ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Arkadaslar benim boyum 1.76 ama kilom maalesef 51. Kilo almak için elimden geleni yaptım ama bir işe yaramıyor ki yemek yememde de bir sorun yok hatta fazla yiyen biriyimdir sindirim sistemimde kurt vs. mevcut değil 3 defa tahlil yapıldı kansız da değilim ama bünyem fare bünyesi olduğu için hep kilom sabit son 3 yıldır 49 dan 51'e geldi kilom o da boy attığım için bulk kullanmayı düşünüyorum ama yeterli bilgim yok nerelerde bulabilirim yada cidden işe yarıyormu? [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 01:37 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yaş kaç? gece 11den sonra yağlı şeyler ye kebap türevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ama iyice doktor olduk arkadaşlar be. yağlı şeyler,kebap tarzı şeylerden başka ne tavsiye edebilirz ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 abi yemekle olmuyo böle adamlarda , metobolizmasıda fare gibi herifin baksana. Bolca hareketsiz bi yaşam seç bolca uyu, pc başında saatler geçir ,sigaraya başla 3 ay sonra anide bırak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yatmadan once yemek ve vitaminciler satıyor gainfast türünden toz şeyler onlari bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bi de abim, kan tahlili falan yapotırıyorsun,iyi,ne güzel,bi de çat kapı bunla alakalı bi doktora görün be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Birşey deneme, madem durumun acil, hastahanelerin acil giriş kapılar var oralara başvur. Konuyla alakasız olacak ama acil yardım nedir, şaka mı? Ayrıca şurdakilerden kaçı doktor?hemşire?ne bilim sağlıkla ilgili herhangi bir pozisyonda çalışan biri fln. Git doktora, boşuna mı okumuş adamlar. Çoluk çocuktan mı yardım alacaksın yapma... Git adam gibi doktora,diyetisyene artık ne haltsa. Bi sor, sorunum var de. Kendini yakacaksın, bünyeyi bozacaksın. Sanmıyorum bu tavsiyeyi verenlerin/vereceklerin, pek seni salladıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 şunu dene Her aksam yatmadan önce 10 tane fındık 8 tane bebe biskuvisi 500ml süt 1 yemek kaşıgı bal 1 tatlı kaşıgı süt tozu 1 yemek kaşıgı dondurma hepsini miksere atıyosun baya bi karıştırıp içiyosun ve şu yazıyı oku http://www.milliyet.com.tr/2004/08/14/pazar/paz06.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 niye acil bende anlamadım eheh yanlız oyle hareketsiz bi yaşam secıp hiç iş yapmadan yeyip uyumakla da kilo alınmıyor. bunye meselesi. bende zayıfım elf gibin. cok denedım o weight gainer tarzı şeyleri ı-ıh hiç bi işe yaramıyor. para tuzagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Senin durumunun bilimsel olarak açıklaması yok ; tamamen psikolojik.Şimdi sürekli kilo aldığını hatta obezite riski taşıdığını düşün.Bu endişeyi takıntı yap .Buna bütün hücrelerinle inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 1 saat önce tartıldım, 56 kiloyum. Boy 1.85, batmışım lan ben. Yaşıyorum, iskelet değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Acil haha.. Super ya =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Eternal'in tarife bir şey diyemiyeceğimde onun dışındakilerin hiç bir faydası olmaz hepsi zarar hatta. Evet birde içeriğe göre rekor bir başlık olmuş ilave etmeden olmaz ;P [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 07:10 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya büyük ihtimalle tiroid bezleriyle alakalı bir sorun vardır. bir doktora görün. sakın çok yiyeyim deme. sonra doktora gider tedavi olursun, çok yemeye de alıştıktan sonra bir de bakmışsın öküz gibi olmuşsun hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 az ye kilo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ya hakkaten saat 23'ten sonra yağlı kebap öneren zihniyet.. Adam kilo almak istiyor, kalbinin yağlanmasını değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eternal in tarif işe yarayalblir ayrıca çok lezzetli olcaından eminim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Vallaha fazla umitlenme kilo alcam diye. Pek faydasi olmaz saniyorum. 1.90'a 110 bi insanim ama 1.85'e 55 arkadasim var benim yedigimin garanti 4 katini yiyor. Ama adam ayni kiloda hep. Demek istedigim metabolizman bu senin. Bosver, takil, keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yağlı bi şekilde kilo almak pek sağlıklı bişey değil o açıdan kas yapmaya çalış, protein beslenmesine ağırlık ver, body çalış işte. Aklıma başka bişey gelmiyo Noolur noolmaz sen bi doktora görün. Ya da konudan anlayan birisine işte ne biliyim:) Buarada acil tuhaf olmuş eheheheheh. Görende rüzgara kapıldın uçuyosun sanıcak :P [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 13:56 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben de öyleyim boy 1.87 kilo 58. Yaa ya. Kabullendim ben. Ama bi ara corn flakes yemeye başladım. 3 haftada 3 kilo aldım. Sonra sıkıldım. Sıkılmazsan günde bir büyük kase acaip kilo almamı sağladı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benimde boyum 1.80 ama kilom 55 ne ilginçtirki 4 senedir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yardımlarınız için teşekkürler başka bir konuda iki sorum daha var. Güzel sanatlar için olan sınavların gereklilikleri nelerdir nasıl başvurulur? Konservatuvar için olan sınavların gereklilikleri nelerdir nasıl başvurulur? Not: daha çabuk yanıt almak için acil yazmıştım dikkat çekmesi daha kolay :) ve normalde bende kilomu o kadar takmazdım ama herkes cok zayıfsııııııııııın! şeklinde sürekli canımı sıkınca artık kilo almaya karar verdim bir an önce başlayacağım yaz boyu devam edeceğim kilo alma çalışmalarına birde eternalın verdiği tarif baya lezzetli gözüktü bana hemen deniyeceğim :) [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 16:20 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 16:21 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 4 yıl boyunca 48 kilo gezen suan 51 kilo olan bir insan olarak, beni bu hale getiren öss oldu ama iide oldu..hastalıklı insan tipim kayboldu.ben gunluk hareketliliğimin azalması sonucu bu kliloları aldıgım kanısındayım.yapabiiliyorsan yap.ye otur,ye yat hatta gece kalk ye derim ben.kilo alıcam die hamur işine kebaba verme kendini öylesi saglıksızlık olur.ne yiyiorsan daha sık ye,yemeği keyfe dönustur işte gerisi arkadan geliorr.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kızlarda kilo o kadar problem degil ama erkeklerde problem olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar