Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokaktaki ses yetmiyor

korhan

Öne çıkan mesajlar

Ne bileyim boyle parti reklamlarina uyuz oluyorum insanin veresi varsa kafasini attiriyor. O degil de bir de tayyip ne yapmis oyle ankaradaki butun bilboardlari akp almis sanirim o.O

P.S: Bu reklamlari begendikleri icin oy veren mahluklarin yasadigini da dusunmek istemiyorum...

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 12:38 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

en azından bunlar sessiz
bizim evin hemen arkasında kavşakta
bir binanın altında akp ve dpnin seçim bürosu
yolun karşı köşesinde chpnin bürosu var gece 1-2 ye kadar bangır bangır müzik bazı geceler havai fişek onuda yerden mi atıyorlar çözemedim sanki bizim evden atıyorlar gibi gürültü bıktım usandım bugün bide tayyip geldi anaaam yıkıldı ortalık
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabah 8 aksam 6 çankayada staj yapıyorum hp de anasını sattığım 5 dk gecikmiyorlar.. 5. dakika dedimi hemen geçiyorlar en az 5 sadece bir otobüsten bahsediyorum normal olarak 2-3 dakika akşama kadar neden hep aynı yerde dolanıyorlar:S olbimin oraya gidecektim bu günde dp yine iyi müzik falan koymamış dış kapısna chp iki tane yerleştirmiş kolonu bangır bangır 10. yıl marşı yeaah dedim aslanlar :D dayı vardı orda bitane gel bi çay iç dedi yok dedim işim var :D
Sosyal ağlarda paylaş

o parti arabaları ne rezalet bişi yav.
geçen gün arabayla giderken denk geldim akp minübüsüne, bangır bangır baırıyolar. bi de yavaş gidiyolar yol versin diye korna çalıyom duymuo salaklar. en sonunda geçiyim dedim salak bi anda üstüme kırdı sola dönmek için. bi de bağırdıklarından bişey anlaşılmıyoki arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth
üye [şikayet et]
§ 06 Temmuz 2007, Cuma - 08:09 [ özel msj ]
Benim anlamadığım, sokakta yanımdan bangır bangır geçen seçim otobüsünün kulaklarımı patlatmasının benim bu partiye oy vermemi nasıl sağlayacağı.

benim anlamadıgımda sokakta yanımdan bangır bangır geçen seçim otobüsünün kulaklarımı patlatması ile sitelere reklam vermesi arasında ne bağ oldugu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...