Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARcher saçmalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
leath ben de diyorum ki bunun için skill eklendi, ki o skillin adı moving shotmış peki, ancaak koşarken çatır çatır vuruyor o oklar hiçte misslemiyor buradan bakınca =P

hayır bana atılan okların isabet yüzdesinden yola çıkarak atmıyorum bu mesajı, archer charla özellikle denedik hareket halinde ok atmayı ve atıyorda vuruyorda çatır çatır, normal midir diyorum
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 30 Haziran 2007, Cumartesi - 20:17 tarihinde demis ki:
hayır bana atılan okların isabet yüzdesinden yola çıkarak atmıyorum bu mesajı, archer charla özellikle denedik hareket halinde ok atmayı ve atıyorda vuruyorda çatır çatır, normal midir diyorum

Archer'lara göre normal. Archer olmayanlara göre normal değil. :p
Mesaj tarihi:
Archerın moving shot dışında yürürken ok atma durumu yalnız normal bowda çalışıyor zannedersem gerçi yumi de yada cross larda denemedim ama composite de atmıyo mesela, ama bow da biraz yavaş ta olsa pata küte atıyor vede vuruyor.
Mesaj tarihi:
peki arkadaslar su anda oyundaki en hızlı bow hangisi reapeted bowu kullanıyorum en hızlı o gibi var mı daha ii ?

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:58 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bugün birinden composite bow ile moving shot yedim. manasız vuranından tabi :) düzeltilsin bnce bu bi şekilde. belki bağlantı yavaşlığından falan koşarken ufak beklemeler oluyor ama durur durmaz atamamalı sonuç olarak, belli bir süre beklenmeli.
  • Yeni Oluştur...