wormler falan ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 aynı virus vardı bende de. kaspersky kurdum direk temizledi PCyi, virus mirus kalmadı :) dene yani istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar