Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Selam, Az önce birşeylere bakarken Vikipedi içinde Wikiversity diye birşeyle karşılaştım. Öyle görünüyor ki bu gidişle başka google kadar yüce bir varlık halini alacak Vikipedi -ki şimdiden çoğumuz için zaten öyle. http://en.wikiversity.org/wiki/Main_Page
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Wikipedia dünyayı ele geçirmez umarım. Google gibi.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çok iyi yav. ilerde hertürlü veriye wikiden ulaşacaz galiba. internetin adı da değişir wikinet olur. www: world wide wiki
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O deilde bizde kendi türkçe vikipedimize daha çok -ciddi anlamda- konular ekleekte ana sayfada türkçe vikiyede link olsa. bunla ilgili bi kampanya filan yapsak :)
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Yapılmıştı zamanında hatta sanırım MEB zorunlu kılmıştı bazı yerlerde ama pek bir etkisi olmadı."Hazırcıyız" benzetmesi ile örtüşmekte bu örnek... PS : Böyle ilk zamanlarında daha popüler değildi bir makale okumuştum gelecekte gerçekten bilgi klavuzu olacakmı diye soruyordu yazar.Aklıma geldi hey gidi wiki hey =) [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:28 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ne diyelim allah devamini getirsin, google'in buyumesi dogrusu korkutucu biraz..
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sosyal bilimler dalında ilginç bir şekilde balkanlardaki arnavut toprakları gibi bir konu var. http://en.wikiversity.org/wiki/Albanian_Territories_of_Balkans neden ekleme geregi duymuşlar anlamadım.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 google özel bir şirket, wikimedia ise vakıf. nasıl bir ilişki kuruldu anlamadım. :p
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 eh ikisi de özel hukuk kişisi sonuçta, yarın öbür gün kar getirici faaliyetlere girişmeyeceğinin garantisi yok.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Arkadaş dil çıkarmış diye cevaplama gereği duymamıştım soruyu ama uzamasın diye cevaplayayım. Parayla hiç alakası yok olayın, yaptıkları iş ile alakası var. Öyle ya da böyle hemen hepinizin hayatında google. Vikipedi'de -bu şekilde büyümeye devam ederse- kısa zaman içinde hemen hepimizin hayatında yerini alacak ki bir kısmımız için zaten almış durumda. Alaka bu, başka birşey değil.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: Wikipedia dünyayı ele geçirmez umarım. Google gibi. lanceliot böyle birşey demiş, senin mesajına yönelik konuşmadım zaten zopik.
Öne çıkan mesajlar