Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

topici baştan okudum ve bu can alıcı yorumu gördüm

said:
DeamoN
üye [şikayet et]
§ 10 Temmuz 2007, Salı - 02:08 [ özel msj ]
5dklık bi iş diil tabi
tercihen uzun ve tutkulu olur
yumurtaya can veren allahm sen neler yaratıosun deditir
deamon doğru söylemiş ama bu bakirlik konusu önemli birşey değil açıkcası arkadaş kendi düşündecesinde doğru saygı işi yaş belkide başk korkularıda olabilir ama genede yanlış bişi yok düşüncesinde
Sosyal ağlarda paylaş

Akışına bırakmak kelimesini yanlış anlamışsınız. Zira ben daha çok cinsel hayat konusunda vardığınız kararları hayatınıza empoze etmenizden bahsediyorum. Cinsel hayat ile ilgili bir görüş açısı oluşuturup bunu zorla hayatınıza empoze ettiğiniz zaman bu, "siz", "sizce" ya da "doğal" bir yaşam biçimi olmuyor sadece bazı kompleksleri gidermek için üretilen kılıflar gibi oluyor. O yüzden akışına bırakın ne etrafda "ben 18imi geçtim sevişmem lazım", ne de "sevişmek çok kutsaldır ben hayat eşimi bulana kadar sevişmeyeceğim" diye dolaşın. İnsanın psikolojisini bozanlar bunlar, akışa bırakmamak da bu oluyor, önüne gelen sevişmek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

"Nasıl görmek istiyorsanız öyle bırakınız... "

Bulduğu kızı kullanmaya çalışan insanlar genelde evlenecekleri insanın kız olmasını isterler.

Önemli olan üstte yazdığım felsefeyi benimsemektir. İnsanlar bulmak istedikleri gibi bırakmalıdırlar.

Çok değerli bir pati kardeşim sevgililer günü topikinde kendisi kadar değerli bir laf etmişti;

"Hediye olayında sizden sonrakileri de düşünün"

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bu evlenmeden önce evlenmeden sonra olayında insanların ne düşündüğünü tam olarak anlayabilmiş değilim. Biri bana "evleneceğim kız/erkek" tamlamasının mantığını açıklar mı? Evlenmek güzel bir şey tabi ama biz kızın sizin hayatanızda herkesten özel bir yeri olduğunu anlayıp kabul etmeniz için önce evlenmeniz mi gerek? Ya da tut ki öyle bir kızı buldunuz, hayatınızdaki bazı özel şeyleri onla paylaşmadan önce onla evlenmeniz mi gerekiyor? Öyle bir kızı bulduğunuz zaman ona karşı olan sevginizin ve onun size karşı olan sevgisinin testi sizi birbirinize bağlayan bir imza mı? O imza olmayınca aradaki sevginin yaratması gereken güven, özellik ve güzellik yok mu oluyor, yetersiz mi kalıyor? "O masaya kadar gidip kendimizi birbirimize bağlayabiliyorsak" mı diyeceksiniz, o masaya gitmeden bunu anlayamıyor musunuz?

Gerçekten işin içine evlilik gibi toplumsal bir bağ ve kavramını soktuğunuz zaman o sevgiye büyük ölçüde müdahale etmiş oluyorsunuz, o sevginin doğallığı ve eski niteliğini korumasına imkan yok. En azından evlilik denen kavramı, bazı özel şeylerin yaşanması ve o insanın hayatınıza özel bir yere sahip olması için yerine getirilmesi gereken bir koşul olarak görüyorsanız.

Ya da şöyle sorayım siz kendi kendinizle tartışın, çünkü ben ne kadar konuşursam olmayacak. "İki yol hayal edin. Birinde hayatanızı paylaşmak istediğiniz kızla evlenip hayatınızın sonuna kadar yaşıyorsunuz. Diğer bir yolda ise yine hayatanızı paylaşmak istediğiniz kızla evlenmiyorsunuz ama yine aynı şekilde hayatınızın sonuna kadar birlikte yaşıyorsunuz. Bu iki durumu aklınızda canlandırdığınızda, arada gördüğünüz fark nedir?"

Madem konu hakkındaki görüşlerimi yanlış anlamaya müsaitsiniz ben de kendimi uzun uzun açıklıyorum o zaman.

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 17:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evlilik zaten insanın bencilliğinden çıkmış bir olgu.
başka bişi değil.
şöyle ki;

yıllaaar yıllar önce tv yok, internet yok, heroes yok.

adamlar zaten kendilerini yeni keşfediyolar.
bakmışlar seks zevkli bişey.
toplum olgusu olmadığından, toplumsal kurallar da mevcut değil.

insan sayısı da az o zamanlar.
kolay bulunmuyor.

dolayısıyla insanlar birbirlerini buldukları anda başlıolar sekse.

mağarada, bağda, bahçede, taşta vs.

sevişen sevişene.

o dönem insanının adının homo erectus olması tesadüf olmasa gerek.

neyse bunlar iki gram daha evrilince afedersiniz götleri kalkıyo ve "benim seviştiğim avrat benden başka kimseyle sevişmesin laayn! sadece benim olsun" diye hönkürüyolar.

sonrasında ise önce aile, sonra sülale, kabile, hebele gürele derken bu günler geliyo topikler açılıyo.

vay be. hey gidi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...