Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mandolin ile çalan intro'nun orjinal mid hali; http://rapidshare.com/files/42404958/Oldult06.zip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oah resmen flashback bombardımanına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ağlıcam ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Dün gece çok kötü oldum ya. Rüyama filan girdi. Ama gerçekten mükemmel bir melodisi var böyle insanın ruhuna işliyor. Ben oynamayayım bu oyunu da kimler oynasın ya. Oyy, yerim yerim yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ultima Online - Main Theme diye aratınca çıkıyor P2P lerden bulabilirsiniz. Şu an stajdayım bilgisayarım yanımda ama nete bağlanamıyorum USB ile buna transfer etmeye üşenmezsem ilerleyen saatlerde rapide yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Buradan indirebilirsiniz. Rapid'e upload edemedim bi türlü. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 10:13 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Oh "program files/ultima Online 2D/Musics" asdaf. Zamanında bunlardan sıkılıp music off yapardık bir de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 helal britain mezar gidesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oha :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Benim tristram diye yolladığım, Diablo da Tristram da iken arka fonda çalan müzik ve arkadaş nerdeyse aynısını çalmış. Ben bu kadar iyi çalamıyorum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ulan ben de britain songu akustik gitarla hemi de çok sesli çalıyorum reklam yapıyor muyum. kafanıza taş yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1rtiAQk3ojE&mode=related&search= Beni en çok etkileyen bu walla...(tamam link yapmayı beceremiyorum napim) http://www.youtube.com/watch?v=mYZXNVHVfhc&mode=related&search= hatta bu daha güzel [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:59 tarihinde, sanchez tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 köşeli parantezler içinde url etiketini kullanacaksın link vermek için. link vermek istediğin site adresini etiketler arasına alacaksın. [ url ] hebele [ / url ] gibi. url verip de, verdiğin urlye bir isim vermek istiyorsan linki [ url=site adresi ] isim [ / url ] şeklinde yazacaksın. ha eğer bunları yapmak zor geliyorsa sol tarafta kısa yolları var senin için yapan ;) ben hiç özlememişim bu müziği.. ehah pek dinlemezdim zaten. winamp açık olurdu. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:19 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kelimeler anlamsız kalır bu şarkının yanında :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 telefonumun alarmı "cove" melodisi.. telefonumun zil sesi "bucsdenner" müziği mesaj sesim "stones" ve diğer bütün oyun içi müziklerin tamamı var. hem makinede hem de telefonda. bu ara üşenmezsem tamamını zipleyip benim ftp ye atıyım da sizde doya doya çekin.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 19:23 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 number 1 olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hatta.... Alın ahanda sizden kıymetlimi beeeh o/ http://sks.kou.edu.tr/kouli/datass/uomuzik.rar birun taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sağolasın +rep + /sulu panda hug [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:01 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 stones superdir ya bide rule brittania marsinin uo versiyonunu tek gecerim bucs var bide o apayri bir efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 şu oyunu sesi müziği açık bi kere bile oynamadım be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Yapmayın şöyle şeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 off yinemi lan 2dk da yine Huzunlendim ya offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Şu Net aleminde müziğiyle bile hayatında bir yer edinen başka MMO geldimi ki. Bazen dönüp "hadi bir daha" diyorum ama elim hiç gitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Abi bir de bu kadar cok insanin uzerinde bire bir ayni psikolojik etkiyi yapmasi cok acayip. Gercekten tarihte bu kadar duygusal bag kurulmus bir oyun kesinlikle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar