Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kafayı yemek üzereyim, hiç böyle birşey yaşamamıştım, yaşayanlarla dalga geçmiştim. belki birisi yardımcı olur fikir verir, yazmak istiyorum. 5 sene önce filandı, lisede birisini sevmiştim, açılamadım, söylemeyemedim. o beni tanımaz ben onu tanımam lise bitti. hiç aklımdan çıkmadı ama , hep içimde bir gün görür, bulurum diyordum. hep aklıma geliyordu, başka birisiyle çıkarken bile aklıma geliyordu sinirlenip ayrılıyordum. haziran ayında google a ismini yazayım dedim, bir baktım çalıştığı şirketteki profilini gördüm. telefonu , resmi vesaire vardı. gecenin bir vaktı koptum resmen, sabaha kadar uyuyamadım. hemen aradım, numaraya başkası çıkıyordu ve böyle birisini tanımadığını söylüyordu. anladımki halen unutamamışım. o günden beri kafayı yemek üzereyim. eski çıktığını buldum kızın, ondan annesinin ve kızın dıger numarasını aldım. ikisinede başkaları çıkıyor. rehberden tüm soyadı tutanları arıycaktım, annesi babası ayrılmış muhtemelen bulamam diye vazgeçtim. 2 gundur 2 yan sokağımızda onun bir arkadaşını görüyordum ara sıra, sokakta deli gibi bekliyorum belki o kız geçerde, ona sorarım telefonunu filan diye. onuda göremiyorum, sıyırmış durumdayım. 2 aydır deli bir paranoya başladı, madonun önünden geçiyorum içerde birileri var arkadan bakınca benziyor , gidip suratına bakmadan içim rahat etmiyor, sokakta desen öyle, az önce ona benzeyen gözlüklü birisini gördüm, baktım az çok benziyordu ama tam ayırt edemedim, yine içime dert oldu. kafayı sıyırmak üzereyim, alkolle daha fazla kendimi avutmak istemiyorum, ama böyle günlerde de yatamıyorum aklımdan çıkmıyor sürekli aklımda. resmini gördüğümden beri hiçbirşey yapamıyorum, tüm işi gücü bıraktım, birşey yapasım gelmiyor, deli gibi yemek yiyen ben, yemek yiyesim bile olmuyor. ne yapıcam şaşırdım, en ufak bir şeyde sıyıracak duruma geliyorum artık. paranoyaklığım ilerlemiş durumda aklıma bin türlü senaryo geliyor, birşey yaparken şöyleyse böyle, böyle yaparsam şöyle olur diye bin türlü şey aklıma geliyor. her gün her an aklımda, bulamıyorum . bir abimiz sana büyü yapmışlar dedi , ona bile inanmak üzereyim. 1 aydır msn acicak diye bekliyorum, mailinede bayadır girmiyor sanırım mail gönderilmiyor. o kadar zaman geçti, niye gidip açılmadın diyebilirsiniz. güvenim yoktu o zamanlar kendime, belkıde senelerce bu güvenin gelmesini bekledim, ama bu kadar acı çekiceğimi tahmin etmemiştim. silemiyorum aklımdan unutamıyorum, aklıma bin bir türlü şey geliyor. 10 dakka iyi düşünüyorsam, tüm gün aksini düşünüyorum. bulmak zorundayım, ama bu süre içerisinde kafayı sıyırmamalıyımda. bilmiyorum bu gerçekten aşkmı, yoksa o günlerden kalan içimdeki bir acımı, bu işi çözmek zorundayım. 1 tavsiye akıl fikir lütfen, unut gitsin demeyin, unutamıyorum başka hiç bir kız ilgimi çekmiyor, çekse bile onların yanındayken aklıma geliyor, dahada sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Sinirlenme, kırılma ama psikiyatri servisi demem lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kızı bulduğunda ne yapmayı düşünüyorsun? söyledikden sonra rahatlarmısın? yoksa kabul etmezse iyice bunalıma mı girersin? eğer rahatlıyacaksan aramaya devam et ama kabul etmeme gibi bi ihtimal de var bu seni daha kötü durumlara sokabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benim de taa ortaokul sondan aşık olduğum biri vardı.. üniversite hazırlıkta söyledim kıza... ama sonu kötü oldu.. tavsiye etmiyorum.. aradan bu kadar zaman geçmiş... kız senden zamanında beklediyse de şimdi sen söylesen de lisedeyken nerdeydin aklın başına anca mı geldi falan diyebilir.. ama bi psikiyatr(böyle yazıkıyo herhalde) a görünmek ii olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gerge dogru demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sende sevipte ulaşamamnın vermiş olduğu bişi var...biz buna aşk diorz...bndede war aynısı...paranoya ve hareket tekrarlama...ama şöle düşün...dünyada milyonlarca kız war ve kimbilir kaçta kaçı karşına çıktı...rahatlarsn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Valla ben bir güzin abla degilim. Tavsiye yok, ancak bol sans dilerim ben boyle vakaya.. Davanda başarilar birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hiçbişi olmuyor sonra, aynısının benzeri benimde başıma geldi. buldum kızı, sonra soğudum, sevemedim :P sende bul, konuş belki bişiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 takıntı iyi değil.kalbe zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 GERGE güzel demiş. said: Sinirlenme, kırılma ama psikiyatri servisi demem lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 o kıza internette ulaşman tesadüf değil.Morelini bozma ve onu aramaya devam et . Asla olumsuz düşünme yine tuhaf raslantılar sonucu ona ulaşıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gerge demiş işte. pisikiyatri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Razien, falım sakızı gibi konuşmuşun :) , bulunca ne diyeceğini falan düşündünmü ? yani garip karşılayabilir o açıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bilmiyorum bulunca ne diyeyim, yani bunların bir kısmını onada anlatırım ama, inşallah o noktaya gelene kadar canımı sıkıcak birşey olmaz yada sıyırmamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 tüketmeyin gençliği bunlarla cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 abi yok gitmez böyle, sokakta her gördüğüm düz saçlıyı o sanıyorum, baksam dikkatlice utanıyorum, bakmasam dert oluyor. tam olarak ne doktoruna gidicem, ankarada neresi var tavsiye edebileceğiniz, böyle işkence olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi daha gencim ben senden de küçüğümdür muhtemelen (20yim). ama ben de yaptım bu hataları abi, sonunda şunu anladım bana düşmez ama, değil kız için, hiç bir canlı için kendini derde sokmaya değmez. + kıza gidip dediğin anda böyle böyle diye, kızın gözünde küçülüceksin, brad pitt olsan kız yine de sana bakmıcak. bırak abi, sorunu kendi içinde çözmeye çalış, başka bir kız sevebileceğine inan önce. sonra da başkası karşına gelecektir zaten.. ha ben bunları yapamam diyorsan, GERGE nin dediği olayı yapabilirsin de, onlar da ilaç falan vericek, o da ayrı bok bir durum. içki içince o ilaçları içemicen, içkiden taviz vermem dicen.. biliyorum neler olcanı ondan söylüyorum yani. onun için, en önemlisi, "the one" diye birşey olmadığına inan ve o kız yokmuş gibi kur kafanda, hiç olmadı, ve olmayacak.. sonra da bu durumdan kurtuluşun kendi içinde olduğuna inan. göreceksin her şey yoluna giricek.. bir kaç da hobi buldun muydu (boşluktan da olur bazen böyle şeyler bilirsin) olay tamamen ortadan kalkar. zaten başkasını da bulursun.. yani tavsiye gibi alma, ama düşündüklerimi yazdım, yardımcı olabilmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tek bisi dicem senin gibi olmak icin neler verirdim bilemessin yaklasik 3 senedir ruhsuzlastim resmen birileri hakinda heyecanlanamiyorum bile diel asik olmaz aha bu guzel bunun gotu bunun memesi bakiyorum sadece deil yolunu beklemek gidenin rkasindan bakmiyorum ha gelen giden cok sanki sanmayin oda az ama gene bakmiyorum asiksin iste daha ne gerekiyosa butun lise arkadasairni ara tek tek bul telefonunu anat sole asigim ulan de ruyalarimdasin de reddecicek hayir dicek olsun gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ben de geçen ortaokulda sevdiğim kızı gördüm durakta tesadüfen. meraba dedim. beni mi takip ediyosun sen sapıkmısın dedi? fatal error verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 oha sapık :o ehua süper lan bi de solonor doğru demiş ya, yani sanırım kızı fazla tanımıyosun, anladığım kadarıyla emin ol tanıyınca o aşk baya bi söner çünkü artık bu derece aşık olunacak kimse yok, zaten böyle aşk da yok, sen içinde büyütmüşsün olayı, saplantı olmuş. kolay gelsin diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ben ki yılların aşk adamı... yawuza kocaman bi +1 çekiyorum. yok artık öyle aşk maşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Git bul ve konus onunla :) merak etme hersey daha guzel olacak. Sonucda alelade bir insan evladi isterse sana "defol git sen kimsin be" desin hic onemli degil merak etme hersey daha guzel olacak. @Bonapart Bende hayvanlasiyorum yavas yavas, evet ruhsuz bir hayvana donusuyorum ama boylesi daha iyi benim icin daha kolay. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, Law tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi anlayamıyorum neden bu böyle, çıkmıyor aklımdan. belkide bu liseden kalan içimdeki bir eziklik. başkalarıda anlatıyorlar bizimde böyle aşklarımız oldu filan diye, ama onlar en azından tanıyorlar yada daha önce arkadaşlıkları olmuş. ama benimki tam bir küçük emrah vakası, koridorun sonunda oturup onu izlediğim ( ve yanında erkek arkadaşı, arkadaşı dediğim benim kankam) günleri hiç unutamıyorum. şu an bile aklıma gelince sinirleniyorum. bonepart hiç tavsiye etmem, kesinlikle. gel 2 gün beraber takılalım, sokağın bir diğer ucunada sen geç, belki arkadaşı (okuldaki kız arkadaşı /kankası) geçer diye bekleriz, ona sormak için. O sırada da düşünürüz, arasakmı bunun eski erkek arkadaşını sorsakmı bir haber varmı "xxx" diye, o sırada aklına bin bir türlü şey gelsin, paranoyaksın zaten uğraş dur. solonor dediğin çok mantıklı, aşk gözümü kör etmiş şekilde gitmemem lazım, dediğin gibi karizmayı sıfıra indirebiliriz, kızı az çok çözdükten sonra anlatmak lazım. neyseki şu son 2-3 gündür iyiyim, daha mantıklı düşünmeye başladım, yavaş yavaş arıycam, bizim arkadaştan haber bekliycem. bu haftada sokakta beklemeye ara verdim, haftaya devam edicem. iyiyim ya iyiyim , delirmiycem 1 daha inşallah. saolun desteğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi sen dikkat et te, biz şurdan 2 paragraf şey yazmışız önemli diil. + alkol tüm kötülüklerin anası ve sonu yok unutma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 alkolün insanı rahatlattığını düşünüyorum ve kötü bir şey de değil. en azından benim için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar