Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 shadowbane zamanında o kadar zevk almıstımki o guild savasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ölmeden önce star wars galaxies derim bide ben. Böle bir muhteşemlik görmemiştim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 second life digerleri nedir savaş savaş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 EvE & Daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 DAOC! DAOC! DAOC! (ühühü zaman yetmedi level 50 olamadım, hep içimde bi uhde olarak kaldı) Eklemeyi unuttum, UO da iyidir özellikle rp yapmak baya zevkli oluyordu çeşit çeşit karakterlerle. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 05:17 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 UO'daki o adrenalini ve hızı bence hiçbir oyun yansıtamaz bir daha. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 05:37 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Hazır fırsatım varken sorayım anarchyi indirdimde sanırım free oynamak için 17.1.1 de oynamak gerekio Ben indirdim dogrudan 16.0 ile indi şimdi patych yapıo ama 17.4e kadar gitcem ben dio.Şimdi ben 17.1 deyken cancellayıp öyle mi gircem?Daha dogrusu nasıl gircem çünkü şuan login die bi seçenek yok illa patch yapmak gerekio:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yamalayacam - banada yaptırmıştı vaktinde fazladan yama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 E şuan yapıo patchi 17.1e kadar gitcem orda bırakcam.O zaman gircek mi oyuna?Şuan login çıkıo ilk sora bi kontrol yapıo ardından sizin yamanız yetersiz diyo gelin sizi şöle alalım diyip başlıo yamalamaya:)Sinir oldum ya baştan 900 mb mı indirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 en azından gınayt diyenimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gınayt. MMO'lar dandik oyunlar. Pek çoğunu denedim ama takım oyunu bana göre değil, fps ve rts gibi bireysel anlamda rekabeti öne çıkar oyunlarsa tam bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 www.tibia.com cok güzel bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1. Pre-CU SWG (SOE yok etmeden önce) 2. Eve Online 3. WOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1. sırayı adam gibi rp yapabileceğim müthiş serbest bir oyun oluncaya kadar boş bırakcam.(öyle bir oyun varsa da ben bilmiom) 2.wow 3.uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 OGAME! dicem millet dalacak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 1. DAoC 2. DAoC 3. DAoC [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:05 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben de güncel oynanabilecek mmo arıyorum. Daoc mu alsam? Oynayan var mı hala? Yada eve mi alsam hmm hmm. Edit: Eve trial account aldım bakalım nasılmış. 3-4 yıl önce trial oynadıydım sanki ama hayal meyal hatırlıyorum. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:47 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Eve yine baydı ya. Oraya warp at, gemiye kitlen ateş et falan sıkıcı geliyor. Bi de uzayda harita kavramı bi yalan. Bir sürü sistem var, yıldız var falan iyi hoş da.. her yer aynı be kardeşim. Ben mistik ormanlarda koşturup, puslu dağlara tırmanmak istiyorum. ıııh eve bozdu beni. Ya WoW'un ilk aylarında aldığım zevki bir daha hiç alamicam galiba. Her oyun 1-2 saat içinde sıkıntıdan patlatır hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mirage bir mmo'dan sıkılmamak için önce iyi bir arkadaş ortamı veya o oyunu oynayan bi kaç kişi gerekir. birlikte oynayınca kınayttan bile sıkılmazsın. [spo]tamam belki kınayttan sıkılırsın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yahu EVE'de tek sunucu var zaten. 25000+ kişi online oluyor. Ama ne bileyim sci-fi mmo olayına pek ısınamadım. Edik: En son LOTRO oynadım mesela. Türk guild'i vardı devamlı 30+ kişi online oluyordu. Birlikte bir şeyler yapıyorduk, muhabbet ediyorduk. Ama yine feci baymıştı. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar