Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Aşk..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

4 sene icinde, 4 yillik iliskisi olan kariyla cikip üstüne 2 kuma almis, bitmis. :/ o arada kimseyle cikmamis zaten.
Ondan sonra ben de dedim ki asla aptallarla tartisma... seni kendi seviyelerine cekip sonra semsiye acarlar.

Ilk Kolpa, biz yemeyiz ooolm.
sina, sen de paticik magazin seysi gibi olmussun, getir cekirdekleri surdan. asfgd
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim, sen şimdi aliyorsun eline telefonu'nu callgirl'ü ariyorsun, bir randevu ayarliyorsun, randevu süresince neler hissettigine bakiyorsun, geceyi nasil bitirdigine, sonuca gore karar veriyorsun..

Birakin şu işleri ya, zamaninda şeyinize takmiyorsunuz hatunlari, o kadar seviyor ediyorlar, sonra işte çart çurt.. Hatun çekip gittikten sonra mi aklin geldi başına.. Sen güzin ablaya yaz anacim biraz..
Sosyal ağlarda paylaş

ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan

artık savrulup gitsen de rüzgara
ağla mazidir şimdi senin olan

yaralı yaralı yaralı kalbim..

dokunduğun el yalan
sakındığın gül yalan
sel akar kum olur
geriye kalan

ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan
Sosyal ağlarda paylaş

iki kız vesaire hepsi gerçekten yalan .. kalbimin sesini dinledim kıza birşekilde ulaştım.. unutmanın kolay olmadığını anlatmaya çalıştım kimse dinlemedi ama bu olayla ispatladım işte... bana o kadar çok unuttum sildim seni nefret ediyorum dediki.. en sonunda geri döndü.. Aşk aşk aşk herkes yaşamalı bu duyguyu insanların değeri gerçekten yokken anlaşılıyor.. bundan sonra onu kaybedecek ne göz var nede g.t o benim birtanem canımın içi seviyorum !!! yaptığım hataların bedelini ödedim ama en sonunda huzura kavustum hepinizi cok seviyorum valla iyiki varsınız.. olmasanız bir iki kelime laf edeceğimde yok çevremle sağolun varolun saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
by_hacker_warwas, 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:26 tarihinde demis ki:

iki kız vesaire hepsi gerçekten yalan .. kalbimin sesini dinledim kıza birşekilde ulaştım.. unutmanın kolay olmadığını anlatmaya çalıştım kimse dinlemedi ama bu olayla ispatladım işte... bana o kadar çok unuttum sildim seni nefret ediyorum dediki.. en sonunda geri döndü.. .

yok öyle bişi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat
üye § 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:33 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

by_hacker_warwas, 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:26 tarihinde demis ki:

iki kız vesaire hepsi gerçekten yalan .. kalbimin sesini dinledim kıza birşekilde ulaştım.. unutmanın kolay olmadığını anlatmaya çalıştım kimse dinlemedi ama bu olayla ispatladım işte... bana o kadar çok unuttum sildim seni nefret ediyorum dediki.. en sonunda geri döndü.. .

yok öyle bişi..

istediğiniz kadar uğraşın kafam kıyak bu gece ohh... dünya varmış be.. :) : ) :D
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olmak ne gereksiz bir eylem ya.

düşünüyorum da bi kızla bi erkeğin mantıken anlaşması kadar zor bir şey yok dünyada.

ortak zevkleri hayatlarının yalnızca %0.1 i olan iki insanın nasıl anlaşacağını düşünüp işin içinden çıkamıyorum. hayır gay falan değilim alakam yok =P

mantıklı bakınca böyle sonuçlar çıkıyor ama aşk işte mantık falan aramamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
by_hacker_warwas § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 20:48

eet sayın abilerim ablalarım kardeşlerim sayın pati üyeleri bunun marifet olup olmadıgı hakkında yorumlarınızı + bana tavsiyelerinizi rica ediyorum.. ikisinide sevmiyorum gıcıklıgına cıkıyorum eskisini untmak için cıkıyorum diyebilirim kısaca saygılar ..

?!

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:54 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...