Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interface Screenshots

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Payla$alim, ogrenelim , hangi addon neye yariyormu$ anlayalim :)

Tamamiyle ReBorn Ui, sadece ReBorn Ui de bulunan bartender addonunu g15 te biraz sorun ya$adigimdan dolayi onun yerine CTMod kullaniyorum. Sorun makrolardan shifting i algilayamiyor. mesela, bi makro var hizlica shift+6 > 1 > shift+1 e basiyor. Ama Bartender sadece shift+6 daki 6 yi algiliyor :). Ha bu sizi etkilemez bu saniyenin 1000 de 1 inde oluyor 0.04 delay koyunca duzeliyor da olmaz yetmez :D Neyse. Bekliyoruz uileri.

Bu arada konu yanli$ yere acilmi$ ta$inirsa sevinirim :(

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 08:40 tarihinde, Waqas tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
SS'i max çözünürlükte almış kullanmadığım halde normalde en sağda ufacık yer kaplıyor.Dot timer olduğu için baya bi boş alana ihtiyacım varda =P
Mesaj tarihi:

Raid addonu falan diye bişi yok direk pvpye dönük herşey ki o da max açık alan demek benim görüş olarak :)
600x800 laptop ekranı ve herşeyin min ayarda olması bu işte görüntüm. Evdeki PCden akaşama düzgününü yollarım :)

Mesaj tarihi:
said:
Abi böyle karman çorman, estetik yoksunu arayüzlerle nasıl oynayabiliyorsunuz aklım almıyor :p

Sen bi de o interface'i raidlerde gör. uçak monitörüne dönüşüyor. Ekran full yazı.
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

unitframes addonu kullaniorum sadece yetio herseye .)

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 16:27 tarihinde, Miraul tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Yeto Cons, o ne eksik bir interface :(. Rogue dediğinin interface'i uçak kokpiti gibi olmalı. Ayrıca ctrl-9 nedir, tek elle nasıl basılır eheuh.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 16:49 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
DELİKANLI ADAM ADDONSUZ OYNAR

aga msn e girde söle ne yükliyim

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 16:50 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

@Masterhaplo; abi oyun ne World of Iconcraft mı?

edit benim ki;

[spo][/spo]

Bongos
Energy Watch
Stun Watch
CT_Mod
vs.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:14 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...