Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 mesela lich king'in gücünü kaybetmeye baslaması o sırada hem illidan hem arthasın northrendde ulasmaya çalışması gibi bi kapsam mı? (bu örnegi vermemdeki sebep özellikle bu konuda yapsalar ne hos olurdu degil mi alt mesajını içermesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yok daha ufak bişiler, ne biliyim ikinci savaş sırasında gecen savaşa katkısı olmuş bişi düşün ne bliyim, işte bi pattynin ordan burdan atlayıp zıplayın başıdnan bişiler geip uther'ın kurtarması falan gibi. yanı benım anladığım buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Büyük ihtimal Thrall'ın Alliance'ın elinden kurtuluşunu ve sonrasını ele alır. Arada da, geriye flashbackler olur bence, mesela Tides of Darkness zamanına veya ilk Nelf & Legion kapışmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ah thrall ve gromun öyküsünü konu alsa film tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: Arada da, geriye flashbackler olur bence, mesela Tides of Darkness zamanına veya ilk Nelf & Legion kapışmasına. ahh ahh keşke öyle lezzetli flashbackler yapsalar Bir de özel istek : illidan'ı daha bebek elfken görmek istiyorum ya da kısa pantalonla nihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: thrall'ın hikayesini konu alsın. büyük şef. son of durotan, savaş şefi. Ilk adventure oyunu yapilmasi planlanirken warcraftin, oyunla birlikte filmi cekilmesi planlaniyordu ve hem film hem oyun Thrall in hikayesi uzerine olucakti diye okumustum, ne kadar dogru hatirliyorum bilemiyorum. Ayrica bende Buyuk Sef'in filmi olmasindan yanayim, ki kitap zaten cok saglam, sinemaya iyi aktarilirsa super bir olay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: bir sürü kişi karıştırıyor olayı.... film world of warcraft hakkında olmayacak tabii ki. film warcraft hakkında olucak, warcraft dünyası hakkında olucak yani world of warcraft olucak konu. ama world of warcraft sadece oyun demek değildir. warcraft dünyası demektir.... yok nihilummuş, yok boktan olurmuş filmler yok bilmemne... anladım ki warcraft dünyasını için değil sadece uğraş olsun diye wow oynayan çok kişi var aramızda. benim dediğimde bu o yüzden tersledim nihilum deyince sen , kicimin kenari tipler oyunu ii oynuo die cekemem bide onları dev ekranda ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben mi nihilum dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bas bas paraları leylaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 arthası vin diesel oynamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 chuck norris oynasın :p şaka maka brad pitt çok iyi gider ha arthas rolüne :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 brad oynarsa of diyorum :D ki harbi gider o role oy oy [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:29 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 thrall da al pacino sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Normal film mi olacak yoksa animasyon film mi olacak? Ben animasyon sanıyordum oyuncu isimleri uçuo ortalıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 seslendriem ve capture motion içindir. animasyon olmazsa ayıp olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 İnşallah animasyonlar wIII ya da WoWdaki videolar gibi olur zira onları çok kaliteli ve etkileyici bulmuşumdur. Motion capture içinse brad pitte fln gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bok gibi olur açıkçası, resident evil a benzer kanısındayım... Onun ötesinde sc den çok daha ii film olur o ayrı, insanlar sadece "I am now pretty much the queen bitch of the universe" gibi bir laf edip, bu lafın içini doldurabilecek bir hatunu görmek için gelir izleyici o filme sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bence bir 3 leme ile güzel bir film olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bence burning legion dönemini çeksinler Furion un Illidan ın gençlikleri filan... Tabi Arthas ve diğer heroların %90 ı filan o zamanlar portakalda vitamin, hatta o bile değil, direkt olarak vitamindeki azot atomu ama... (dur ya...vitaminde azot varmıydı...neyse) ... nerde kalmıştık ha işte güzel olurdu. Bi night elf hastası olarak acayip sevinirdim öyle bişey olursa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 İlk savaşı yapmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bence thrallı yapsınlar o kölelik halleri ordan kacısı falan doomhammer ın öldürülüşü off off offf agzımın suları aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 direk thrall dan girerlerse millet olayi kavrayamazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Aslıdna direk thrall dan girerlerse ilginc olabilir. standart orc fikrine tümüyle ters bi ork ilginc bi akhraman, lan lan noluyo etkisi yaratabilir cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 insanların kayıp kralının hikayesini anlatsınlar bence edit: Of ben aslında Aket-Atum'um ama Deniz'in hesabı açık kalmış bilgisayarda. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 12:45 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 insanların kayıp kralı kim? Hatırlayamadım bi an ya da zaten bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar