Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyasi yelpazenin neresindesin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En yüksek CHP çıktı ki doğrudur. En düşük AKP çıktı doğrudur. Fakat 2. olan GP nedir? Sanırım burda partilerin vaatlerine göre kriterler koymuşlar. Lakin GP'nin alakamın olmadığı tek bir amacı olduğunu sanıyorum.
Mesaj tarihi:
partilerin vaatleri yaptiklariyla uyusmadigi icin bi miktar yalan oluyor. lafin agizdan cikmasi kolay tabi..

CHP, DP, GP cikti... DP ile ne alakam var orasi da tartisilir. Yalniz burdan soyle bir sonuc cikarabiliriz, DP, GP ve CHP'nin vaatleri birbirilerine yakin. Aslinda mevcut sistemde partilerin sorunlari ve bu sorunlara cozumlerini belirtmeleri gerek. Bu durumda ayni gorusu paylasan partiler isbirligi yapabilir... Amma velakin sonradan ANAP ve DYP gibi cikar sorunlari olusacagindan memleketimin yonetici adaylarinin ac gozlulugunden sonuca varilamiyor. Bence bilincli oyveren sitesinin yanisira bilincli yonetici sitesi de yapilmasi gerek...
Mesaj tarihi:
ahah bu ne ya herkeste gp ikinci çıkmış

chp+dsp
dp
akp
gp
sp
mhp

çıktım ben de. son sorunun etkisi çok fazla sanırım hehe d:

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
akp birinci bende. dp ve chp arkasından gelen partiler. birde anlamadığım şimdi chp çıkmadığı için üzülmelimiyim. herkes de öyle bir hava varda. *CHP ÇIKTI OLEY!*

ayrıca bugün duyduğum saadet partisi sloganını da yazmak isterim.

ampülleri söndürün, yıldızları göreceksiniz :P lol.
Mesaj tarihi:
saadet partisi diyomuş ki akpye oy veren cehenneme gidecekmiş heheh ben bu seçimler daha sakin geçecek sanıyordum birden mhpnin ve saadet partisinin şahlanmasıyla ortalık şenlendi

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...