Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben olsam döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kız gidip rahatsız olduğunu söylese çözülür gibi çıkarttım anlattıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yazılanları okumadm ama bi kızın rahatsız olmasına neden olacak her cinsel içerikli şey tacize girer benim bildiğim. Kanunlarla falan hiç bişe yapamazsınız sonuçta elini tutmus nası ispatlicaksınız ki? kız gitsin yakın arkadaşı falansa rahatsız olduunu sölesin olay kapansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 burada adamın cinsellikten bahsi zerre söz konusu değil adamlar bir boşanma davasını bile 1 yılda bitiriyorlar uğraşmazlar bununla elimden tutmaya çalıştı geyik yaptı en başta çiçek verdi dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 el tutmanın "önemli" bir tacizden sayıldığını sanmıyorum ama eğer bir dava açılacaksa şu anda elinizde yeterli delilin olmadığı anlaşılıyor. şu anda açsanız kaybederseniz. kazanabilmeniz için 1- tacizlerin sürekliliği olması lazım 2- taciz davranışlarının belgelenerek veya başka bir şekilde kanıtlanması lazım 3- şahit lazım arkadaşına şimdilik psikolojik destek almasını tavsiye ediyorum(arkadaşlardan olabilir, bir uzmandan olabilir). adama gelince, gidip ne derdi varmış öğrenmek, konuşmak bir çözüm olabilir(tehdit etmeyin sakın) belki. şuraya da bir bakarsanız belki daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:18 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:20 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 wala kızın erkek arkadasıysan senın kızdan daha fazla rahatsız olman normal karsılanabılırde. sapıklık ve cinsel bir olay olmadan el tutmayla cicek teklif etmeyle durup dururken kız kendı kendıne aşırı rahatsız oluyosa, o da normal degıl bence. ha ama herifin niyetini bilemeyiz ama olan olay boyleysede bişey yapamassın pek kanun yoluylada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hala o hayvanı dövmediysen (veya dövmediyseniz), suç sende.. 8/8 sen suçlusun. hatta daha da dövmeyi düşünmüyosan, devamının gelmesine kapı aralıyosun haberin olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ya aforoz edilicem belki ama adamın yaptığındaki yanlış nedir ? Kızın bazı hareketlerini yanlış anlamış olamaz mı ? ayılık yapmamış ki , elini tutmaya çalışmış ? ee ben çoğu hoşlandığım kıza bir teklifte bulunmadan elini tutardım ? suçmuymuş ? elini çekersede özür dilersin , olur biter. bir dahada mesafeli davranırsın yanlış anlaşılmalara neden olmazsın. Adam kızı sıkıştırmamış , öpmeye çalışmamış , saldırmamış elini tutmaya çalışmış ki ? Kız çiçekleri aldıkdan sonra çok teşekkürler ne incesin falan demiştir ayıp olmasın diye adamda bunu yanlış anlamıştır. (Not adamı tanımıyorumda , e yuh basit bir kur , hoşlanma belirtisinide tacize çevirmeyin. ) o zaman kızın omzuna elini atmakda tacizdir. saçına dokunmakta vb. vb. vb. lol yani açık açık sormadan kıza hareketlerinle hoşlandığını belirtmenin isim koymadan birşeylere başlamanın tamamı taciz ? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 10:03 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Isa, boşanma davaları 3 yıl sürüyor. Dava 3 yıl sürmüyor gerçi, yüce tayyip bey din min olayını bahane ederekten yasa değiştirdi. Hiçbir şekilde evlendiğin kişiden 3 yıldan önce ayrılamıyorsun. Konuya dönersek, bunda hukuki bir çözüm yok. Benim arkadaşıma yapsa, hiç acımam ya öldürürm ya sakat bırakırım. Hukuki çözüm bulsan ne olacak? Hapise atmazlar böyle birşey için. Elini tutup , çiçek mi verdi? Pf. Artık amerikan style oh yeah baby tazminat davası açarsın, para alırsın ki o da şüpheli. En güzeli dövüceksin, bir daha yapmayacak. Ya da tutup her gün dövüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Szasstam, kız rahatsız olucak şekilde olmasaydı olay zaten burda tartışıyor olmazdık yani senin el tutman ile adamınki farklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Szasstam ın yazdıklarına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 durum Szasstam'ın dediği gibi değildir muhtemelen. el tutmak basit bir eylem gibi görünebilir de bazı durumlarda sapıkça da olabilir. muhtemelen bu o sapık durumlardan birisidir.. bunu yaşayan ya da o insanları az çok tanıyan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu olay birdaha olursa(kızın rahatsız olduğunu fark ede ede birdaha yapmaya kalkarsa) hem şehirdende uzakmış , diyorsunya kalıbında varsa git adamı oralarda bi yerde tekme tokat döv bakalım şahidide olmaz ıssız yerde ,görsün bakalım.Laftan anlamayana kötek kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Şimdi ben olayın sapıkca olmadığı kanaatine şurdan vardım. 1. Basamak : Bir kıza erkek arkadaşı olup olmadığını soruyorsun. muhtemel cevap yok oluyor ki 2. Basamak : Kıza çiçek veriyorsun. Terslenmiyorsun ve yüksek ihtimal çok incesin falan deniyor. 3.Basamak : kızın elini tutmaya çalışıyorsun. Kız bozuluyor. Zorlamıyorsun yada devam etmeye çalışmıyorsun. Mahcup şekilde susuyorsun ve sana Tacizci deniyor ??? yukardaki 2 basamak geçerliyse , e kusura bakmayın kadın erkek ilişki kurmasın harem selam yaşayalım çünkü herşeye taciz derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Eğer ki gerçekten rahatsız olacak bir durum olsa bence de buraya taşınmazdı olay. Sonuçta zopiği az çok tanıyorum, onun da arkadaşı olan bir insanın öyle haremlik selamlık, her şeye sapık gözüyle bakacak aşırı muhafazakar bir insan olduğunu sanmıyorum. Ayrıca benim bir insana bir şey teklif etmek yerine tutup sarıldığım olmuştu onun yerine ama böyle bir durumda insanlar genellikle önce uzun bir süre birbirlerinin gözlerinin içine bakar falan ortada oluşan ortamın farkına varırsın. Duruma göre de fiziksel bir hareket yapmayıp sadece konuştuğum da olmuştu. Ama hiç bir zaman tutup da önce bir çiçek verip ertesi gün birden elini tutmaya çalışmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 abicim kızı ve kişiyi tanıyan biri taciz olduğunu düşünüyorsa ve bu kadar sinirlendiyse _bence_ bize bu düşünceyi yargılamak düşmez. bu arada, dava ederseniz kişinin bu konuda daha temkinliği olacağını unutmayın. sadece sizin için değil, adamın adı "tacizci" ye çıkacak hem millet ondan uzak duracak hem de adam (manyak değilse) hareketlerine dikkat edecektr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yoo demeye çalılştığım zopikin anlattıklarında eksiklikler olduğu , yok olay bu anlattığı kadarsa ben size hergün binlerce taciz davası çıkarırım. Eğer el tutma olayı , bir dosya uzatırken vb. oluşmaması gereken bir yerde oluşuyorsa ki bu durumda öyle görünmüyor yada öyle anlamadım ben. İş yerinde taciz diyebilirsiniz. Yoksa günlük hayatta karşısındaki kızı her yanlış anlayan erkek taciz ci durumuna düşer. Birde ben zopikin adam elini tutmaya çalıştıkdan sonra devam ediyor tarzı bir mesajını görmedim. Nerden çıkarıyorsunuz bunu anlamadım ? Benim anladığım adam terslenmiş ve konu kapanmış. Adamda bir ısrarcılık mı var ki dava edilince hareketlerine dikkat edicek ? Israrcılık varsa durum zaten değişir. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 11:37 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Çok çirkin bir şey yanlız bu yani. Adamın epi topu yaptığı şey çiçek almak bir de el tutmak. Siz hoşlandığınız bir kıza çiçek alsanız, sonra elini tutsanız, ertesi gün de mahkeme celbi gelse taciz ettiğiniz iddiasıyla nasıl hissedersiniz? Ayrıca o adamın hayatında nasıl bir etkiniz olacak farkında mısınız? Toplumdan dışlanacak, insanlar öğrenmeye bile çalışmayacak muhtemelen taciz etmiş mi gerçekten yoksa etmemiş mi diye vs. Biraz konuşarak, iletişim kurarak sorunlarınızı çözmeye çalışsanız mesela? Biraz çift taraflı düşünmek lazım olayları bence. Ayrıca tecavüzcü dediğin, taciz meraklısı dediğin çiçek alıp el tutmaz, arabada kimse kalmayınca kenara çeker işini görür. Onun da ötesinde bu kadar rahatsız oluyorsa bu adamdan kendi imkânlarıyla işe gidip gelmeye başlar, patronuyla da konuşur vardiyaları aynı olmaz bu adamla. Dava mava ne yaptınız ya. İki dakika sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Açıkçası Tim'in olayları biraz eksik anlattığını düşünüyorum, zira Sina'nın da dediği gibi, haremlik-selamlık düşünen, el tutuşmayı taciz sayabilecek aşırı muhafazakar bir insan değil. O nedenle, anlattıklarından yola çıkarak ben de ilk olarak Szasstam gibi düşündüm. - Şaka yollu erkek arkadaşı olup olmadığını soruyor ve muhtemelen "Yok" cevabını alıyor. - Çiçek veriyor ve yine muhtemelen kız kabul ediyor. - Son olarak da elini tutuyor. Açıkçası sırf şu anlatılanlarla gayet normal bir durum gibi görünüyor ama dediğim gibi, muhtemelen Tim'in anlatmadığı bir sürü şey var. Yani bu ikisinin şimdiye kadar ki işyerindeki geçmişi, bunu yapan kişinin kişiliği vs. gibi şeyler yüzünden (ve tabii ki bizim bunları bilmememiz sebebiyle) farklı açılardan bakıyoruz olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yanı bencede taciz denilecek bi durum yok ortada, hanım kızımız, maknın dağ başı olması, er kişiden hoşlanmıyo olması, gece olması, kerkeğın arabasında olması, kendisine cicek alınmasındanda alınıp bunu belirtemeyip onuda icine atmış olması, kidem olarak üstünde biri olması gibi bi sürü sebepten dolayı olaydan bonuslu bonuslu kıl kapmış olabilir oda normaldir. ama işte kızın fazldan kıllık kapması cocuğun sucu değil. neyse ben pek anlatamadım derdimi ama Szasstam duygularımızı dile getirmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bulamazsınız bile o adamı bidaha sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Hoş değil arkadaşlar bunlar. Hak etti mi ? Bal gibi haketti ve olayı duyduğumda resmen öldürmek geldi içimden iti ama bu şekilde çözülebileceğinden şüpheliyim. Seni mahkemeye vermek lazım, prosedüre uyup erkek arkadaşı olup olmadığını öğrendikten sonra bir kıza çiçek verip elini tutmaya çalışan (ama velakin reddedilen) zavallıyı değil. Hadi adamın hanzo olduğunu, öküz bir tavırla yaptığını varsayalım bu anlattıklarını. Yine de adamın yaptığı en fazla abartı yavşaklıktır, ne savcısı ne şikayeti. Zorla bişey yapmaya çalışmamış herif sonuçta, verilmesi gereken tepki maksimum arkadaşının adamı azarlaması ve/veya ilişiğini kesmesidir. Kimi neden nasıl öldürüyoruz, Iran mı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 olaya maruz kalan kişinin düşüncesi nedir elini tutan kişiyi bir sapık olarak mı tanımlıyor yoksa başına geleni garip mi buluyor eğer olayda herhangi bir nuri alço tadı yoksa ve kız istemiyorsa, çocuğu kibarca uyarabilir olay kapanır devam ederse veya çocuğun niyeti kötüyse; temiz bir dayak, mahkemeyle uğraşmaktna daha pratik ve etkili olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Suç atmak gibi olmasın ama bence onu yapan üst düzey bir öğretim görevlisi veya onun gibi bişey ki Zopik'in de kızma sebebi bu çünkü kızın yapabileceği hiçbir şey yok. Katlanmazsa bu duruma eğitim yaşamını söndürecekler anladığım kadarıyla. Durum düşündüğüm gibiyse hakikatten dayaklık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bence dava açın kazanıp kazanmamanız önemli değil, hatta mahkemeye gitmeniz bile, önemli olan adamın gözünün korkması çünkü açıkçası ben burada bize anlatılmayan şeyleri düşünüorum ve açıkçası kız da cok aşırı muhafazakar degilse bir el tutma olayından rahatsız olduysa adamın üslübunda bunu yapma şeklinde bir sorun vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar