Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 efenim yeni grup kuruyorum izninizle. experimental rock müzik yapıyoruz. arada da cover. tam bir tarz yok aslında. beş kişiyiz. bizden doğru düzgün birşey çıkmadı. anca müzik yapabiliyoruz anlayacağınız. isim bulamadık. yardımlarınızı bekliyoruz. şöyle chroma key tarzında önerileriniz var mı? teşekkür ediyorum.. :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Benim eski grubun ismini vereyim. Dağıttım grubu çoktan, hiç anlaşamıyorduk. Melodiac
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 güzelmiş. not aldım bir kenara. ancak biz daha teknik bir isim arayışı içerisindeyiz..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 açin latince sözlüğü seçin bi tane, hepsi teknik sözcükler gibi duruyo zaten =P
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 türkçe ingilizce latince
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Terrible worms çılgın solucanlar uçan köfteler ben olsam bunlardan birini koyardım. Hem geyik hem güzel =) aa bak şimdi aklıma geldi takıntı' da güzel aslında grup için :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 mulanbu veee karşınızdaaa grup mulanbuuu
Öne çıkan mesajlar