RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Valla dizinin kalitesini bilemiyorum da hatunlar cidden lolipop gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ohanz kapıyı kitleyen herifte bir muamma, "artizlik yapıyosunda benle içerde kaldın" gibi gay/tehdit cümlecikleri sokacağına eleman çıktı camdan acayip diziymiş yauw =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: Valla dizinin kalitesini bilemiyorum da hatunlar cidden lolipop gibiymiş Muhahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Camdan atlarım, piyano çalarım, ben tam bir kasımpaşalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 annem manyağı kendisinin..rockçı dediğiniz hatun haluk levent çaldırıyor sokaktaki elemana..bizim senaristler ancak haluk levent bilsinler zaten rock'ı..ehah çok gotiiiqquuee hatun yapmaya kas haluk levent sölesin..hadi len.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 patlama sahnesine hasta oldum, hollywood dakiler halt yemiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Millet beğendi ya, yaz dizisini uzatırlar, full sezon izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya patlama matlama onu geçte abi canım güzeller güzeli audi tt yi ters çevirmişler koymuşlar o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sırf Camdan atlayışlarını görmek için izlerim vallahi.Hastasıyım adamın."Genco The Jumper !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Valla o dizide böyle güzel gotik ablalar oldukça, bizim memlekette de metalci olmaya aday onlarca erkek sırada bekledikçe bu dizi izlenir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 reklamlarda genco ablayı öpüyordu, dedim: helal genco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Dur daha sen pusatı seyretmemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kurtlar vadisini izleyip tespih sallayan gençlerimiz pusat'ı izleyip sağda solda elaleme kum torbası muamelesi yaparlar şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bence kanald showtv ve atvnin yayın hakları ellerinden alınmalı. Resmen ülkenin geleceği ile oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kanald zararsız her hangi silahlı catısmalı dizisi yok diye biliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aydın doğan türk medyasından elini çekmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kurtlar vadisinin son sezonu kanal-d de idi. bu silah olayını keşfeden dizi memoli kanal-d de idi. bi sürü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tibet'in odasındaki Hemşire Güzel ve Dahi'den tanıdığımız Özlem mi (hani şu sevgilisi olan içeride)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Pusat'ı izlemedim ama diğer dizilerden iyi olduğu kesin. Zaten ben Osman Sınav'ın ülkede ki en iyi yönetmenlerden biri olduğunu düşünüyorum. Nabza şerbet diziler yapıyor hep. Halka kahraman yaratmasını biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 İzlemeden nasıl karar veriyorsunuz ya hayret ediyorum. Birşeyi izlemeden güzel denebilirmi. Osman sınav diyorsun. En son yanlış hatırlamıyorsam acı hayat dizisini yaptı. İğrenç bir diziydi . En son Pars diye bir film yaptı. Snemada izledim tam bir fiyaskoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Favori karakterim Cüneyt yani şeker surat. Hatta bu dizinin ana karakteri o olmalı. Nuri Alço potansiyeli görüyorum kendisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bugun annem izletti. bildigin ful somuru var bu dizide?! tahmin ediyim, izleyicilerin %80+'i depremzedeleri depremi yasayanlardir. ayrıca genco denen karakteri oynayan abimizin yerine bi adet "meşe" oynatsalarmıs da olurmus. sevdicegi de cok çirkin. (soylemesem catlardim) gotik ozenti de bi kiz koymuslar, gözleri güzel onun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 genconun marvel kahramanlarından aşağı kalır yanı yok, tüm potansiyelini ortaya koymasını bekliyoruz ileriki bölümlerde eheh eğlenceli doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ordaki ikizlerden küçük olanı gerçek ismi deniz arkadaşımdır koçum benim pek severim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sende bizim arkadasımızsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar