Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 style var, "moving shot" acip bakarsaniz style sheet'e gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 style sheet ne ve ben neden acip bakiyorum? soru gayet acik, hareket ederken ok atiliyo mu, bunun cevabi ya evettir ya hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 moving shot kullanirsan 1 ok icin evet aksi takdirde hayir, hep missler. Zaten yukarida o cevabi verdim de, bir daha yazayim, anlasamadik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 oyuna girmeyeli yeni şeyler eklenmiş, hangi okla archery geliştirmek daha uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zaten tek tip ok yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 para sorun degilse repeating crossbow bul onu kullan en hızlısı o sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 teşekkür ederim LethE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 leath ben de diyorum ki bunun için skill eklendi, ki o skillin adı moving shotmış peki, ancaak koşarken çatır çatır vuruyor o oklar hiçte misslemiyor buradan bakınca =P hayır bana atılan okların isabet yüzdesinden yola çıkarak atmıyorum bu mesajı, archer charla özellikle denedik hareket halinde ok atmayı ve atıyorda vuruyorda çatır çatır, normal midir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o shot bu shotlar msslemiyo zaten , özel attakclar falan vuruyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yok öyle bişey gayet missliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Nefr, 30 Haziran 2007, Cumartesi - 20:17 tarihinde demis ki: hayır bana atılan okların isabet yüzdesinden yola çıkarak atmıyorum bu mesajı, archer charla özellikle denedik hareket halinde ok atmayı ve atıyorda vuruyorda çatır çatır, normal midir diyorum Archer'lara göre normal. Archer olmayanlara göre normal değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 moving shot çok nadir hit oluyo, diğerlerininde misslediği zamanlar yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sus nub zati gank yioz paso sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 2 kişi hadi bi yere kadar da 3 kişi çekilmionuz walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben pes ettim abi, diğer herkesi alırız tamamda siz fena olmuşsunuz.gerçi gheal gcureümüz olsa durum nasıl olurdu bilmiyorumda sonunda adam gibi rakip geldi bize :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 onlardan bi de bizde olsa süper olcak :D stam bitio, ölmesem de yürüyemiorm. kaçmak neyse de kovalayamıorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 stam bimesin diye yaninda kirmizi pottasicaksin kirmizi potsu ozellikle magesen hic sansin yok pvp de 20 30 agilityle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Archerın moving shot dışında yürürken ok atma durumu yalnız normal bowda çalışıyor zannedersem gerçi yumi de yada cross larda denemedim ama composite de atmıyo mesela, ama bow da biraz yavaş ta olsa pata küte atıyor vede vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 peki arkadaslar su anda oyundaki en hızlı bow hangisi reapeted bowu kullanıyorum en hızlı o gibi var mı daha ii ? [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:58 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 uo.stratics.com dexini gir hangisi hangi hızda atıyo bak. 1.25in altına inmiyo hız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Repeating crossbow ( 35% swing speed increase ) + divine fury süper kombinasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 dex 100 se zaten maximum hızda oluyor crossbow. neden üstünde %35 ss alcaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 moving shot un yanlış hatırlamıyorsam %12 gibi bir - hit chance penalty sı vardı. %30 la falan vuruyor yani neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bugün birinden composite bow ile moving shot yedim. manasız vuranından tabi :) düzeltilsin bnce bu bi şekilde. belki bağlantı yavaşlığından falan koşarken ufak beklemeler oluyor ama durur durmaz atamamalı sonuç olarak, belli bir süre beklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yediysen bizden yemişsindir :P Saçma bi istek sonuçta gayet durmuşuz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar