ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Testi yapinca goruslerinize en yakin siyasi parti cikiyormus. Ben ateist bir sosyalist olarak AKP goruslerime en yakin parti cikti. Yine de siz bir deneyin http://www.bilinclioy.com/survey.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 En yüksek CHP çıktı ki doğrudur. En düşük AKP çıktı doğrudur. Fakat 2. olan GP nedir? Sanırım burda partilerin vaatlerine göre kriterler koymuşlar. Lakin GP'nin alakamın olmadığı tek bir amacı olduğunu sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 DP cıktı benim en dusukte MHP [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 03:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bana sp cıktı yuh yanı bu kadar alakasız bı sonuc cıkabılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp-dp-gp-mhp-akp-sp şeklinde çıktı ki chp dooru seçimmiş benim için oyumu dooru yere atmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 partilerin vaatleri yaptiklariyla uyusmadigi icin bi miktar yalan oluyor. lafin agizdan cikmasi kolay tabi.. CHP, DP, GP cikti... DP ile ne alakam var orasi da tartisilir. Yalniz burdan soyle bir sonuc cikarabiliriz, DP, GP ve CHP'nin vaatleri birbirilerine yakin. Aslinda mevcut sistemde partilerin sorunlari ve bu sorunlara cozumlerini belirtmeleri gerek. Bu durumda ayni gorusu paylasan partiler isbirligi yapabilir... Amma velakin sonradan ANAP ve DYP gibi cikar sorunlari olusacagindan memleketimin yonetici adaylarinin ac gozlulugunden sonuca varilamiyor. Bence bilincli oyveren sitesinin yanisira bilincli yonetici sitesi de yapilmasi gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 mhp - gp - chp - sp - dp - akp genc parti mhp le kafa kafaya ;) [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 03:58 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bana da mhp (%100?) gp sp (wtf) chp dp akp çıktı. eheh [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 03:16 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp çıktı =) sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ehe. GP çıktı bana lol. Cem Uzan 4evah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp /gp / mhp/ sp /dp / akp test başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 en yüksek CHP çıktı sonra Gp en düşükte Akp. doğru bir anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 chp çıktı, sonra gp ve mhp kafa kafaya. en son dp, sp ve akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 100 sp - 99 chp - 95 mhp dedi gerisine dayanamadım. Gerçi adamlar ne yapsın doğru düzgün bi farkı olan parti mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP %100 sonra GP,DP,MHP,AKP,SP diye gidiyo tutturdu sayılır:) gp yi ve son ikisini atarsak tutturdu diyebiliriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP %100 GP,SP,MHP %75 DP %65 AKP %35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP GP SP DP MHP AKP ilginçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP birinci cıktı bendede. daha sonra gp , mhp diye gidiyo. akp sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ahah bu ne ya herkeste gp ikinci çıkmış chp+dsp dp akp gp sp mhp çıktım ben de. son sorunun etkisi çok fazla sanırım hehe d: [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 akp birinci bende. dp ve chp arkasından gelen partiler. birde anlamadığım şimdi chp çıkmadığı için üzülmelimiyim. herkes de öyle bir hava varda. *CHP ÇIKTI OLEY!* ayrıca bugün duyduğum saadet partisi sloganını da yazmak isterim. ampülleri söndürün, yıldızları göreceksiniz :P lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP cıktı en az SP ve MHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 saadet partisi diyomuş ki akpye oy veren cehenneme gidecekmiş heheh ben bu seçimler daha sakin geçecek sanıyordum birden mhpnin ve saadet partisinin şahlanmasıyla ortalık şenlendi [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 %100 genç parti (lol) %95 mhp %90 chp-dps gerisine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP (en yüksek) GP MHP DP SP AKP (en düşük) şeklinde gitti benim. Zaten CHP(+DSP)'Ye oy vericektim. İstikrarlıyım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 CHP ve GP minicik farkla 1 ve 2 . oldular.Akp en altta çıktı.Ben de oyumu GP ye vercem zaten.Kısmen doru sonucları olan bi anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar