korhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sokakta bangır bangır mikrofonu yutarcasına bagırıp cagırmaları yetmıo galıba... devartta bile reklam vermisler helal olsun http://img394.imageshack.us/img394/2641/asdml7.jpg hayır bari mıkrofonu uzak tutun da anlasın millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Benim anlamadığım, sokakta yanımdan bangır bangır geçen seçim otobüsünün kulaklarımı patlatmasının benim bu partiye oy vermemi nasıl sağlayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 parayı veren düdüğü çalar. sistem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Benim sisten kolay. Kulağıma takıyorum kafam kadar kulaklıkları, iki metre ötemde bağıranı duyamıyorum ama bazen kız kafama birşeyler atıyor, canım yanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi ben anlamıyorum hangi parti, sesi geliyor, alorgrakzibkyayapaacazmaztohbiytl diye bağırıyorlar dönüp bakana kadar da kayboluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 dün benı tayyip uyandırdı. Mitinge gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bıkkınlık geldi. seim zamanı başlıyorlar yol yapım çalışmaları felan bütün yollar tıkanıyo ondan sonra iş çıkışı. lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ne bileyim boyle parti reklamlarina uyuz oluyorum insanin veresi varsa kafasini attiriyor. O degil de bir de tayyip ne yapmis oyle ankaradaki butun bilboardlari akp almis sanirim o.O P.S: Bu reklamlari begendikleri icin oy veren mahluklarin yasadigini da dusunmek istemiyorum... [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 12:38 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 chp burda bi duvara asmış reklamlarını. duvarda boş yer yoktu dün. bu sabah kaldırıyordu görevlilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Msnime de geldiler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yahu internette reklam vermek sizi neden bu kadar şaşırtıyor anlamıyorum.. msn, deviantart, xuqa, höttür böttür bunların hepsi bir çok türk vatandaşının da girdiği gezdiği yerler. taksim'deki billboard'un önünden o kadar geçmiyorsunuz muhtemelen. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yakinda topik acicam chemical tadinda sniper tufek onerileriniz ya da rpg onerileriniz diye aslinda mitralyoz tadinda biside alabilirim balkona monte etmek icin ses gedikce kosar yerime oturur ses gidene kadar tetige basarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mitralyöz fena fikir değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 mitralyözde kol çevirmiyo muydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 gauss minigun lazım, temiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 o olmaz o ekranı titretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 en azından bunlar sessiz bizim evin hemen arkasında kavşakta bir binanın altında akp ve dpnin seçim bürosu yolun karşı köşesinde chpnin bürosu var gece 1-2 ye kadar bangır bangır müzik bazı geceler havai fişek onuda yerden mi atıyorlar çözemedim sanki bizim evden atıyorlar gibi gürültü bıktım usandım bugün bide tayyip geldi anaaam yıkıldı ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben sabah 8 aksam 6 çankayada staj yapıyorum hp de anasını sattığım 5 dk gecikmiyorlar.. 5. dakika dedimi hemen geçiyorlar en az 5 sadece bir otobüsten bahsediyorum normal olarak 2-3 dakika akşama kadar neden hep aynı yerde dolanıyorlar:S olbimin oraya gidecektim bu günde dp yine iyi müzik falan koymamış dış kapısna chp iki tane yerleştirmiş kolonu bangır bangır 10. yıl marşı yeaah dedim aslanlar :D dayı vardı orda bitane gel bi çay iç dedi yok dedim işim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Chem, ben bi tane BFG istiyorum bunları susturmak için bi tane sipariş etsem ne zamana gelir, shipping önemli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 o parti arabaları ne rezalet bişi yav. geçen gün arabayla giderken denk geldim akp minübüsüne, bangır bangır baırıyolar. bi de yavaş gidiyolar yol versin diye korna çalıyom duymuo salaklar. en sonunda geçiyim dedim salak bi anda üstüme kırdı sola dönmek için. bi de bağırdıklarından bişey anlaşılmıyoki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Çok basit bir şey ile 2-3 gün kafanızı dinlemenizi sağlıyacak kimseye zarar vermiyen bir şey yazmıştım ama sildim:) birisi görür başım belaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 aman allam attack of teh clonezors. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: Asteroth üye [şikayet et] § 06 Temmuz 2007, Cuma - 08:09 [ özel msj ] Benim anlamadığım, sokakta yanımdan bangır bangır geçen seçim otobüsünün kulaklarımı patlatmasının benim bu partiye oy vermemi nasıl sağlayacağı. benim anlamadıgımda sokakta yanımdan bangır bangır geçen seçim otobüsünün kulaklarımı patlatması ile sitelere reklam vermesi arasında ne bağ oldugu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Başlığa bakıverseydin o zaman Fistan hajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yok banner da mı sesli onu çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar