nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Çok zevkli bir oyun ya, minion kontrol sistemi çok rahat ve kullanışlı. Ayrıca çok tatlılar. Espriler falan çok güzel :) Alın oynayın valla
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]ya şu fire deamonları nerden buluyoruz? walkthru aramaya üşendim sdf :p[/spo] [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 2 gün önce aldım, bitirdim. hayatımda oynadığım en mükemmel oyundu. herşeyle dalga geçilmesi, havada uçuşan espriler, story teller olayına girişte mikrofon test edilmesi, minyonların ÜBER DÜBER şekilleri ve konuşmaları bitirdi beni.. oynayış da gayet rahat ve kolay. kontroller sorunsuz. sistemi hiç mi hiç kasmıyor (orta düzey grafik ayarlarında) questlerin questlerinin questlerini bulup yapmak bazen baysa da, o minyonların bi item bulup da koşa koşa elinde bize getirip foo dı mastııııııı diye gözlerimimizn içine bakması beni benden aldı.. hele en sonda (bitirenler bilir), bizi yeniden gören minyonumuzun içten sıcacık mastııııııııııııııııı diyişine ruhumu teslim ettim. okadar oyun oynadım bitirdim. tek diyebileceğim gördüğüm bildiğim en iyi en mükemmel oyun.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 grafikler dergilerde daha güzel duruyordu :) neyse merak ettim şu tatilden gelince ilk işim bulup oynamak olcak
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ahaha kırmızı başlık giymiş yaaaa brown minionların hastasıyım :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: grafikler dergilerde daha güzel duruyordu :) neyse merak ettim şu tatilden gelince ilk işim bulup oynamak olcak ama ben grafik ayarlarını low a getirip öyle oynuyodum. celeron işlemci var :( azcık kasar gibi olduydu. 1gb ram 512 ekran kartı. (parayı ilk bulduğumda bi işlemci almam lazım :/ )
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 grafikler dergilerde daha güzel duruyordu çünkü onlar low'da oynamıyordu. bende dergilerden bile daha güzel duruyor, o derece yani.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ha bu arada, dragonmax tam da takıldığım bölümün resmini koymuşsun. o ejderhalı yere geldim de, nasıl geçeceğim, bir tiyo ver :)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya bence hayallerimdeki oyun olmamis ya ben daha cok mini9onlarla savasacagimiz taktiksel bisi hayal ediyodum irendigim bulmaca turu advnture gibi bisi olmaz minionlari ole yolla bole yola cok yorucu bence
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 geçen gün "age of wonder 3 çıkacak mı acaba" diye ararken farkettim ki o şirketin aow2'den bu yana ilk yaptığı oyun overlord imiş. umarım aow serisini bırakmadılar tümden. :/
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bone oradaki dümeni şu şekilde çevirdim. büsssssssürüüü minyon çıkardım. bunların 3 ünü bi kenara koydum, gerisini başka bi kenara. sonra da el çabukluğu ile, ilk 3 minyonu ejderhaya yolladım. bu salaka ejderha minyonlarımı yerken 7-8 sn harcıyo o arada da 20 küsür minyonu dümene yolladım. ve yollamaya da devam ettim tuşu bırakmadım yani. ejderha 3 minyonu yiyip bitirince dümendekilere daldı. orda da bi 4-5 şehit verdim ama sürekli şarj yapan back-up minyon team (oha anlatıma gel :P) dümeni döndürmeyi başardı.. :D
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi o ejderha water minion cavdedeki deil mi cok basit be o butun minionlarinizi q ile bi yere sabitleyin tek bi tane minion cekin water olur az ilerde brown summoni war brown olur sonra ejdere yaklasin o yukselip inmeye baslarken sag sola kacin ki bosa vursun sonra dan dun kafasina girisin tekrar kacin tekrar girisinin burda onemli olan yem olarak minionu kullandiginizdan onu yedirtmedmeye calisin ama yersede onemli deil bi ane yenisini cagirin ben 4 tane yem ederek oldurdum
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Daha sonra tekrar var ejderha, zor bir yer, kalenin içinde..
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 BonePART, yok o ejderha ordaki diil. waterları falan aldıktan çok sonra. mekanın adını unuttum :s
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sewersdaki ejder di mi bende su an ordayim napmak laizm acep waterlar savasamiyo
raider Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Grafikler gayez güzel ve şirin. Benim PC de en azından :) [spo] [/spo] [spo] [/spo]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: sewersdaki ejder di mi bende su an ordayim napmak laizm acep waterlar savasamiyo e yukarda yazmış ya zaten. olmuyor mu o taktik?
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abi bu oyunu pc kassın diye yapmışlar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yok lan benimki gayet güzel çalışıyor en azından.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abi hl2 yi kökleyip oynuyorum bunu 800*600 de anca.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 savasmaya gerek yokmus direk actim kapiyi
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 1 gün oynadım dahada oynamadım baydı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi hl2 yi kökleyip oynuyorum bunu 800*600 de anca. aynen ben de, saçma bi kastırma durumu var
Öne çıkan mesajlar