Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş level atla olmayan MMORPG.

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Oyunu beğendiğinize sevimdim. Giren arkadaşlar için bir kaç oyun içi başlangıç bilgisi ekliyim sorular ışığında..

Oyunun ilk başları gerçekten hamallık diyebiliriz ama bu oyuna alışmak için gerekli nasıl olsa oyunda ilerliyip yeni teknoloji ve skilleri alıp yeni makinalar yapmaya başlayınca herşeyin kolaylaştığını göreceksiniz.

Başlangıç için:

"Slate" dediğimiz malzeme oyunun başlarında vazgeçilmez maddelerden bir tanesi ve su kenarlarından çıkmakta. su kenarlarında adım adım ilerleyerek ekranınızın sağ üst köşesinde beliren ikona tıkladığınızda "slate" i toplarsınız.Can sıkıcı bir durum ama başka çaresi yok malesef.

"Flax", tohumunu ekip ihtiyaca göre tekrar tohum olarak hasat ettiğimiz ya da meyvesini aldığımız bir bitki.Çok çok önemlidir.Oyunun başında iki tip "seed" yani tohumumuz mevcut bunlardan en basiti su istemeyen iki hamlede ancak 1 veya 2 meyve alabildiğimiz bir tohum ikincisi ise sulama gerektiren ancak daha çok meyve ve tohum veren bir tohum.Malesefki Bonepart 'ın dediği şekilde "flax" lerin başka bir hasat yolu yok.Sadece şunu tavsiye edebilirim.Eğer tohum için değilde meyvesi için "flax" ekiyorsak az sayıda tohum ekmenizi öneririm 10 veya 12 civarında olabilir.Sonraları pratikliğiniz artıp oyun kontrolüne alıştığınızda 20 ye kadar çıkabilirsiniz.Ancak tohum için ekicekseniz "weed" yani hasata müdahale etmeniz gerekmediğinden istediğiniz kadar tohumu ekip hızlı bir şekilde tohum sayınızı arttırabilirsiniz.

Tabi "flax" tohumları oyunun şu anki aşamasında oldukça gelişmiş durumda, bulunan genetik ve çaprazlama teknolojisi sayesinde bir aşamada 10 ve üstü meyve almanız aynı anda "rotten flax " dediğimiz üründen de almanızı ve hatta 10 sayılarda tohumu sadece bir defada elde edebilirsiniz.Tohumlar tabiki oyuncular tarafından çaprazlanmakta. :) tabi kendinizin çaprazlama işlemini gerçekleştirmesi çok çok uzun bir süreci geçirmenizi gerektiriyor.Ancak genelde oyun içinde yerlerde bulunan halka açık sandıklarda flax seedleri alıp deneyebilirsiniz.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:02 tarihinde, cherokee tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İçinde combat olan tüm oyunlar maalesef level atlamalı.
Aylarca kas son levele ulaş, sonra o levelde iyi eşyalar almak için kas falan filan...

O kadar çok vakit geçiriyorsun ki, ya oyuna bağımlı hale geliyorsun ya da acayip soğuyup bir köşeye atıyorsun.

Farklı olan SWG'ydi 2 yıl öncesine kadar, level atlama olayı yoktu. 2 günde karakterini hazır edip, en iyi eşyayı alıp oyuna başlayabiliyordun ama sağolsun SOE oyunu aldı tersini çevirip bir güzel...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Benim o tür oyunlarda bile ticaret çok ilgimi çekmişti zevkli oluyor yani topla sat geliştir vs. WoW da UO da hep bilinen Blacksmithlerim vardı zevkli olur.Direk ticarete dayanan demiyorumda içinde ticaretinde büyük yer tuttugu bi oyun arıyorum.Ve ödemesi havale ile yapılabiliyor olursa çok makbule geçer :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
abi ben grafik icin oynamadıgım icin sorun olmuyor /tabi seneler en düşük ayarda 600x800 wow oynamanın getiriside olabilir/

birde abi oyuna girdim newbie alanında dogdum, 3 kisi cıkıp gecenin 1 inde, sen noobsun galiba gel yardımcı olalım deyince tav oldum oyunun communitysine. 1 ay wowa 15.99 vericegime buna 13.99 verir bi denerim acıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...